Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvatht

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Burger Blog drámai fordulatot vesz ősztől: erről, és még sok más mindenről, beleértve a címben említett sajtburger receptet, a tovább után fog szó esni...
Burger Blog Ki az a Sloppy Joe? 2016.01.18 07:53:04
Rengeteg olyan étel van, ami bár a tengerentúlon teljesen menő, itthon bizony még mindig ismeretlen. Most is egy ilyet szeretnék bemutatni nektek, és ez nem más, mint a Sloppy Joe...
Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi, úgy a Mohó Hiéna is csak akkor igazi arc, ha kihasználja a lehetőséget és gondol az olvasóira, pláne ha éppen marakodik a koncon és lop egy falatot nekik is. Ezúttal pedig rendes…..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
horvatht 2013.12.23 12:31:48
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
horvatht 2013.09.08 12:51:28
Most hétvégén zajlott le az Első Hamburger Day, melyben a Burger Blog is tevékeny szerepet vállalt, következzen hát egy beszámoló az eseményekről. Szombat reggel alig értem ki kilenc felé, gyorsan le is szakadt az ég, ami negyedóra múlva el is állt, csak éppen a…..
horvatht 2013.06.25 12:25:00
@newbleda: csak majdnem. miért? ki megy hamburger-napra úgy, hogy előtte bekajált? direkt nem ettünk, hogy minél többet lehessen kóstolni. ehhez képest 5 után, jó ha egy-két hely nyitva volt. az már csak ráadás, hogy wc nem is volt nyitva. később ezek a dolgok már biztos meg voltak oldva, meg a hamburgergek is finomak voltak, de ettől még ezekre lehetne figyelni.
horvatht 2013.06.25 13:29:23
@newbleda: látom vannak értelmezési problémáid, úgyhogy inkább hagyjuk. :) meg nyilván igazad is van, hogy azzal volt problémám, hogy nem lehetett hamburgert kapni egy hamburger-napon és ezt meg merem említeni. még jó, hogy ez volt a posztban: "Ha pedig netán volt bármi gondolat vagy ötlet a jövőbeni javításra, azt megígérjük, hogy a következő évben megpróbáljuk orvosolni."
horvatht 2013.06.25 14:16:02
@newbleda: ha 4re van meghirdetve és fél6kor lehet 10ből 2 helyen először kapni, akkor NEM LEHETETT)!!! egyébként meg troll szagot érzek, úgyhogy további jó írogatást. :)
Lehet-e annál rosszabb jel, ha egy hétköznap délben nyolcvan percet várok a hamburgeremre, és még nekem kell telefonálgatni utána? Szerencsére a kaja nem volt ennyire szörnyű de alapozásnak elég rossz kezdet volt, még akkor is, ha csak "egy kicsit megcsúsztak". A burger egy…..
horvatht 2012.12.29 14:05:02
Remek cucc, én is használom. És aki pakolászta már a dzsuvás-fékporos kerekeket a csomagtartóba (mert bármennyire is tisztítjuk meg őket, akkor is összekoszolnak mindent), az tudja, hogy az ilyen, hordozható keréktáska hasznos dolog. Sok bosszúságtól kíméli meg az embert. 37…..
horvatht 2012.12.23 15:52:49
@ommm: Az Agera R-re a hivatalos honlap 440km/h-t ír.
horvatht 2012.12.23 16:00:28
@IxTom: Igaz, bár ccxr-re 400+-t írnak szárny nélkül, szóval akár az is lehetett volna. Mindesetere gratulálok. :) (Csak kéne nagyon egy pendrive.)
A Mohó Hiéna tovább portyázik, ezúttal is a Totalcar egy idei cikkében található a válasz. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik anyagunk képgalériájában parkol egymás mellett egy szép, fehér BMW E34-es és egy szintén fehér Zsiguli 1500S? A kép megtalálásában segíthet, hogy a…..
Mákunk volt, sütött a nap, jól ment a munka A Shitgun-történet fordulópontjához ért, hiszen az első állapotfelmérés, majd gyors orvoslás után elértünk arra a pontra, hogy új alkatrészeket kap a Toyota. Innentől pedig nincs visszaút, hiszen már gyakorlatilag is áll benne a…..
Folyamatosan izzok, egyszerűen nem tudok leállni a dühöngéssel. A Hatvannégy Trollmegye nálam mindenképpen elérte, amit akart: sikerült egy számomra nagyon fontos dologba beleszarni.Aki esetleg még nem hallott róla, röviden az ok: a Toroczkai-féle szélsőjobboldali társaság egyik…..
Fordulóponthoz érkeztünk, egy időre szüneteltetjük az Olcsó ebéd menő helyen-sorozatot, egyrészt mert kezdünk kifogyni a helyekből, másrészt mert nyaranta valahogy jobban esik a kiadós reggeli, mint a bőséges ebéd. Mostantól tehát rántottákról, roppanós virslikről,…..
jonagy 2011.04.29. 05:27:13 És miért van a hangyász hátuljára egy tatu felmatricázva???? De rég várok erre a kiváló kérdésre! A Hangyász hátulján nem egy tatu, hanem egy földimalac sziluettje látható. Na jó, de mit keres egy földimalac egy hangyászon? Fordítói és…..
Atya. Úr. Isten. Ezt írtam sms-ben Licának, miután elindultam hazafele a Gyradikóból, számban a gyros ízével. Lica magyarázta el, hogyan kell eljutni a helyre, amit egyébként pont ti ajánlottatok a sorozat múlt heti kezdőepizódjában, és ami visszaadta a gyrosba vetett hitem. A…..
Vajon van az olvasóink között egyáltalán olyan, aki nem legózott/legózik? És a legós múlttal/jelennel bírók közül ki nem álmodozott róla, mennyire jó lenne, ha az aktuális járgánya rendesen mozogna, menne előre-hátra, jobbra-balra? Ráadásul mindezt távirányítással? Nos,…..
horvatht 2011.04.09 19:59:03
Evidens, hogy városi közlekedéshez ideális az öreg, leharcolt autó, azt valahogy nem sajnálja az ember. Aztán ki tudja, mikor jön kapóra a tény, hogy egy hátsó sárvédőív olcsóbb, mint a helyszíni bírság. Emberünk megoldotta, nem éppen szakszerűen, de kétségkívül…..
horvatht 2011.02.09 20:07:14
@fogatlan provokátor: akkor legyen S osztály, csak, hogy ne tudj szőrszálhasogatni...
horvatht 2011.02.09 20:11:52
@goes: ez azért nem igaz, mivel nem ezért büntettek meg. az indoklás szerint az út rossz oldalán parkoltunk. annak ellenére, hogy azon az oldalon volt a parkolórész kialakítva.
horvatht 2011.02.09 20:14:40
@goes: ez az azért nem igaz, mert az indoklás szerint az út rossz oldalán parkoltunk le. annak ellenére, hogy azon az oldalon volt kialakítva a parkolórész, és egyébként is egyirányú utca volt. szó se volt zöldterületről meg hasonlókról, amiket te írsz. (ettől függetlenül nem ez a mondandóm felháborító része, hanem a betegeket szállítókra vadásznak, mert tudják, hogy úgy sem lehet megállni sehol a környéken.)
Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel,…..
horvatht 2010.12.19 13:14:41
@buga jayson:
Totalcar tesztben gyulavitéz 310km/h-t mond.
GTI. Vajon melyik típus ugrik be AZONNAL, ha ezt a három betűt látják? Bizony, a Volkswagen ikont alkotott, egy egész kategóriát, még akkor is, ha tudjuk, hogy nem ők voltak az elsők. De nincs mit tenni, a Golf I GTI egyszerűen olyan mestermű volt, mellyel az akkori konkurensek nem…..
horvatht 2010.12.11 20:24:45
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
horvatht 2010.12.11 20:41:09
Tavaly nyár közepén sikerül összeszervezni a nagy fogyasztástesztet. Nem volt egyszerű. Öt kisfogyasztású autót kellett kérni az importőröktől, őt munkatársat kivonni a napi munka alól, egy forgató stábot leszervezni aznapra. Sikerült. Bár lehet, hogy sokan csak a nagy…..
horvatht 2010.12.11 20:31:15
Nem mondanám, hogy Valentino Rossi rendelkezne a néhai Gyurcsók mester hihetetlen tudásával, és a távolból operálná a rákot televízión keresztül, viszont szakértelme a motorkerékpárok terelgetésében kétségbevonhatatlan. Yamahás korszakának méltó emléke ez az olajnyomat,…..
horvatht 2010.12.11 20:11:05
5
Persze, tudjuk, hogy megőrülsz a repi-ajándékokért, de erre a posztra biztos nem egy újabb töltőtoll reményében kattintottál, hanem a cím miatt. Angéla szépségének többen is a csodájára járnak az Index házban, azonban a mai napig kollégám, a végtelenségig romlott, az…..
horvatht 2010.12.11 20:02:27
„Utálom a hétfőt!” Sokan értünk egyet Garfield e két szavával. A Totalcarnál ha hétfő, akkor értekezlet. Lassan szállingóznak be az emberek a szerkesztőségbe. Kávéval a kézben indulnak meg a beszélgetések, általában egy témáról: az autókról. Ügyvezetőnk…..
horvatht 2010.12.11 19:00:56
horvatht 2010.12.11 19:02:14