Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conman

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Geekblog Ip Man 2009.01.02 18:47:00
Van egy jelenet a Ip Man legelején, amely szinte ledermesztett: Ip Man (Donnie Yen) és a felesége (Lynn Xiong) bevásárolnak a piacon. A törékeny, alacsony mester és a majdnem egy fejjel magasabb, gazellatestű asszonya szinte kiköpött mása Stephen Chow és Anita Mui párosának a…..
conman 2009.01.03 09:47:22
@Hefe: Le volt az elso aki nem csak felismerte de ki is mondta, hogy a wc szinte teljesen alkalmatlan barmifele valos, nem elore koreografalt kuzdelem megnyeresere. Nem csak a technikaval van baj ami arra epit, hogy egy 30 kilos ember is legyozhet egy 100 kilosat(ami lehetetlen sajnos) de a fababa utogetese helyett ha csinalnanak nemi full contact sparringot az sem artana hosszu tavon. Az a ripacs feltorolne veled a padlot ugyanugy, ahogy az osszes szerencsetlen kung fu "mester"rel meg is tette aki kiallt vele. Bruce Lee rengeteget tett azert, hogy a hagyomanyos harcmuveszeteknek fejlodjenek a korral, gyakorlatilag Lee tekintheto az MMA egyik elso gyakorlojanak. WC az egy szep mese nem tobb, valso harci erteket szinte teljesen nelkulozo fitness amit egy apaca talalt ki maganak anno es - a Youtube letezese ota mindenki szamara nyilvanvaloan- bebizonyosodott mennyire hasznalhatatlan valos harci helyzetekben legyen az utcai onvedelem vagy sport merkozes.

udv
conman 2009.01.03 15:29:04
@TheBerzerker: Ugy ertettem, hogy a Youtube segitsegevel valt nyilvanvalova mindenki szamara, hiszen azt mindenki nezi. Addig csak azok tudtuk akiknek ez a tema tolti ki a mindennapjait ;)

Bocs az OFF miatt
conman 2009.01.03 15:40:21
@TheBerzerker: SRY meg egy utolso OFF
"Amúgy teljesen mind1 milyen harcművészetet gyakorol valaki, nincs olyan, ami utcai szituációban tökéletesen alkalmazható lenne. Ez főként azért van, mert, aki harcművészetet gyakorol az az edzésein általában nem találkozik valós szituációval. Begyakorolt technikák kivitelezését hajtja végre. De fogalma sincs milyen az, amikor egy valós szituációban elönti az ember agyát az adrenalin, és képtelen lesz azon gondolkodni mit kell tennie. Amikor az ember viszont már reflexből cselekszik akkor meg mind1 milyen harcművészetről van. Akkor jókora előnyben van, és képes lesz így vagy úgy kezelni a szituációt."

Pontosan ezert javasoltam a WC gyakorloknak a fababa helyett egymas utogeteset. Azert olyan hatekonyak egyes harcmuveszetek es kuzdosportok mint peldaul: boksz, judo, birkozas, thai box, kyokushinkai, savate stb mert van sparring ahol nem elore gyakorolt formakat hajtanak vegre hanem kuzdenek.
Egyertelmuen nem a stilus szamit a legtobbet hanem az a mod ahogyan az adott gym-ben / dojoban gyakoroljak es tanitjak. A fababa viszont nem ut vissza :D
Asszem az Ezeregyéjszaka meséit nem fogom elalváshoz felolvasni a gyereknek. Enyhén furcsa mai szemmel olvasni például azt a bájos történetet (A meggyilkolt leány vagy a három alma története), amiben a férj egy aprócska félreértés miatt hirtelen felindulásból elvágja a felesége…..
conman 2007.12.04 18:08:22
Akarom? Nem akarom? Nem is tudom? Vagy igen? Múlik az idő, elmegy egy csomó energia - minek? Hogy a végén jól pofáraejtsenek, és ezt jól megírjátok nekünk. Ezennel rövid alázós kategóriát nyitunk.Én csak egy nagyon rövid alázósat szeretnék küldeni: Fél éve ismertük egymást…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..
A brit rendőrség 80 font, azaz 30 ezer forintnak megfelelő pénzbüntetést akar kiszabni közrend megzavarása miatt arra a férfira, aki élő adásban belecsípett a Channel 4 riporternőjének fenekébe. Részletek erre>>..