Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darally

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onnan tudom, ha rákattantam valamire, hogy elalvás előtt hirtelen benyomul a tudatomba. Valamikor tizenvalahány éve félálomban Doomoztam, mármint fejben, kajtattam azokat a hülye életerő-foltokat, meg a tárakat. Aztán bejött a légierő-szimulátor, és az utolsó pillanatban még…..
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
szirszarjaim Semmi baja 2010.09.10 09:10:00
A posztnak eredetileg a hangzatosabb 'Sivatagi Vihar' címet szántam, de végül a szójátékost választottam, mert ez legalább szar. Az apropót pedig a Matchbox Baja Bullet nevű sivatagi versenyautója adja, amiről nehéz eldönteni, hogy konkrét autót mintáz-e vagy sem, ugyanis ezek a…..
szirszarjaim God save the Queen 2010.08.18 08:18:00
A Hot Wheels a 2010-es évi sorában megjelentette az Aston Martin DBS-t. Végre. Az autó a valóságban is egy álom, további részletek itt és itt, nem mellesleg már a szirszarjaimon is szerepelt a Shell-promós változata, így nem is ragozom, a lényeg: Az összes Aston Marinom közül…..
Minden bizonnyal vannak tesztek, írások, melyekkel nem ért egyet, más véleményen van a szerzővel, egyszóval nem elégedett. Aztán persze vannak olyanok is, melyek tetszenek, netán megnevettetik, jókedvre derítik önt. Jó és rossz napok, de tán a mérleg nyelve a jó felé billen…..
Darally 2009.12.12 17:24:14
19