Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garrotter

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
acélarcél a teljes verzió 2013.04.24 07:14:17
A célfotón épp az utolsó, ugrásszerű lépésemet kapták el, a kezeim ökölbe szorítva a magasban, az arcomon az öröm és az utolsó erőfeszítés keverékéből adódó vigyor/vicsorban - igazi közhelyes póz, amivel a futós kiadványokat szeretik illusztrálni. Tetszik a fotó.…..
garrotter 2013.04.25 11:48:21
acélarcél the game is on 2013.02.17 00:14:09
"Kedves Acélarcél ! Nevezésedet sikeresen leadtad a következő rendezvényre:Telekom Vivicittá Félmaraton Rajtszámod: xxx"   Hát így. ..
garrotter 2013.02.18 09:04:00
acélarcél egy kézzel 2012.12.14 22:26:24
A fegyences húzódzkodásból a 3. szinten vagyok - megvannak vele a gondjaim, de nem erről akarok írni, hanem az előtte levő bemelegítésről. Mivel a rudat nem tudom, ill. nem akarom folyton ide-oda rögzítgetni, csak az 1. szintű függőleges húzás jön szóba, mint bemelegítő…..
A múlt héten kb. 15 km volt meg, ezen a héten eddig egy ötös... nem hajtottam halálra magam, várom a telet, meg a világvégét. Amúgy most két edzésterv közti lebegés van. Az alapkérdés: kell-e egyáltalán fix, kőbe vésett edzésterv? Az eddigiek alapján nem túl nehéz…..
Sziasztok! A mai edzésem menete: Bemelegítő sorozat     20 ismétlés függőleges húzásBemelegítő sorozat     20 ismétlés guggolás tarkóállásbanBemelegítő sorozat     10 ismétlés függőleges húzásBemelegítő sorozat     10…..
Fegyencedzés 32. Edzés 2011.11.26 22:17:00
fekvőtámasz falnál 20 ( bemelegítés )Vízszintes húzás 15-12-11: Minimális fejlődés volt, tehát lassan halad ez. A vállammal most nem volt baj, az alkarom úgy bedurrant, hogy nem bírtam mozgatni az ujjaimat. Ajánlom, hogy ilyenkor ne játszatok kő, papír, ollót, mert elég…..
Fegyencedzés 4. edzés 2011.09.25 12:13:00
3x20 függőleges húzódzkodás: Legutóbb azzal volt probléma, hogy az ujjaim nem bírtak tartani. Érdekes, de ez most nem volt gond. Az alkarom elfáradt ugyan, de bírtam magam. Kipróbáltam úgy a gyakorlatot, hogy a lábujjamra helyeztem a súlyomat, így sokkal nehezebb volt, de mivel…..
garrotter 2011.09.25 19:09:47
@Gysmo: hát az Üllői az elég hosszú :) nevem és gmail. Köszönöm előre is.
2011.09.21.     3.1. függőleges húzás (bemelegítés): 5-5     3.1. függőleges húzás :25-25-20     4.1. térdfelhúzás (bemelegítés): 5-5     4.1. térdfelhúzás:30-30-25A függőleges húzásnál az…..
Ez a hét egy kicsit pihenősebbre, lazulósabbra sikeredett, az öt edzésnap helyett csupán három volt, húzódzkodás/guggolás domináns napokkal. Jövő héttől természetesen minden visszatér a normális kerékvágásába, valamint kedden el szeretnék menni egy thai-box edzésre…..
garrotter 2011.06.29 19:05:39
Ha minden feltétel adott:
www.tesztoszteron.hu/emagazin_05_114_Hollywoodi_izom.php

Egyébként döntsd el, hogy mit szeretnél elérni és annak megfelelő edzéstípust válassz magadnak. Az izomnövelésre inkább a súlyzós edzések valók. Sok kitartást az edzésekhez, én is szeretnék plusz 10 kg izmot, de tudom, hogy az árát nem fogom megfizetni :).
garrotter 2011.06.29 19:06:15
@Darky_: Köszi a linket, ez nekem is hasznos olvasmány.
Királyul éreztem magam egész héten, törekedtem arra, hogy a feladatokat délután csináljam meg, ne maradjanak késő estére. Ez lényegében sikerült is. Befejeződött a lábemelés harmadik lépése, így abból a jövő héttől már a negyediket fogom gyűrni. Kedd: 1.3 …..
Állítólag egy magyar cég tulajdonában volt a Mexikói-öbölben felrobbant fúrótorony. A firma alkalmazottak nélkül működött – van ilyen – és fúrótornyok bérbeadásából tartotta fenn magát.  Ha ez igaz, mármint, hogy ezen a fantomcégen keresztül eszmeileg mi,…..
A héten kezdi el befrissíteni a Gmail-fiókokat a Google a "Priority Inbox"-szal. (update: A Google közben elkezdte frissíteni a magyar nyelvű Gmail-fiókokat is. Magyarul a "Fontos levelek" nevet kapta a funkció.)A Priority Inbox nem más, mint egy olyan ajánlórendszer,…..
[update] A Twitter hivatalos közlése szerint túlterheléses támadás (DoS) okozta a szájt több órás leállását. A legfrissebb hírek szerint a támadást sikerült visszaverni, így a szolgáltatás hamarosan ismét elérhető lesz.  A Twitter leállásának idején akadozott a…..
Bigyóblog Laptoptáska vagy szék? 2009.06.28 13:34:29
Laptoptáska, mely székké alakul, hogy a szabadban dolgozva is kényelmes háttámlával üldögéljünk. Hiszen laptoptáska mindig van nálunk, miért ne használjuk valami másra is. NICK+BEAU dizájnja.   Via The Design Blog..
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Egyetlen évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a megjelenésekor abszolút csúcskategóriás N95 összes lényeges tulajdonsága megjelenjen a középkategóriában. A Nokia 6220 classic az egyik trónfosztó, egyedül a wifi hiányzik belőle. Ugyanakkor van benne GPS és Nokia Maps 2.0…..
Immoren vagy speciálisan az Iron Kingdoms történelme, népszokásai és a GDP alakulása most nem téma, mindenki olvashat róluk itt. (Akinek kevés a webes infó, az vegye meg a heavy metal fantasynak is nevezett IK RPG-hez kiadott világleírást vagy a Witchfire trilógiát.) Cygnarról…..
Annak idején kaptam Londonból egy christmas cracker nevű akármit. A cc-t úgy kell elképzelni, mint egy szaloncukor túlméretezett karikatúráját. Az ember meghúzza a két végét, erre az egész egy nagy pukkanással szétjön, és a belsejéből kiesik valami édesség, játék, vagy…..
Nincs olyan közalkalmazott a világon, aki napi 8 órából 8-at dolgozna - tudja ezt az amerikai Islip városának vezetése is. Mivel úgy gondolták, hogy az állami dolgozók túl sokat használják hivatali gépkocsikat saját ügyeik intézésére, idén nyáron gyorsan felszerelték a város…..
Az Opera mégsem hagyja el korábban ígéretesebbnek látszó asztali böngészőjét. Bár úgy tűnhet, hogy a Firefox lépett fel az IE mellé riválisnak a böngészőpiacra, az Opera közben csöndben elévülhetetlen érdemeket szerzett a mobilböngészők piacán. Az Opera Mini…..
Hát senki nincs, aki elárulná?:)Sebaj, mintha lett volna róla szó a 25 hét blogban, megyek, olvasgatok, hátha jól emlékszem...
GPS kalauz PDA-t venni felesleges? 2007.10.17 00:05:00
Egy fórumon olvastam: „PDA-t venni felesleges, vegyél inkább PDA-telefon kombót. Azt már tudod, hogy a PDA mindent tud amit egy GPS- csak kevésbé strapabíró. Egy kombó minden tud amit egy PDA, sőt mivel telefon is, kicsit hosszabb üzemidőre tervezték. Manapság telefon úgy is…..
Minden országnak megvan a maga jellegzetes kenyere, péksüteménye. A mi kiflinket például közel 450 esztendővel ezelőtt készítette először egy Wendler nevű bécsi sütőmester, a török félhold formáját utánozva. A franciák büszkék a baguettre, Indiában tandoori kemencében…..
Ha már sütöttél kenyeret, bizonyára tapasztaltad, hogy némelyik kenyér (ha nem a legtöbb) közepe kissé beesik. A megoldás erre nagyon egyszerű: létezik egy adalékanyag, szejtán vagy sikér (ez utóbbi azt hiszem egy népszerűbb neve), amiből egy evőkanálnyi a kenyérbe, és szép…..