Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nepáli

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki nem mondhatja, hogy nem lelkesedtem a budai Vár lejtőjére telepített szőlők iránt. Már az első pillanattól kezdve remek ötletnek tartottam, a megvalósítás hírének is örültem, sőt a - szerintem nem túl szerencsés - tabáni pincékkel szemben pozitív példának állítottam…..
nepáli 2011.05.03 13:27:45
Egy büntetőper gyanúsítottja számára – amennyiben fontosnak tartja a közvélemény ítéletét – kulcsfontosságú, hogy álláspontját a sajtó nyilvánossága előtt is világossá és egyértelművé tegye. Egy hónappal ezelőtt a Fradi-pálya eladása kapcsán hűtlen…..
Az a belga Frank de Bleeckere vezeti a keddi BL-elődöntőt, aki a tavalyi Barcelona-Inter-elődöntőben hagyott mély nyomokat maga után, és nyilván az akkor az olaszok kispadján ülő Mourinhóban is. Két pillanatot idéznénk fel gyorsan az elődöntő visszavágójából: de Bleeckere…..
nepáli 2011.05.02 11:08:40
@kéne egy nick: nem kezezett, a hasára pattant a labda.
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
nepáli 2011.05.02 10:04:19
@kéne egy nick: ember, ez itta zinternet, szerinted kit érdekel rajtad kívül, hogy hogy írnak az emberek, te kis grammar-nazi...:)
A poszt írásának pillanatában az már biztos, hogy az aktuális PL-forduló felét nem fogják lejátszani a hétvégén (illetve hétfőig). Hiába a világ legjobb focibajnoksága és a jól működő állam, pár hópihe secperc alatt el tud rontani mindent. Az külön bosszantó, hogy pont…..
nepáli 2010.01.15 18:14:09
@imici77: szerintem sem csatár kell az arsenalnak, inkább egy mascherano-szerű labdaszerzőre lenne szükség, akkor szerintem előlépnének első számú esélyessé a bajnokságban és jó sanszuk lenne a bl-győzelemre is.
nepáli 2010.01.15 18:25:22
@peter135: song kiváló, de egyedül azért nem mindig tudja ő sem megoldani
    Bevezetés Egy kicsit hosszabb bejegyzés következik. Azoknak szeretnék segíteni ezzel, akik szeretnék szcientológus családtagjaikat vagy barátaikat valahogy kihozni az egyházból. Ez egy meglehetősen nehéz, időnként lehetetlennek tűnő feladat. Remélem, hogy ez a kis…..
Egy korábbi bejegyzésben említettem, hogy elméletileg maradt még egy vezércsele az MSZP-nek, ez pedig valamilyen „magyar olajfa”, azaz egy baloldali választási együttműködés létrehozása. Akkor két fontos ellenérvet jeleztem: egyrészt az MSZP belső helyzetét, másrészt…..
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..
nepáli 2009.12.29 08:34:12
@Ferguson: még jó hogy ott a smiley, különben elmebetegnek néznének ;)
Ha nem tizenkilenc, akkor egy híján húsz óra telik csak el a tizenkilencedik forduló zárómérkőzésének lefújása és huszadik nyitómeccsének kezdősípszava között. Ez az idő sokmindenre elég. Nekünk annyira, hogy megigyunk egy forralt bort a városban, megnézzünk egy szerethető…..
December 26-27-én - ahogy megszokhattuk már - teljes fordulót rendeznek az angol bajnokságban. Természetesen, most is poszttal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Annyit mindenképpen ígérhetünk, hogy a tíz meccs elé tett szösszeneteink egyetlen bejgli, szaloncukor, halászlé,…..
nepáli 2009.12.26 07:54:47
@ZenZo: akit "Isten éltessen a karácsony alkalmából", az a messiás..
Katalónia - mint bizonyára minden földrajzban jártas ember nagyon jól tudja - Spanyolország észak-keleti részén helyezkedik el, központja a modernkori metropolisz, napjaink egyik legnagyobb városlátogatási úticélja, azaz Barcelona. Ugye mindenki hallott a csodás katalán…..
Nem mindennap bukkan az ember kedvenc zenekarai honlapján NST-kompatibilis szilánkokra - miért is keresnénk ott, ugye - meg egyáltalán, zenei oldalakon is csak akkor kerül elő a foci, ha Sándor Tomi gitárt ragad vagy amikor a pojáca Gallagherék beugatnak Manchester vörös felének. Amit…..
nepáli 2009.12.18 17:57:41
Összeszorított farpofákkal figyeljük az eseményeket, az UEFA főhadiszállásán délben húzzák a Bajnokok Ligája nyerőszámait. Azonos nemzetiségű csapatok, és korábbi csoportellenfelek nem kerülhetnek egymással szembe, a csoportok első helyezettjei másodiknak befutott gárdákat…..
nepáli 2009.12.18 13:59:38
@Ferguson: nem kell befosni a milantól a mu-nak, a két bajnokság színvonala közt óriási a különbség.
lesz egy 0-0 milánóban, majd egy sima mu-ban...
Előttünk nincs akadály, terjedünk, mint a ragály – újabb outsider a PL-volán mögött. A lehetőséget máskülönben arra használnám, hogy alaposan kiröhögjem az önmagába szerelmes, ötven éve ködös bűvöletben leledző nagy marha brit futballt, de erre most végképp nincs…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
"You're going to reap just what you sow" A hagyományosan sorsfordítónak tekintett év végi meccsdömpinghez közeledve kifejezetten érdekes fordulóra számíthatunk a PL-ben. Két olyan találkozót is láthatunk a hétvégén, ahol a top 7 tagjai csapnak össze; ráadásul pont azt…..
nepáli 2009.12.13 08:42:39
@Ferguson: csatlakozom, tavaly ilyenkor 7 pont előnye volt a poolnak a mu-val szemben, ebbből február végére lett vagy ugyanennyi hátrány.
szerintem sem dőlt el semmi, a chelsea sem tökéletes úgy néz ki, a pool simán felérhet a dobogőra, még szerencse sem kell hozzá.
az élcsapatok között a sérüléshullám dönthet a végső sorrendről(na meg az afrika kupa):)
nepáli 2009.12.13 08:54:55
@Rooney82: attől is függ sok minden, ki hogy erősít a januári átigazolási szezonban. szerintem a chelsea robbantani fog egy nagy névvel, de a mu, az arse és a pool is próbál majd lépést tartani.
egy biztos : a legtöbbet a chelsea veszít drogba kiesésével..