Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tacsikutya

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
tacsikutya 2014.08.10 22:01:47
@taga20: Bazdmeg nélkül egy rövid lista? Vagy nem megy? Kiguglizod, az segít? :)
tacsikutya 2014.08.10 22:15:47
@taga20:
"legyek akkor demagóg, de ennek az országnak kibaszottul nem lokipálya meg fradipálya, meg felcsúti ékszerdoboz, meg faszom tudja még hány stadion kellett volna most."

"Mesélj, mi kellet volna most? Kérlek, csak olyat mondj amit 2002-2010 között megkapott ez az ország, és 2010 óta - de különösen 2014-ben nem kap(ott) meg!"

Nem a kérdésre válaszolsz, és nem először. Mondtam én, hogy most sínen van az ország? "2002-2010 között voltak ilyen húzások? ne légy barom:)"
Nem érzem magam baromnak. Abba meg, hogy mikor milyen húzások voltak, szerintem ne menjünk bele. Attól tartok, hogy sem a megkérdezettől, sem tőled nem fogok választ kapni a kérdésemre. Vélelmezem, hogy ez azért van, mert nem tudtok erre a kérdésre érdemben válaszolni, csak lebarozni engem.
Elegendő-e egy kölcsön létrejöttének bizonyítására – ha nem volt szerződés – a törlesztésről szóló elektronikus levelezés?Tisztelt Zugügyvéd! Saját ügyemben szeretnék tanácsot kérni. Két évvel ezelőtt egy voltkollégám azzal keresett meg, hogy nehéz…..
tacsikutya 2011.10.25 20:06:55
@milliliteratura: nem akarom kétszer visszaszedni a pénzt, nem akarok senkit sem átverni. De azt sem szeretném, ha levennének ...

a wiki alapján van ilyen:
"Értékzáradék: a váltó kibocsátására okot adó alapügylet megnevezése"

Érdemes a váltóra ráírni, hogy" értékzáradék: a váltó kelte napján készpénzben átvett 1.000.000. Ft kölcsön"?
Más: a váltóra kell két tanú?
tacsikutya 2011.10.25 20:08:27
@tacsikutya: illetve a nyomtatványboltban kapható "p.40 saját váltó" nevű nyomtatvány felhasználható erre a célra?
Magánszemély tud ilyet venni?
Bájos témával kezdjük az új esztendőt: az Ingatlanmagazinon megjelent egy cikksorozat a lakásmaffiáról. Az első részekben még csak az öltözzünk rétegesen szellemében osztott jótanácsokat egy nyomozó, meg leírta mi mindenre kell vigyázni, de az évindító cikükkben konkrét…..
tacsikutya 2011.01.02 21:25:24
@Shinigami Daiko: nyilván hatalmas tapasztalatokkal rendelkezel. Képzeld. én is éltem Mo-tól nyugatra, még a tengeren túlon is, hidd el, tudék mesélni. Még hogy ilyen csak mo-n törénik, ne haragudj, de röhögök a naivitásodon. Kismiska ez ahhoz képest ahhoz, amit az általad nagyra tartott "nyugaton" láttam :))
Olvasónk egy lízingszerződéssel kapcsolatban írt nekünk.Az alábbi ügyben szeretném a tanácsukat kérni.Lombard Lízing, CHF-es autóhitel, 2.3M önerő nélkül. 2008. júniusban lett kötve, külföldi munka miatt szükség volt itthonra egy autóra. Jött a válság, nehézségek,…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
tacsikutya 2010.09.08 13:46:03
@Ringlósztár:

Én Bács megyében születtem, most Csongrád megyében lakom. Te, Hol az a város Bács megyében, ahol nem fizet adót senki?
Szívesen átjárnék vásárolni ezt-azt. Vagyis mindent. Az áfát mindjárt meg is spórolnám. Mindenen. Kérlek áruld el a helyeeeeeet, naaaaa!
tacsikutya 2010.09.08 13:51:20
@Belpo:

Cáfolom!

Láttál már pl osztrák bajnokit? Na az se foci!
- Viktore, ty vole*, ne szítsd itt a feszkót, légy szíves!Petr Nečas tegnapi, pozsonyi sajtótájékoztatóján elhangzott szavai szerint nagyjából ez lesz a fő üzenete mai budapesti látogatásának.A cseh miniszterelnök úgy vélte, Magyarország rossz viszonya Szlovákiával az egész…..
tacsikutya 2010.07.20 15:49:27
@fülzsír: mit vártál? többségében szlávok!
Folyékony Kenyér Rémszarvas 2010.06.21 10:27:00
Olthatatlan tudásszomjam már megint jégre vitt. Ha hülyének is néztek a többiek, amiért Prágában kanadai sört veszek, illedelmesen hallgattak. Sosem ittam kanadai sört. Muszáj volt kipróbálnom a Moosehead Lagert. Persze nem voltam teljesen gyanútlan, de amikor kitöltöttem, és…..
Az év backdoor üzenetét küldte el nekünk sham-rock, tényleg alig hiszek a nyeles szememnek. Gyorsuló világunkban csodálatos elképzelni egy olyan lakóközösséget, akik annyira szeretik, sőt imádják a közös képviselőjüket, hogy az hiába sikkasztott el 8 millió forintot, össze…..
Szilvay Péter Kreatív-olvasónak köszönjük, hogy észrevette, amit mi nem, hogy a két legcsodálatosabb gyorsétterem-lánc hogyan kezdi az évet! ..
Holnap Halnap! Karácsonykor az emberek többségénél  halászlé (is) kerül az ünnepi asztalra. Készítettem egy egyszerűen, gyorsan, konyhában elkészíthető halászléfőző útmutatót. Ha még sohasem főztél halászlevet, de most a család követeli, ne ess pánikba. Ezt…..
Bizonyos szempontból azoknak a szolgáltató cégeknek rosszabb, amelyek általában jó szolgáltatást nyújtanak, mert náluk sokkal feltűnőbb, ha hibáznak. Ha a Magyar Postával küldetek el egy csomagot, akkor például igazi kellemes meglepetés az is, ha nem lopják el a cuccaimat. Ennek…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Nevezzük egyszerűen Joe-nak. Egy sok botrányt megélt fővárosi cég alkalmazottja volt egykor, csak aztán új szelek kezdtek fújni, amik – megfelelő mennyiségű fájdalomdíj fejében – őt is kimozdították…..
Subba Weblapok az őskorból 2009.11.04 08:30:00
Azért ez elég vicces. Ma már ilyen szintű siteot bárki összerak tíz perc alatt, 1996-ban még a legnagyobb világcégeknek is csak ilyen volt. Galéria…..
tacsikutya 2009.11.05 21:08:51
@KolomparVinetu: amúgy miben kell összedobni? drímvévőrben? én síma texteditorral(na jó, szintaktkiemeléssel pl pspad, notepad++) szoktam, az ugyan gáz-e?

láma vagyok?
tényleg, emlékeztek még erre a szóra?
és arra, hogy firg rulez? :))
Subba A nap képe: Leia napozik 2009.11.05 16:21:00
Leia hercegnő, és egy statiszta napozgat a Jedi visszatér forgatási szünetében. via ..
tacsikutya 2009.11.05 19:25:48
Tegnap bukkantam rá a Neo FM új logójára, ami így elős látásra szíven ütött. Az rendben van, hogy sietni kellett, hiszen 18-án már indulni kell a csatornának, és addig még rengeteg helyen kell hirdetni az új adót. Azonban ezzel együtt is többre számítottam ennél az eléggé…..
tacsikutya 2009.11.03 21:24:54
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
A Balha Lujza téren felállított, világító igluról annyit lehetett tudni, hogy fiatal művészek és építészek alkotása, és biológiai módszerekkel tisztítja a szmogos levegőt. Ami nemes cél, végül is a szennyezett levegő rossz, a tiszta pedig nagyon egészséges. De mégis,…..
A mi „kis” történetünk 1995-ben kezdődött (és még most is tart) a fiú, vagyis én 22év, a lány 19 mindkettőnknek első munkahely egy kisvárosban.Nagyon megtetszik a lány, aki egy volt iskolatárs barátnője. Állandóan egymást kerestük a munkahelyen, és persze meg is…..
tacsikutya 2009.09.23 14:39:54
@dekeményittsokember:
Hogy tévedtem én ide? :)))))))
Könyörgöm, te nem kommentelő vagy, hanem posztoló!
Legalábbis annak a Citroen tulajdonosnak mindenképpen, aki a nagy sietség közepette szakított arra időt, hogy ráfékezgessen Ferenc autójára, miközben ő épp egyben szerette volna hazajuttatni az új csempéit. A példa ismét megerősíti, hogy nem csak nagyon olcsó és nagyon drága…..
tacsikutya 2009.06.22 14:55:39
Molnár Gyula egy rendkívül szimpatikus úriember társaságában állt ki a bankok érdekeiért a minap. Most épp a bankrablások kapcsán keletkezett médiaszelet lovagolta meg. Idézzünk egy kicsit a sajtóhírekből:1. "A XI. kerületi önkormányzat 70 millió forintot különített el…..
Subba Túlélő Sommelier 2009.03.13 12:40:00
Mekkora vészhelyzetnek minősítjük azt, amikor a közeledben ott az üveg bor, de dugóhúzó híjján csak egy csapat reménytelen hülye gyerek, egy erős félmeztelen ember van? Hivatalosan is a legkomolyabb vörös jelzést adjuk ki, ilyenkor gyorsan inni kell, bármilyen módszerrel.…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
tacsikutya 2009.03.11 18:09:07