Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kegyetlen

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran hallhatjuk, hogy a magyarországi HIV/AIDS helyzet kedvezően alakul, ugyanakkor jó pár éve rendszeresen megjelennek hírek, amelyek egy AIDS-robbanásról beszélnek. Hogyan lehet egy kedvező helyzetből robbanásszerű járvány? Hol tart ma a magyarországi…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Filmdroid Bill Murray énekel 2010.08.19 20:15:00
  Ez nem hír, csak poénból rakom ki, hogy lássátok és halljátok, mekkora Star Wars rajongó a mi Billünk.  ..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
Ha már meguntak azon röhögni, hogy hetedszerre sem sikerült elnököt választani a köztévé élére, meghogy Medveczky Balázs a létező összes műsorba meghívatta már magát, hogy elsírja az 1600 embert foglalkoztató „állami vállalat” siralmait, mondunk még egy poént.…..
Kedves Szerkesztők!   Régóta olvaslak Titeket, habár a "közösségi életben" nem veszek részt. Mégis úgy adódott, hogy megosztanék veletek egy fura eseménysorozatot, ami mostanában történt velem, és ami jelenleg megakadályoz abban, hogy állandó munkát találjak. Ha…..
Sziasztok!   Az egyik kolléganőm miatt írok nektek. Napok óta betegen jön be dolgozni, fél percenként fújja az orrát, a köhögésétől már a saját hangunkat sem halljuk. Antibiotikumokat szed, látszik, hogy "alig él szerencsétlen". Próbáltunk beszélni vele, hogy…..
Munkahelyi (T)error Cukrászterror 2010.02.02 06:00:00
Kedves Despota!   Sok olyan posztot olvasok a Munkahelyi Terror blog-on, amitől felforr az agyvizem. Nem azért, mert hogy jajdenagyon terrorizálják a szegény munkavállalókat, hanem azért, mert olyan dolgok miatt sírnak, amit egyszerűen röhejesnek tartok. Nem tartom a blog témájába…..
Munkahelyi (T)error Durr, egy pofon 2010.02.03 06:00:00
Kedves Despota!  Körülbelül fél éve sikerült elhelyezkednem egy cégnél. Nevet nem írok, mert nem szeretnék gondot sem nektek, sem magamnak. Már közel három éve nem volt munkám, ezért nem nagyon válogattam, örültem, hogy akadt valami.  Mindenkivel hamar sikerült…..
kegyetlen 2010.02.03 17:51:31
@váj mí: tyű, mi mindenre jó egy kis édelgés! :)
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
Üdv mindenkinek,   A történetem másfél hétre rúg vissza. Interjúra indultam a M. O. I. budai irodájába a Mechwart ligethez. Gyanús volt már az első perctől kezdve hogy az "irodában" folyamatosan döng a zene és az emberek kettesével mennek be a "manager"-hez…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
kegyetlen 2010.01.26 14:55:11
@Nina Westwood: és szentfazék:

Már elnézést, de buták vagytok és süketek. és lusták, mert nem néztek utána, csak károgtok.

Nem urin, hanem urea van krémekben, testápolókban; más néven karbamid, ami nem egyenlő a vizelettel, bár nekünk is melléktermékünk, ez egy szerves vegyület.

A krémekbe valót szén-dioxidból és ammóniából gyártják, nyomás alatt. Ez is undorító nektek?
hu.wikipedia.org/wiki/Karbamid

Szerintem ez teljesen oké, kifejezetten jót tesz a bőrnek, tegyék csak bele a krémekbe, mert hatóanyag nélkül a krémek semmit sem használnak.
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
kegyetlen 2010.01.21 18:25:22
@rorret:
Amiket te írsz, már ne haragudj, de kamunak tűnsz. Tényleg van ilyen gondolkodású ember még 2010-ben? :O Szerinted tényleg nem áll fel annak a férfinak, aki néha elmosogat? Hümm.
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
kegyetlen 2010.01.21 09:50:31
@Izombuilder.com:
én konkrétan az ilyen műsorok miatt nem hallgatok rádiót, pedig szívesen venném a zenét, meg néha híreket, meg egy-két beszélgetést is.

Konkrétan a Balázs féléket meg a Bumerángot nem bírom elviselni, és be sem kapcsolom a rádiót.

Amikor indult a két új adó, tettem egy próbát, pár hétig üdítő volt pld. a Class FM, aztán behozták a régi arcokat és túl sok lett az ostobáskodás. Azóta megint nem hallgatom egyiket sem.
 Volt már ugyan udvaron álló házikó a szigorúan vett Belvárosban is, de az egyrészt nem volt eladó, másrészt nem volt ilyen mesebeli. (Igaz viszont, hogy olyan zöldbe volt burkolva, amit egy-két ingatlanos már-már ősfásnak nevezett volna). Ez a Dohány utcai kulipintyó viszont…..
Sziasztok!   Én viszonylag régen dolgozom „fejvadász” cégnél, megosztok veletek néhány kulisszatitkot. Gyanítom, a legtöbb ide járó embernek nem fogok tudni újat mondani, de talán lesz akit érdekel. A legtöbben az taglalják, hogy miért nem veszik fel őket a…..
Hölgyek, urak! Ez a bejegyzés a jobb oldali menüben a Szólista linkek alatt mindig megtalálható lesz - itt a hozzászólások között tegyétek fel a kérdéseiteket, amik nem egy konkrét bejegyzéshez vonatkoznak. Bárki válaszolhat, természetesen én is teszek egy próbát.…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Ellenőrző Rohadó oktatás? 2010.01.03 08:00:00
Mokkaczukka kommentjét tartottuk érdemesnek arra, hogy önnálló posztként megjelenjen, mivel tömören összefoglalja a többség oktatásról alkotott véleményét. Reményeink szerint nem ennyire rossz a helyzet, de elfogadjuk, ha más így látja. Az az igazság, hogy az oktatás…..
Egy rosszul megválasztott név mennyire tehet tönkre egy terméket? Mennyire lehet sláger cucc egy hajerősítő sampon Placenta (méhlepény) névvel? Vagy ez valami merőben új technológia, és az őssejteket már hajápolásra is használhatjuk? Ha ezen múlik, az én hajam gyenge marad :)..