Regisztráció Blogot indítok
Adatok
werner69

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a mondással vigasztalják magukat a dagi pasasok. Most elkezdtek velük is foglalkozni. Vicces. A Fantastic Man férfilap készített fotósorozatot túlsúlyos férfimodellekkel. Még oda nem illőbbek egy divatlap hasábjain, mint a molett nők. ..
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
werner69 2010.04.17 19:48:28
@erminavet: "Például ha egy nagyvállalkozónak nem tetszik valami, akkor kevesebbet hirdet."

Jól van, akkor én meg élesítem az adblockert.

Basszátok meg!
Na, helyreállt az egyensúly a világban. Éppen a héten dicsértem meg az Index-et (Sajtótörténelmet írt az Index), de ugye Budán is csak 3 napig volt kutyavásár egyszer volt Budán kutyavásár, viszont minden csoda három napig tart. A  Pulitzer-emlékdíjas oknyomozó…..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Már huszonötezren látták tegnap óta, ne maradjatok le Ti se!..
"Ezzel együtt is meggyőződésem, hogy az LMP százszor hitelesebben képviseli a tőlem igencsak távol álló zöld, baloldali gondolatot, mint Dávid Ibolya, Demszky Gábor, Mesterházy Ernő és Retkes Attila politikai torzszülöttje a hozzám amúgy közel álló piacpárti…..
Az utóbbi napokban beindult az ún. baloldal progandagépezete. A Népszabadság csütörtöki számában Tóth Ákos arra a következtetésre jutott, hogy "az LMP-t –az MDF-fel ellentétben – támogatja valamelyik nagy párt". A szerző természetesen azt sem rejtette véka…..
werner69 2010.03.15 13:54:51
werner69 2010.03.15 14:06:04
LMP=SZDSZ

Térden állva könyörgök Mesterem :D

Amúgy meg ez:
"ha a hozzászóló célja az LMP lejáratása, hitelének megkérdőjelezése, politikájának kigúnyolása;"
lehetmas.blog.hu/2010/01/07/komment_policy

Feltűnően hasonlít erre:
"Támadja az MSZP szervezeteit, szerveit, vezetőit, intézményeit, társszervezeteit, parlamenti vagy önkormányzati frakcióit, képviselőit, képviselőjelöltjeit."
kapcsolat.hu/moderalasi_elvek

Lehet más? Hát akkor legyen más!
IDDQD 375 játék egyetlen képen 2010.03.13 13:30:00
Hosszú percekig lehet nézni azt a képet, amit a Deviantartra töltött fel a shadow502t nevű júzer, akinek bizonyára rengeteg szabadideje van. A képen 375 játék 425 szereplője látható, de mivel Magyarország a konzolos pörgésből kicsit kimaradt, szerintem aki itthon százat felismer,…..
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
werner69 2010.03.13 18:43:09
@Pollack: Kedves Pollack!

Ne hazudozzál, nem áll jól neked!
A választási bizottságok TÖBBSÉGI DÖNTÉSSEL kaszálták el a jelöltjeiteket.
Nem a csúnya patásvona tett nektek keresztbe személyesen, hanem a bizottságok demokratikus döntései szerint voltak elfogadhatatlanok a céduláitok.

Légy szíves befejezni a Jobbik mocskolását.

Köszönöm.
A Bajcsy-Zsilinszky út 37. alatt található irodában ma csoda szép napunk volt. Ki-be jártak a szimpatizánsok, és mindenki hozott magával jópár cédulát. Ezen kívül a budapesti utcai kitelepülések is nagy mennyiséget termeltek. Elég szépen beindult a gyűjtés. A számlálót…..
werner69 2010.03.13 16:08:52
@Wallstreetbull: "Nem baj, ha az LMP csal a jelöltállítás során"

Ájurópa segícss! Az LMP képviselőjelöltjei elhatárolódtak-e már ettől a kijelentéstől, vagy ez lenne a hivatalos LMP álláspont?

Lehet más???
werner69 2010.03.13 16:43:54
@[eon]: "csak a jobbikos választási bizottsági delegáltak elkezdtek utazni rájuk"

Ugye tudod, hogy ez vegytiszta hazugság ugyanis a választási bizottság TÖBBSÉGE! hozta azt a döntést, hogy érvénytelenek a cédulák.

Szóval produkálj meg egy bocsánatkérést pls. Köszi.
werner69 2010.03.13 17:06:13
@Karcolt lendület: de akkor legalább ne hazudjátok azt, hogy mer'ajobbik ...
Dolgozunk, dolgozunk, de vannak dolgok, amelyek nem lehetnek mások. Például az MSZP. Mit ígérnek a „programjukban”? Sokmindent, de nekem a sok érdekesség közül azon akadt meg a szemem, hogy a GDP 1%-ára szorítanák le a tömegközlekedésre fordított pénzeket. Így, lazán.…..
werner69 2010.03.05 16:45:01
@bozon: "E minimális karbantartást jelölik ki az alapjogok."

Eddig rendben is volna, de ...
Miért nem beszéltek soha a kötelességekről?
Miért jár valakinek bármiféle jog, ha a legalapvetőbb kötelességeinek (törvények és az együttélés normáinak betartása) sem tesz eleget?

A kötelességeket senki nem kéri számon, aki mégis megpróbálná azt rögtön lenácizzátok. Emberek százezrei, milliói élnek vissza naponta a már meglévő jogaikkal is bármiféle következmény nélkül. Ti meg még több jogot adtok nekik. Mert nekik az jár, méghozzá alanyi jogon mint az étel, a lakás, a mónikasó.
De miért is?

Szerintem az "emberi jogok" csak azokat illessék meg akik maguk is megpróbálnak ember módjára viselkedni.
A többit meg tessék elaltatni, nincs rájuk szükség.

Soha többé baloldalit, soha többé liberálist!
Az LMP-nek már-már biztos sikert mutatnak a közvéleménykutatók. De nem szabad elfelejteni egy rendkívül fontos dolgot: akkor biztos az LMP sikerre, ha mindenhol az országban választható lesz. Ehhez 20 területi lista szükséges. Tehát most nem az a fontos, hogy minden budapesti…..
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
Karácsony Gergely kampányfőnök egy érdeklődővel beszélget az atomenergiáról a Fény utcai piac előtt..
werner69 2010.03.02 19:06:14
@hulyeinformatikus: "Telemarketingre mindenesetre van pénz"

Kérdés, hogy honnan?

nol.hu/lap/mo/20100225-lehet_mas_a_politika_
"Bajcsy-Zsilinszky úti irodájuk egy bérház első emeletén van, szerényen bútorozott polgári lakás. Az ingatlant egy a nyilvánosság előtt meg nem nevezhető, évtizedekig nyugaton élt, a sajtóban sűrűn föltűnő magyar üzletember adta kölcsön a választásokig."

"nyilvánosság előtt meg nem nevezhető"
OMFG Még a közelébe sem kerültetek a tűznek de már megy a sumákolás, a kenegetés. Mit ígértetek a szívességért cserébe ennek a titokzatos támogatónak?
Fog majd jóáron közbeszerezni, támogatást kapni, puszta közepébe völgyhidat építeni?

Nem fogjuk megtudni, hiszen nem publikus a kiléte ...

Vajon hány ilyen titokzatos üzletember tesz még nektek szívességeket és vajon miket ígértetek nekik cserébe?

Nem sül ki a szemetek???
werner69 2010.03.03 15:50:58
@pgeri: Ha más korrupt, akkor az lmp-nek is lehet? Eddig tartott a nagy nekibuzdulás? És még büszkén vállalod is?

Mit akartok ezzel elérni?
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
A 9-es busz egyik Kőbányai úti megállója szabadtéri múzeum is egyben. Itt látható ugyanis a vélhetőleg legrégebbi, még eredeti helyén található plakát. Régóta figyelem ezt a hirdetést, amely a Best magazin egy 2003 novemberi számát reklámozza még most, 2010 márciusában is.…..
Gordon Agáta Magdolna negyed című szociografikus sorozatát, melynek fejezeteit honlapunkon folyamatosan olvashatják, Evu rajzolta képregénnyé. A képregény-sorozat tizedik részében különleges ajándékot kap a ház lakóinak egyike, s kiderül, milyen az a helyzet, amelyben egy…..
Uraim, már megint hülyének vagyunk nézve, és 1-2 oknyomozó újságírón kívül senki nem ugrál. Rendkívül népszerű ellenzékünk lapítása mellett zajlik 35 milliárd Ft lenyúlása. Amihez képest a BKV tanácsadói szerződések ügye aprópénz. Sávoly. A történelembe…..
werner69 2010.02.27 19:29:30
@szénhidra: "ideje lenne valami magasba ívelőt, vagy egyenesen onnan lelógó, lebegő objektumot is közbeszereztetni... "

már megvolt: Red Bull Air Race vagy mi a szar volt a neve
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
A magyar politikai berendezkedés a rendszerváltás után nem alakított ki elég, és jó mechanizmusokat a hatalom megosztására és ellenőrzésére. A magyar politikai elit 1990 óta nem gondolt ennek a kérdésnek utána, és hagyta, hogy a például a magyar iskolarendszer alapvetően…..
werner69 2009.12.28 10:14:07
@fóti péter:

Ha meg lenne rá a lehetőség: hogyan kellene elkezdeni demokratizálni egy átlagos magyar iskolát? Milyen konkrét lépéseket tennél?

Nem titkolom a kétségeimet: ami jól működik szűk körben, egy elzárt (bentlakásos), speciális helyen, az szinte biztosan működésképtelen lenne általános, társadalmi szinten.

A magániskolákba olyan válogatott gyerekek járnak, akiknek a szülei jobban keresnek az átlagnál, jobban törődnek a gyerekükkel. A magániskolák megtehetik, hogy felvételiztetnek és a belső szabályok megsértése esetén bármikor eltávolíthatják a problémás diákokat.
Hát kérem így nem nehéz!

Ha abból indulunk ki, hogy "bezzeg a Summerhillben" akkor hibás az egész gondolatmenet. Egy angol elitiskolát ne hasonlítsunk már egy átlagos magyarországihoz, ha kérhetném.
 Az újságíró-gyilkosságok tetteseinek többségét soha nem találják meg, de a kockázatok elővigyázatossággal jelentősen csökkenthetők. >>> Interjú..
„Van egy szűk klikk a világba' aki marha nagy pénz akaszt le emiatt a globális melegedés miatt” Vannak ezek a libertáriusok, akik akár szimpatikusak is lehetnének, hiszen derék, naiv népboldogító  utópistákat, az individualista anarchizmus gondolkodóit vehetjük egyik…..
werner69 2009.12.19 10:41:41
@sztd: nem értem miért lenne itt bármilyen ellentmondás: a nyelv és a genetika két tökre különböző dolog, elméletileg sincsen semmi közük egymáshoz.

Egy banális példa: Barack Obama vajon Anglia melyik részéről származik az általa beszélt angol nyelv alapján? És ehhez képest milyen a genetikai háttere?

A nyelv finnugor, a genetika meg sumér. :)
Hamarosan itt a karácsony, de amit egy hardcore zöld aktivista még ennél is jobban vár, az nem más, mint a koppenhágai klímakonferencia kezdete december 7-én. Nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni azt illetően, hogy ez alkalommal hajlandóak lesznek-e szigorú reguláknak alávetni…..
werner69 2009.12.12 17:15:45
@bm613: Hát nem tudom, itt van pl ez:

en.wikipedia.org/wiki/1883_eruption_of_Krakatoa

"In the year following the eruption, average global temperatures fell by as much as 1.2 degrees Celsius. Weather patterns continued to be chaotic for years, and temperatures did not return to normal until 1888."

Na ehhez képest a globális felmelegedés:
"Global surface temperature increased 0.74 ± 0.18 °C (1.33 ± 0.32 °F) between the start and the end of the 20th century."

Szóval bocs, de nem győztél meg, hogy finoman fogalmazzak.
werner69 2009.12.12 18:23:17
@bm613: "A hosszú távú változások viszont nem ilyen gyorsak szoktak lenni, mint a mostani." Pontosan.

Tehát ez a mostani is egy "Rövid ideig tartó, átmeneti változás, egyértelműen megadható okkal". :)