Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Villanyász85

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztudott, hogy elmaradott  uniós tagállamként rengeteg pénzt kapunk az EU-tól, ugyanakkor ebből a Magyarországon zajló korrupciónak köszönhetően rengeteget el is lopnak. Pedig az Európai Unió azért juttat hozzánk forrásokat, hogy a magyarországi régiók fejlettsége minél…..
Villanyász85 2016.04.19 11:57:13
@anonymand: Ha a törökök és oroszok adják a mintát, akkor nagyon nem jó az irány.
Most már csak Széles Gábor üzemanyagcellájában bízhatunk... :)

Vissza a cikkhez: nem azért lopnak, hogy nekik legyen jó, hanem mint írják is, "A rendszert úgy kell elképzelni, hogy a fejlettebb tagállamok több pénzt adnak be a közösbe, mint amennyit kivesznek onnan, a kevésbé fejlettek pedig kevesebbet fizetnek be, mint amennyit pl. regionális (kohéziós) támogatás formájában visszakapnak."
Szóval hogy ez ne fordulhasson meg és az ország továbbra is kapja a pénzt, lopni kell. Szomorúan, de megteszik, mert ez az ország érdeke, ők az igaz magyarok, nekik csak a nemzet számít :D
Villanyász85 2016.04.19 11:29:36
@anonymand: Vele tényleg nem lehet beszélni.
Szerintem az az álma, hogy az Audi, Mercedes, Siemens, Bosch, GE, Samsung stb kivonulnának az országból, az ott dolgozók pedig elmennének az Orbán-ranchra földet kapálni. Ott megkapnák a tisztességes 47e Ft-jukat, és minden az országban maradna.
Ja, hogy a külföldi több bért ad, többet adózik és úgy kb mindenben jobb? Kit érdekel, a nyugat szerinte mindig rossz, hiába bővíti a gyárat milliárdos nagyságrendben, az is rossz.
Közel egy hónappal ezelőtt írtuk arról, hogy az uniós források mesterségesen felgyorsított lehívásával a magyar gazdasági „csoda” kártyavárszerűen omolhat össze. Friss adatok pedig alátámasztják feltevésünket. Az elmúlt években a beruházási ráta, és ehhez…..
Villanyász85 2016.03.22 08:35:07
@BircaHang Média: Valahogy sejtettem, hogy te leszel az első bérkommentelő :)
Akkor már azt a kérdést is tedd fel, hogy az indiánfőnök miért a baráti illibeláris Török- és Oroszországot tekinti példaképnek, és miért ezzel kampányolt 2 éve az araboknak:
A kormányfő a II. Magyar-Arab Gazdasági Fórum mintegy 250 résztvevője - magyar és arab üzletemberek, politikusok, diplomaták és kamarai vezetők - előtt Magyarország előnyei közé sorolta például földrajzi elhelyezkedését, a fejlett logisztikai hálózatot, a jól kiépített autópályákat, „a minőségéhez képest meglepően olcsó” munkaerőt, valamint azt is, hogy a munka törvénykönyve rendkívül rugalmas.
Lefordítva az előnyök:
EU-s tagok vagyunk, gyertek, vegyetek a Tónitól letelepedési kötvényt;
a vasút szar, de azért elmegy;
érdemi autopályát nem építettünk, azt a mocskoskomcsik csinálták, mi csak elloptuk túlárazással a felújításra szánt pénzt;
az iskolákat tönkretettük, csak buta-olcsó-irányítható-kizsigerelhető munkaerő kerül ki onnan, aki megtehette külföldre költözött, így legalább nem itt fognak szavazni. Csak zavaró tényezők az orvosok és mérnökök;
sztrájkra és munkavállalói jogra ne legyen gondotok, megtiltjuk.

A kérdésednek annyi demagóg tartalma van, hogy még az is értelmesebb kérdés, ezek szerint orbán hívta be a sokmillió arabot?
Jellemző az olyan rövidlátókra, mint te, hogy ennyit fogtál fel a cikkből: "Magyarországnak az elmúlt hat évben 1,5 százalékos átlagos növekedést sikerült összehoznia"
Magyarországnak nem a menekültek, hanem Schengen felbomlása tenne be: kis hazánkban a termelési kapacitások leépülése, s tömeges munkanélküliség követné az európai határok visszaépülését. Ez következik ugyanis abból, ha az EU-s tagállamok külön-külön, kerítésekkel zárják el magukat a külvilágtól és…..
Villanyász85 2016.01.25 10:06:31
@BircaHang Média: Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyit fizet a fidesz a bértrollkodásért? Akármilyen cikk jön ki, te vagy az első hozzászóló és garantáltan kritizálsz és bomlasztani próbálod az értekezést.
1. Nem említették a szabad munkavállalást, annyiban viszont köze van a munkavállaláshoz, hogy senki nem szeretné, ha a határon újra lenne ellenőrzés, mert nem kis időt hozzáadna a napi munkábajáráshoz, ha csak a határ túloldalára ruccan át.
2.-3. A Dublini rendeletet, amely a menekültek befogadásáról szól, többen nem akarták betartani. Az olaszok, görögök pénzt akartak és az államadóssággal való trükközést akartak. Magyarok meg felállították szögesdrót mellé a regisztrációs pontokat és felső utasításra kb naponta 5 db kérelmet töltöttek ki, majd amikor elfogyott a türelem, ujjal mutogattak, hogy ránk támadtak, pedig csak 2 hete kell sátorban lakniuk napi fél kenyéren.

Néha olvasd újra az indiánfőnököd beszédeit:

2001. jún. 8.
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő.
Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő...

2015. június 9.
Magyarország egy nyitott, barátságos ország, amely mindenkit tisztelettel fogad – jelentette ki a miniszterelnök az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén.
"Újra kellene olvasni a Koránt. Ha a mi bankárjaink csupán egy kicsit ismerték volna a saría szabályait, ma nem tartanánk itt."

Igazából nem tudja mit akar, éppen az határozza meg a mondandót, hogy mit akarnak hallani tőle. Köpönyegforgató.

Igen, most én vagyok a büdös libsi, mert ezt leírtam.
ui: a lényeg, hogy amíg van ez a cirkusz, senki nem figyeli, mennyit nyúlnak le.
Belsőség Porsche vagy semmi 2009.12.12 17:00:00
Ez a gyönyörű, súlyos és masszív könyv midnen autóbuzi számára kötelező dolog. Meglehetősen ritka, meg is van az ára, éppen ezért tán ez az utolsó és egyetlen lehetőség, hogy hozzájusson egyhez.Kérdésünk természetesen a márkához kapcsolódik, pontosabban a Porsche…..
Villanyász85 2009.12.12 17:01:39
Ha ön lemaradt az előző Auto-Unionról, mert nem tudta a kérdést, vagy link volt, és fel mert állni a számítógép mellől, hát itt egy másik, ugyanolyan. A gyönyörű, 1938-as Auto-Union rekorder makettjét korlátozott példányszámú ajándéktárgyként elkészítettette idén az…..
Belsőség Kulcs a Kiához 2009.12.12 15:30:00
Persze ez is csak egy pendrive, de legalább 2GB-os, meg van hozzá hosszabbító, díszdoboz, szóval vagány cucc. Ha jól válaszol, az öné. A kérdés: Melyik volt az az év, amikortól az összes új amerikai motort ólmozatlan benzines használatra tervezték? (A pendrive-ot a Kia Motors…..
Villanyász85 2009.12.12 15:33:22
Egy darab Horch-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy fekete 853-as modell kulcsához.   A kérdés: Mi volt az a világújdonság, amit a Horch vezetett be, és autóinkat ma már el sem…..