Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rlazol

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tapasztalataim szerint a hadtörténelem és a haditechnika iránt érdeklődők egyik kedvenc szellemi játéka azon filozofálni (esetenként vitatkozni), hogy melyik fegyver, fegyvertípus, fegyverrendszer hagyta ott leginkább a nyomát a hadviselés (és ezzel párhuzamosan az emberi történelem) alakulásán.…..
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
rlazol 2013.01.03 00:14:54
@misinator: nem akarok a gyógyszergyárak-orvosképzés teóriába belemenni, mert nem ide tartozik, de abban maximálisan igazad van, hogy a nátha ellen az összes cifra szarság nem ér annyit, mint az általad említett gyógymód! Esetleg egy jó adag forralt bor, de az már nem olyan garantált.

Ha pedig a beteg viszolyog egy azaz egy adag házi gyümölcspálinkától, akkor szenvedjen. :DDD

Karotta: _o_ gyönyörű darab! Feleséged gondolom rá is és Ákosra is féltékeny...

@powered: bármennyire is "nem a Te érdemed", azért nagy gratula. :DD
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
rlazol 2012.12.26 20:26:45
@Slampixxx: Én is úgy éreztem, a Tiedben van meg az a bizonyos PLUSSZ, tudod, az "x-faktor" :D Gratula!
Zsíros konc. Sőt, könnyen lehet, hogy a legzsírosabb! Ez a Carrera Digital Long Race versenypálya azon felül, hogy digitális (Hogy ez miért jó? Itt megtudhatja!) még a feláras, Wi-Fi-adapterrel is rendelkezik, így lényegében azonnal alkalmas egy csoportos versenyre, és naná, hogy…..
rlazol 2012.12.24 22:25:01
@ovrdooze: nálam továbbra is holysmoke0523 a nyerő. A tied nagyon profi, de itt a humoron a fő hangsúly, szerintem abban a gyerek+sörhas nehezen verhető. Én a helyedben teljesen más síkból közelíteném a dolgot.
Sajnos én ebbe nem szállhatok bele, mert ha a tanítványaim meglátják, oda a becsületem... Pedig jaj.... :DDD
rlazol 2012.12.25 00:38:54
@takitabe: Na EZ üt!
RESPECT és Gratula!
rlazol 2012.12.25 08:21:04
Kell ezt részletezni? Remélem, nem. Nem kell elmagyarázni senkinek sem, hogy az autósiskolák nem Nigel Manselleket képeznek, hanem olyanokat, akik kezelni tudják az autót és képesek a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedni. De az autó ismerete, maga a vezetés, a krízishelyzetek…..
rlazol 2012.12.24 03:48:22
Párom hazament, itthon mindenki alszik, lábujjhegyen ezt alkottam:

picasaweb.google.com/rlazolfake/TCHienaBetlehem?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLvThMmaxrOnIA&feat=directlink

A fő cél az volt, hogy mindegyik alak teljesen eltérő alakrészekből épüljön fel, de a történeti hűséget és a részletgazdagságot megőrizzem.
rlazol 2012.12.24 10:33:29
@takkeroni:
_o_ - Én kérek elnézést. :DDD
És akkor még nem is láttad, hogy a parafadugó kutya és a sakkfigura alapból készült pásztor azért nincs a képen, mert előttem már feltöltötték, pedig nekem is kész volt már akkor! A pásztorbotra viszont végképp nem volt más ötletem... :)
rlazol 2012.12.24 13:00:25
@ommm: KÖSZÖNÖM!!!!!!!
Nagyon köszönöm!!!
Mindig nagy élmény a Hiénával játszani, KÖSZÖNÖM a lehetőséget és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

annyira jó, hogy miután egész évben ti szórakoztattok minket, van némi lehetőségünk ezt visszaadni és még ajándék is van!
Hálás köszönet és még egyszer Boldog, áldott ünnepeket mindenkinek!
„Tiszta por a műhely, mindent takargatok, de így is legalább egy perc, mire eltörlöm a kezemet, és a telefonomat fel tudom venni” – szomorkodott Csabi egy hét java részében szinte minden nap, amikor felhívtam. Nem lehet könnyű neki, a lemezek mágusának, a…..
rlazol 2012.12.23 14:06:21
Zsiga barátom nem nagyon régi porschés. Volt már pár érdekes autója, többek között egy Olaszországból behozott régi Citroen DS, de az én Cougarommal is hosszasan szemezett, vagy legalábbis követte a hirdetés árcsökkenését. Rengeteg kiváló autós története van, a legtöbbet…..
rlazol 2012.12.22 11:56:35
@koszti87: már amelyik. Van a GPS-GSM rendszer, ami úgy működik, mint amit mondasz. ez nem jelet küld, hanem SMS-t a koordinátákkal, de azt csak baj esetén, tehát a központ nem veszi észre, hogy "eltűnt", mint a történetben. A másik rendszer viszont tiszta műhód alapú kommunikáció, ott tényleg ez történik, és ott tényleg kell a kimenő jel.

@ommm: Amiért Black Lány néven van elmentve: az összes műholdvédelmi szolgáltatás része az ún. pánik-kód. Ha kényszerítenek a kocsi kinyitására egy spéci módon kapcsolod ki a rendszert, amiről a központ tudja, hogy baj van, de a kocsi úgy viselkedik, mintha minden rendben lenne. Ilyenkor a kp. a biztonság kedvéért felhív. Na, ennél a hívásnál hasznos, ha a telefon nem azt írja ki, hogy "BIZTONSÁGI KÖZPONT", hanem valami semlegest. :)
A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem…..
rlazol 2012.12.21 22:11:42
@paraplu: az egészséges motorozásért. :D
GRAT!
rlazol 2012.12.21 22:55:23
@ommm: köszönöm!
rlazol 2012.12.21 23:34:28
@Pedrosz71: szerintem ezzel meg is van a győztes.
Lehet, h én itt abba is hagyom. riszpekt.
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Többször írtunk már olyan esetről, hogy egy játékrajongó vagy -gyűjtő csillagászati összeget adott valamiért. Volt már a blogban NES-játék, ami 2,6 millió forintért kelt el, volt 93 millió forintos Wii, és arra is láttunk példát, hogy valaki 67 millió forintnak megfelelő…..
Most, hogy learattuk a babérokat az Indavideón, hogy sikerre vittük a tavalyi év legnehezebb szüléseként megélt filmünket az M1-en (és lenyomtunk vele több, agyonreklámozott aznapi műsort), ideje, hogy a világ legigényesebb és legkritikusabb nézőközönsége elé vessük Michelisz…..
autózz! Jobbkezes vagy nem? 2012.01.02 11:29:00
Többször szerepeltek itt a blogon is olyan helyszínek, ahol nincs elsőbbséget szabályozó tábla, mégis valami miatt sokak számára nem egyértelmű, hogy jobbkéz-szabály érvényes-e. Ez leginkább a bevásárlóközpontok parkolóiban jellemző, de akadhatnak lakótelepi kis utcák, mint…..
Talán emlékeznek még, az idei magyar WTCC-futamon jelentős számban képviseltük magunkat. Telós Bandi a Chevynél melózott, én pedig egy háromtagú stábbal kiegészülve pirkadattól alkonyatig, péntektől vasárnapig ott lógtam a Zengő Dension csapattal. Dolgoztunk, keményen,…..
rlazol 2011.12.25 11:49:44
@Barát Csaba: ???? ezt miből gondolod? van számítógépünk meg időnk oszt csá.

@metalex - hát nem :DDD

@blueboi69 - ne aggódj, már nem időre megy!

@p0l1c3c4r: én is ezt tettem volna, de bennem még az volt, hogy uzsgyi kell. Átnézem én is mégegyszer...
rlazol 2011.12.25 13:49:39
@NismoR34: továbbra sincs utalás arra vonatkozólag, hogy bármilyen határidővel lenne, szóval szerintem ne add fel.
Másrészt viszont magyarul feliratozni nincs értelme, mert az angol mondat úgyse tükörfordítás (többnyire), de még ha az is lehet hosszabb, rövidebb, így a pontos helye eltérhet a magyar feliratétól.

nekem 382 felirat a vége (lektorálás, ellenőrzés után), törpiek?
Előzmények: Az elmúlt egy év, Az elmúlt egy év II., Az elmúlt egy év III. Ezzel a bejegyzéssel jól megcsúsztam. Elméletileg október 13-án lett volna esedékes, de az elmúlt 3 hétben annyi dolgom volt, hogy se időm, se kedvem nem volt az irogatáshoz.Ha már itt tartunk, akkor…..
Belsőség Ma sem éltünk hiába 2011.06.27 01:22:00
Mint tudjuk, úgy tartják, ha az ember felesége már benne van a korban, érdemes lecserélni fiatalabbra, a leggyakoribb tipp a harminchat évest két tizennyolc évesre. Mi vasárnap hasonló dolgot műveltünk a két vén Opellel, amit hoztunk – letettük őket, hogy a látványukat…..
Tudom, hogy otthon sokan nem érzik át, mert nem érdekli őket, vagy egyszerűen csak sétagaloppnak gondolják azt a több, mint ezer kilométert, ami e mögött a két öreg autó mögött áll. Nem is baj, gondolják csak, hiszen valószínűleg sosem láthattak egy ennyire idős dolgot…..
Tegnap úgy gondoltuk, vége a szerencsénknek. Nem sokkal az esti szállásra való megérkezésünk után olyan iszonyatos zuhé vette kezdetét, hogy azt hittük, innen már csak Noé bárkáján megyünk haza – feltéve, ha van benne rekesz az autók számára is. Máskülönben –…..
Belsőség Első etap – donez 2011.06.20 18:41:00
Egészen mély filozófiai kérdéseket vet föl, hogy bő kétszáz kilométer megtétele után miért Pista a fáradtabb és töketelébb a kettőnk közül, aki egy sport/normál/komfort rugózási és egyéb üzemmódú, automatás, szuperkényelmes, klímás, empéháromhifis, bőrüléses…..
Belsőség Röfögés a Duna-parton 2011.06.20 09:48:00
Miután lóhalálában beszuszakoltuk a cuccot a kombi Insignia csomagtartójába (nem volt könnyű), nekiiramodtunk a városnak, de a Margit-híd környékén iszonyatos dugóba kerültünk. Csikós habzott, nem értette, mi van, hiszen már nincs iskola, mi ez a sok ember? Alig késtünk el, a…..
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..