Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakaskeres

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
lakaskeres 2011.01.07 12:42:38
@desw: de ha benne van a szerződésben , hogy nem fizettek, akkor felszólítás után x nappal (nekem azt hiszem 7) kitehetnek. Cserelakást se kell biztosítani, ahogy én se biztosítok új bérlőt. Gyámügyesek jönnek és elvihetik a gyereket. /Most novemberben volt ez a helyzet egy ismerős családnál. 15 nap haladékot kaptak a veszélyeztetés megszűntetésére./
tehát a szerződésedtől függ, hogy mit tehetnek:)Hiába van kilakoltatási monatórium, az albérletre nem vonatkozik...Ekkor a gyerek se akadály.

@BKV reszelő: Tudod albérletben vagyok és gyerekkel és nem az a fajta- ezért kikérem a magam nevében.
Igaz nem tervezett gyerek, meg ha a doki nem szúrja el a vizsgálatot, akkor lehet nem lenne- de imádom.
Tudod nem mindenki gazdag szülővel, autóval, lakással indul neki az életnek. Meg számára fenntartott lakással, állással. Ja meg nem ugrik bele bizonytalan hitelbe és nem a szülei nyakán él- hanem inkább albérletezik.
lakaskeres 2011.01.07 14:05:16
@BKV reszelő: Nem álltam meg visszajöttem:
Most írok Neked valamit és többet nem jövök ide vissza. Kár, hogy más miatt kellett Internet eléülnöm és a hülye kíváncsiságom miatt benéztem ide is.

Azt írtam, hogy ha előbb tudom akkor LEHET, hogy nem lett volna gyerekem- nem a doki a hibás- hanem egy rosszul elvégzett vizsgálat- ami lehet figyelmelenség, technikai hiba, isteni közjáték is nem tudom- nem kutattom és nem is érdekel- nagyon örülök neki, hogy ilyen csodás gyerekem van-.. Neked meg ha lesz benne részed, akkor rájössz, hogy milyen jó is,hogy van gyermeked..

/Lehet ha előbb tudom akkor is itt lennék../
S én élvezem az életemet nem vagyok megkeseredett mást okoló- csak most elégé sokan vágtak a fejemhez hasonlókat és lehet már érzékenyebben érint.
Főleg akik soha nem álltak saját lábukon- ja, hogy anyuék adtak enni, ruhát, cipőt, bérletet, telefont stb.. az nekik (neked?) semmi. / Nálad is ki tudja mi volt/az igazi helyzet. /
S nem bánom, hogy van gyermkem- ezt csak azért írtam, hogy nem csak mindenki felelőtlen, hogy gyermeke van, előfordul az is, hogy összejátszanak a véletlenek...

S itt nem állja meg a helyét a gondolatod, hogy "felelőtlenségből" és "megdugattam" magam.
Tudod én kifizettem ezek mellett a szüleim tartozásait, dolgoztam, tanítottam- egyszer nem fordultam se segélyért, se semmiért máshoz...
/nem kevés pénzről volt szó, házam nekem is lehetett volna, ha nem foglalkozom senkivel/
Albérletet én választottam a hitelek helyett- azt mondtam, hogy inkább hitel nélkül mindent fizetve veszek házat.

2.Én nem személyeskedtem veled...

De a Te szüleid nem voltak szegények ez látszik rajtad-- ha szeretnéd és tisztelnéd őket és másképp állnál dolgokhoz.

Az Én szüleimet meg ne csóringerezd le.

Szóval ne ítélj meg másokat, mert ez téged is bemutat.
Mondhatnám azt menj vissza a sulidba és ott legyen nagy szád.

A főbérlő/bérlő annyiban tettem hibásnak, hogy neki kellenne biztosítani a lakás megfelelő helyzetét -azt hiszem szerinted is jogos, hogy saját bérleményben ne kelljen más dohányfüstjét elviselnem. /!!!/
De akkor ennyi erővel megyek a te lakásodba és tartok ott állatokat/ha már a dohányzással annyira egyet értesz./ akkor disznókat és csibéket tartok közvetlen melletted és nyáron gondolom kellemes lesz- habár nem károsítja az egészségedet, mint a cigi...
Belsőség Kisautó, nem játék! 2009.12.12 19:45:00
Kisautó, nem játék! A Totalcar-ajándékzuhatag következő cseppje igencsak kövér: egy vadiúj, menetkész RC autómodell. Minden benne van, ami a játékhoz kell, csak az akkut kell feltölteni, és irány a parkoló, vagy a legközelebbi pálya. Ráadásul a HiMoto nem is a legegyszerűbb…..
Belsőség Mindent az RX-8-ról 2009.12.12 19:30:00
A Wankel-motor bazi érdekes, még ha vannak kétségeink is a jövőjét illetően. Az autó, ami körülveszi, az RX-8 önmagában is vele azonos mértékben izgalmas. Egyáltalán, a Mazda szuper dolgokat művelt az elmúlt harminc évben, a múltja csupa-csupa technika. Ezekről a dolgokról…..
Belsőség Quattroporte 2009.12.12 19:15:00
Kell-e többet mondani? Van ennél egyszerűbb és jobban hangzó típusnév? Az olasz nyelv tán a legalkalmasabb arra, hogy egy mégoly egyszerű kifejezést, mint a négy ajtó ilyen finoman csengő, dallamos betűkötegben fejezzen ki. A Maserati Quattroporte mindig is szép volt, még a…..
lakaskeres 2009.12.12 19:23:27
Belsőség A Syncro nyomában 2009.12.12 19:00:00
Kettes számú 1 gigabájtos Transporterünk várja sasszemű gazdáját. Íme a kérdés: A Totalcar adásban szereplő kék Passat Syncro a hátulján összesen hány helyen és hol szerepel a Syncro felirat? A kitartás meghozza gyümölcsét. (A Porsche Hungaria ajándéka.)..
Belsőség A nagy WRC könyv 2009.12.12 18:45:00
Rali-bloggerünk és a kiváló fotós, Bálint Ricsi végre megcsinálta azt, amit már régen meg kellett volna: kőprofihoz illő kiadványt a jelenlegi WRC világáról, erről a motorbőgéstől és benzintől hangos, kavargó-forró porfelhős közegről, ahol csak a legjobbak maradnak talpon,…..
lakaskeres 2009.12.12 18:46:27
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..
Belsőség A Škoda őrzi a lóvét 2009.12.12 18:15:00
Hoppá. Olvasom a hiénanap beharangozó posztjának a kommentjeit, s egyértelmű, hogy a Škoda-cuccokra nagy az érdeklődés. Van is itt egy szép kis bőr pénztárca. Identitását csak a belsejében lévő apró Škoda-felirat jelzi, illetve FBI-módra az elején lévő körvonalat…..
lakaskeres 2009.12.12 18:19:18
13
lakaskeres 2009.12.12 18:25:20
14
Nem méltatnám a nyereményt, mert Csikós már megtette korábban. És azt hiszem, nagyon sokan kérték ezt a Jézuskától karácsonyra, bár ez a könyv olyan, amit tényleg elő fog venni az ember akkor is, amikor a fenyőfáról már réges-rég lehullott a tűlevél. Még a normandiairól…..
lakaskeres 2009.12.12 18:02:09
Saját farkába harapó kígyót alkot ez a feladvány: aki elolvassa a Peugeot történetéről szóló könyvet, az talán meg is nyerheti azzal, hogy leírja nekünk az alsó részletfotón látható Peugeot típusjelzését és évjáratát. Legyen ön az, aki átvágja a gordiuszi csomót, és…..
lakaskeres 2009.12.12 17:34:36
Minden bizonnyal vannak tesztek, írások, melyekkel nem ért egyet, más véleményen van a szerzővel, egyszóval nem elégedett. Aztán persze vannak olyanok is, melyek tetszenek, netán megnevettetik, jókedvre derítik önt. Jó és rossz napok, de tán a mérleg nyelve a jó felé billen…..
lakaskeres 2009.12.12 17:16:20
26
lakaskeres 2009.12.12 17:18:23
lakaskeres 2009.12.12 17:26:55
Egy darab Horch-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy fekete 853-as modell kulcsához.   A kérdés: Mi volt az a világújdonság, amit a Horch vezetett be, és autóinkat ma már el sem…..
lakaskeres 2009.12.12 15:18:21
Maathias Röcke leginkább a Mercedesek világában van otthon, bár művei között az NDK-s autós hétköznapoktól az MAN autóbuszokig sok mindennel foglalkozik. Könyvei közül csak kettő kapható magyar nyelvre lefordítva. Az egyik a nyeremény, a Mercedes autók –…..
lakaskeres 2009.12.12 14:48:31
lakaskeres 2009.12.12 14:52:34
Milyen furcsaságot látnak a képen? Mármint ezen az elsőn, itt? Ha mégsem sikerülne rájönni, akkor segítek: nézzék csak a rendszámot! Hogy mi? Zöld? Bizony, és ha már zöld, akkor felhívnám figyelmüket a kettes számú képre, ugyanis ezen negyedóra nyereményét ábrázolja.…..
Belsőség Érdekli az olasz divat? 2009.12.12 13:00:00
Szereti az olasz motorokat? Hozzájuk illő ruhákat hordana? Most exkluzív, kivételes minőségű, L-es méretű, férfi Aprilia-pólót és kulcstartót nyerhet! A kérdésünk: egy világhírű múzeumban 1998-ban kiállították egy Apriliát, mint a kortárs művészet és a motorozás egyik…..
Nem nagy könyv, talán, ha kiadja az A5-ös méretet - nem Audiban, papírban. Viszont 426 oldalas, szűkszavú töménysége miatt pedig irgalmatlan mennyiségű információ elfért benne.   Akinek Audikról kell írnia, aki sokat vitázik mindenféle mercedesesekkel, lexusosokkal,…..
Mi másnak nevezhetnénk az Audi-féle Materials and Corrosion 2010-es naptárat? Ugye, hogy kell egy adag elmebetegség ahhoz, hogy valakinek egy ilyen legyen az asztalán? Bolond egy dolog, de kétségtelen, hogy remekül illeszkedik az Audi Vorsprung durch Technik-szlogene által sugallt…..
lakaskeres 2009.12.12 12:41:20