Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nykaroly

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanyolország - Paraguay  1 - 0 A selección egy-egy mérkőzése közben nagyjából a következő érzelmi állapotok lesznek úrrá azon a szerencsétlenen, aki nekik szurkol ezen a világbajnokságon (időrendi sorrendben): keserű csalódás, jeges rettegés, páni félelem, részleges…..
Spanyolország - Honduras  2 - 0 Az alpesi banda elleni cumival eldőlt az is, hogy ennél kedvezőbb nehezen lehetne a csoportmeccsek kronológiai sorrendje: joggal várhatta a tisztelt publikum, hogy Xaviék az önbecsülésük újjáépítése és a szurkolók kiszolgálása érdekében…..
A képlet baromi egyszerű, a 3 pont a túlélést jelenti, 3 pontnál kevesebb esetén pedig lehet csomagolni és viszlát négy év múlva. Amennyiben a H-csoport leggyengébb kihívóját, Hondurast sem sikerül lenyomni, akkor a selecciónnak semmi keresnivalója a világbajnokság legjobb 16…..
nykaroly 2010.06.21 23:51:42
@Atomot Nekik!: Az attól még ugyanúgy lap, de lényegtelen... Hajrá, legyen egy Brazil - Spanyol s ott aztán lehet vagánykodni mindkét oldalról :)
Nincs ország, hol keményebb a fasz, mint a csodás Honduras, én is onnan érkezem, tele is a két kezem!No hay otro pueblo más macho que el pueblo catracho del cual vengo yo! A műfordítás persze kicsit túloz, de a nóta lényege ez: nincs macsóbb nép a catrachóknál! Az ezer fős…..
Allez la France! Ki a tégla? 2010.06.21 10:23:00
Mintha egy Agatha Christie történetbe csöppentünk volna, Poirot elkezdett nyomozni a francia válogatott körül, ki lehet a tégla. Az áruló, aki kiszivárogtatta Anelka Domenech-hez intézett szavait. A gall sajtóban pedig a gyanú egyből Duverne-re, az erőnléti edzőre terelődött, és…..
Sokan elsütötték már, de csak azért is elsütöm én is, szóval most már tényleg elkezdődik a világbajnokság. Legalábbis ha most nem, akkor tényleg soha, több csoport nincs ugyanis, este máris jönnek az A-jelűek újra a futballgyilkos Urugay-jal meg az érzékgyilkos vuvuzelákat…..
nykaroly 2010.06.17 20:03:48
@mistinguett: Nem nem, szerintem fontos, hogy legyen miről legyen véleményed :)

@robot_: nem deklarált célja, hogy vicces legyen, de tudod mi lenne igazán vicces? Ha feliratkoznál a hírlevélre :))
nykaroly 2010.06.18 11:27:57
@mistinguett: @robot_: Nem királyi többes, mi tényleg többen vagyunk. :)
Amúgy meg igyekeztünk az aktuális poszthoz kapcsolódni, így visszanézve tényleg nem volt mindenhol egyértelmű. Tehát elnézést ha spamnek tűnt, abszolút nem ez volt a szándék. :) Remélem nincs harag ;)
Marcel Desailly szerint ez a generáció tehetségesebb az övénél, az egyébként világbajnokságot és Eb-t nyerő csapatnál. A védő szerint egyébként nincs komoly gond, nem állt össze a csapat, egy Henry-ban mindig lehet bízni. Domenech eközben a hírek szerint feladta a csodálatos…..
Ha írnék egy kézikönyvet kezdő focibuzik számára a játék köré szövődő mítosz értelmezéséhez, akkor valamelyik korai fejezet biztosan a következő aranyszabály megfogadására buzdítana: soha, mondom, SOHA ne hagyatkozzatok a játékosnyilatkozatokra. És itt hivatkozási…..
Dafrika Igazságos összkép 2010.06.12 00:58:00
Nagyon akartam, hogy jók legyünk. A dél-afrikai Mail & Guardian előzetes esélylatolgatása két támadó szellemben játszó csapatot vizionált, még akkor is, ha a Bafanáról köztudott, hogy egy csatárral és 5 középpályással erre kicsi az esély. Talán Blatter ripacskodása…..
Az előzetesekkel szemben egyáltalán nem voltunk megilletődve a vuvuzela hangzavarban és rögtön nekiestünk Dél Afrikának. Az első 10 percben csak a labdát keresték az afrikaiak, ez idő alatt egy kis szerencsével több gólt is szerezhettünk volna. Negyed óra alatt összeszedte magát…..
Allez la France! 90.perc 2010.06.11 22:24:53
 A meccset a legjobban Domenech ingerült ordítozása foglalja a legjobban össze:-A Henry, a tojásom!-Hozom, uram - fut az öltöző felé a 12-es számú csatár, aki mindig örül, ha kicsit foglalkoznak vele.-Ne hozza... Vakarja!Henry pihegve fut oda a dolgát tenni, mert bár ez a meccs…..
Megvolt a vb nyitókoncertje. Sajnos még nem tart ott a televíziózás, hogy a kommentátorokat ki lehessen kapcsolni, és csak a helyszíni akusztikát hallhassuk, így sokat rontott az élményen a DJ Dominik által vezetett közvetítőcsapat. Néha mondjuk elkapcsoltunk, mert idegesítően fos…..
nykaroly 2010.06.11 13:48:29
@lupetto: Persze, hogy van. Sajnálom, hogy neked nem jött be, pedig igyekeztem átlagosra készíteni. :)
nykaroly 2010.06.11 14:06:39
@lupetto: Elnézést, rosszmájú megjegyzés nélkül. Sajnálom, hogy nem jött be, ennyi.
Lagerback mester pár napja már bejelentette, hogy összeállt a fejében az argentin meccs kezdőcsapata, azt is elmondta, hogy Messi nem kap külön őrzőt, de ennél több konkrétumot nem kaptunk tőle. Az Allnigeriasoccer.com azt állítja, biztos forrásokból megszerezték az…..
Befejeződött a felkészülés a csapat számára, igaz nem teljesen így gondoltuk. Bíztató azért, hogy mindkét gólt a harmadik számú kapus kapta. Valamikor neki is gyakorolnia kell. Kiváncsiak vagyunk, mennyit rámolnak be nekik a spanyolok. Több szót nem érdemel az egész, persze…..
A vb-kommentátorok megnézték a foci vb lehengerlő látványt nyújtó központi vezérlőjét Johannesburgban: innen jut el a világ összes tévétársaságához az adás. 360 monitor egy falon a televíziós főhadiszálláson, jó meló nyugodt embereknek...
Igen, végre kezdődik! Holnap, azaz pénteken útjára indul a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság. Waka waka!Sok időt - egész pontosan 4 évet... - kellett várnunk arra, hogy újra összecsapjanak a világ legjobb futball nemzetei. Holnap délután 4 órakor megkezdődik a VB a…..
Flying Dutchman Holland huligánok 2010.06.11 08:15:00
Bár az Oranje szurkolói közel sem balhéznak annyit, mint angol, vagy német társaik, de alábbi összeállításunkból kiderül, hogy ők sem mennek a szomszédba egy kis keménykedésért.        ..
Friss hír! Martino mester a legutóbbi nyilatkozatában pozitívan beszélt a sérültek állapotáról, de ami akkor nekem furcsa volt: nem említette Cardozo nevét a sérülése kapcsán. De most megszólalt ez ügyben. Sajnos… „Nem tud belerúgni a labdába, ezért nem is…..
  Domenechnek sikerült a lehetetlen, összerakott egy frankó bohóccsapatot (a képre kattintva teljes galéria, érdemes). A franciák felkészülése tűzön, vízen és levegőben: volt itt síelés és biatlon (hogy a célzási pontosság is meglegyen), rugby, buggy-verseny és az…..
Még el sem kezdődött a világbajnokság, a Bicolor keretébe Carlito Costly helyett az utolsó pillanatban bekerült Georgie Welcome iránt élénken érdeklődik a skót bajnok. A hírek szerint jelenlegi csapata, az idén bajnoki döntős Deportivo Motagua 600.000 fontra taksálja, ami csak…..
Az egy dolog, hogy összezuhant a görög gazdaság ilyen-olyan okokból, és kénytelen-kelletlen Rehhagel helyett, egy másik német, Angela Merkel lett a legfontosabb személy a közéletünkben, hogy ne veszítsük el ingünk-gatyánk. (Jöttek volna megint a meztelen vörös és feketeakakos…..
Marián Hossa  a Chicago Blackhawks 31 éves támadójának végre beteljesedett az álma. Három év után megnyerte csapatával a kanadai-amerikai nemzeti jégkorongligát. Hossa az utolsó három évben mindig más csapat színeiben játszott a döntőben, de elbukta. A fantasztikus szlovák…..
Kezdjük egy kis tréfával! Az alábbi gól megtekintése után képzelje el mindenki, ahogy Spycher Magnin, vagy valamelyik másik svájci védőgéniusz megpróbálja megállítani Matías Fernándezt. Ahogy azt internetes kommentelői körökben mondani szokás: muhaha. És akkor arról még…..
Már csak egyet kell aludni és egymásnak feszül a házigazda és Mexikó. Noha a meccs kimenetele nem kétséges (nyerünk), a fair-play azt diktálja, hogy ha már a pályán nem adunk esélyt a jalapenoknak, legalább a pályán kívül, más koordináta rendszerben…..
A csapatbloggerek kérést kaptak Sportgézától: állítsák össze ők saját válogatottjuk adatlapját, hiszen azt senki sem ismeri jobban náluk. Íme, a Sportgézán futó adatlap megtekinthető itt is: Állítsd össze a csapatod örökválogatottját Samir Handanovic – Bostjan…..