Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicky Santor0

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ABC péntek estére átmozgatott, és így a várakozásnak megfelelően szépen elsorvadó Happy Endings című sitcomja az utóbbi évek egyik legviccesebb és legeredetibb sitcomja, legalábbis szerintem. Soha nem rajongtam a Jóbarátokért, de értem, miért működött, és pont azért jó…..
Valójában azért néztünk bele a tegnapi Frizbibe, mert kíváncsiak voltunk, hogy Orbán Viktor és Rogán Antal után miért hív be egy újabb fideszest Hajdú Péter, de ennél sokkal viccesebb dolgot találtunk a Deutsch Tamás-interjúban. A műsorszám ugyanis termékmegjelenítést…..
Az MTVA az idei évre jutó 78 milliárdos költségvetéséből egyetlen nagy tavaszi produkciót indított el az m1-en, a rettenetes című Ridikült Jakupcsek Gabriellával. A név azonban csak elsőre tűnik ijesztőnek, valójában pontosan illik ahhoz, amit látunk. Ezt a szót 50 év alatt…..
Alig két hónap után lekerül a műsorról a TV2 Bűnök és szerelmek című sorozata, tudta meg a Blikk. A Hajdú Péter cége gyártásában készülő műsor reklámkampányára a csatorna rengeteget költött, és eddig nem is fordult még elő, hogy ilyen rövid idő után levegyenek egy…..
Az Elit alakulat (Band of Brothers) és a The Pacific - A hős alakulat után II. világháborús bombázópilótákról szóló minisorozatot forgat a Steven Spielberg - Tom Hanks producerkettős, természetesen ismét az HBO-nak. Spielberg a Ryan közlegény megmentése című film készítésekor…..
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
A tévében látható sitcomok közül a Két pasi meg egy kicsiről sok mindent el lehet mondani, unalmas, kiszámítható, nőgyűlölő, és így tovább, de messze nem ez a legrosszabb vígjáték a tévében. Charlie Sheen két éve kiszállt belőle nagy nehezen, ehhez szüksége volt egy…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Rég túl vagyunk azon a türelmi időn, amit el lehetett volna várni az egységes budapesti parkolási rendszer kialakítására, a helyzet pedig egyre romlik. Lilláékat egy köcsög parkolóór mosolyogva nem igazította útba, hogy rossz automatába dobálják a pénzt, mert az már egy másik…..
Robert Kirkman és Tony Moore fiatalkorukban közösen találtak ki mindenféle történeteket zombikól meg apokaliptikus eseményekről, aztán Kirkman egy szép napon rávette Moore-t, hogy ugyan ruházza már rá az élőhalottas projekt jogait, Moore meg belement, és csak most jött rá,…..
Pitta nagymamája egyedül él a semmi közepén, egyetlen kapocs közte és a külvilág között a vezetékes telefon. A UPC nem igazán méri fel e tény súlyát, és nem igyekszik elhárítani a hibát.Tisztelt UPC! 90 éves Nagymamám egyedül lakik kint a tanyavilágban, egyetlen…..
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
Barca-Madrid A madridi gyep 2011.04.27 02:52:26
Így nézett ki kedd délután a Bernabeuban a gyep. Cseppet sem lett rövidebb, mint volt a másfél héttel ezelőtti bajnokin, és nyilván nem fogják szerdán sem lenyírni. Mindegy, ez nem lehet kifogás. Pep azért megjegyezte kedd délutáni, elképesztően paprikás…..
Még mielőtt a kommentekben nekem esik bárki is: nem én, hanem a Hollywood Reporter feszegette a kérdést, én viszont találtam annyira érdekesnek az írást, hogy megosszam a c:c olvasóival is. A THR is csak idéz, a GQ.com hozott le egy mélyinterjút a színésszel, amit az áprilisi…..
Azt már korábban megírtuk, hogy David E. Kelley Wonder Woman-rebootját nagy morogva csak berendelte pilotra az NBC, sőt, azt is, hogy az amazon szerepére kissé váratlanul nem egy bögyös barnát vagy feketét, hanem egy filigrán szőkét szemeltek ki Adrianne Palicki képében (első…..
Nicky Santor0 2011.03.04 14:48:02
Akiket már elkapott a láz, de még nem tudják pontosan, hogy hogy is fog működni A 40 milliós játszma nevű vetélkedő, nézzék meg az alábbi Mokka-riportot. A lényeg nagyjából 3 percnél kezdődik. A játék nem babra megy, és nemcsak a játékosoknak, hanem a TV2-nek sem, mivel a…..
Nicky Santor0 2010.11.26 12:08:12
Belsőség Száguldás a sóban 2009.12.12 10:45:00
1937-ben Joe Petrali Harley Knuckleheadjén 219,17 kilométer/órás sebességi rekordot állított föl. Évekig egy motoros sem volt képes gyorsabban száguldani nála a bonneville-i sós tó kiszáradt medrében. Akit érdekel a gyorsasági rekordok története, az egy fekete, hímzett…..