Regisztráció Blogot indítok
Adatok
augustin

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
augustin 2011.09.05 18:07:16
@benedek bence: egy régebbi postodban említetted, hogy ToZo adja neked a testépítő matériát...megsúgom, hogy anno a Scitec Teamben versenyzet, mint ahogy azt is, hogy nagyon no name-nek hitt tápkieggel VB-t lehet nyerni.
a nyolcas listádból hiányzik az universal, pedig az mindenhol etalonnak számít.
Agustin feltett egy kérdést, válaszóltam neki, de nem vagyok meggyőződve, hogy igazam van, ezért ha valaki tud valamilyen információt, ossza meg velünk!..
augustin 2011.05.03 15:45:09
@marykutya2: ha az oktatásban csak a GÉP a tárgy, akkor tényleg mindegy, bár talán nem ilyen rossz a helyzet. Romanee Conti is irta, hogy leglényegesebb előnye az tanügyi kereteken belül történő oktatásnak az autodidakta úttal szemben a "lekötött" munkaórák hiánya, amelyekben szabadon lehet foglalkozni a fotózással,s az intézmény feladata pedig alternatívák nyújtása.Az érdekelt, hogy hol kapja ezt meg a diák.
Az belső vizió előhívása is meg kell tanulni, vagy kiválasztani-ezért gondolom fontosnak az oktatás szerepét.
Emile Ajar könyvében egyik szereplő csodálatos dolgokat tud, de benne marad a szívében, mert nem tudja elmondani.
augustin 2011.05.03 15:46:28
@augustin: Megnézem, gondolom, hogy akkor leszek igazán bizonytalan, vagy biztos a dolgomban.Köszönöm szépen, hogy foglalkoztatok a kérdésemmel!
augustin 2011.05.04 15:43:06
@gromek7: a l v a r e z @ indamail.hu retúrba leírom, köszönöm!
Ezúton köszönöm dögmatikusnak, hogy küldött képet, de nem értem, miért nem küld senki? Minden bizonnyal, ha meghallja valaki, aki fotófüggő, és ezt a rétegblogot olvassa, azt, hogy mi jut az eszébe, ha azt mondom, kedvenc kép, valami beugrik. Na, ezt ossza meg, mert érdekes lehet…..
Nem tudom, ki Kutasi Kovács Zoltán, de érdekes képei vannak. http://zolten.fotosblogja.hu/..
augustin 2011.04.14 21:16:17
@Romanee Conti: mit válaszolt? :)
HeStyle A személyi edző pólója 2011.04.06 08:00:00
Roland Semprie, amerikai kanadai személyi edző promótálja magát ezzel a képpel. Ha nem sikerült rájönni, miért van rajta a pólón ez a jelölés, akkor lejjebb görgetve nyilvánvalóvá válik. Ezzel mérhetjük az edzés "keménységét", avagy mennyire dolgoztatott meg a…..
augustin 2011.04.06 16:27:38
Letőlhető innen a PDF, de aki csak rá akar kukkantani, itt megteheti. ..
augustin 2011.03.24 20:36:25
@Kutasi Kovács: Románia, de szívesen segítek a lebonyolításban:
http://www.f64.ro/obiective-foto-dslr.html?Marci[]=Zeiss&Tip[]=wide+%28grandangular%29&orderby=price&dir=asc
inphoto.blog.hu Sok a dolog... 2011.03.20 21:55:00
Sajnos, szerencsére, annyi munka szakadt a nyakamba, hogy nincs időm a bloggal foglalkozni. Azért iparkodok. Ha a törzsvendégek betartanák az igéreteiket, most jól jönne:)..
augustin 2011.03.21 05:27:40
@marykutya2: gromek7 2011.02.07. 10:51:49
@marykutya2: "A többi az jó és szerettem benne,és mivel nem vettem meg a 30 mm-est aranyárban , ezért csináltam hozzá egyet . . . . ."

na erre áldozhatnál egy posztot
Ez a bejegyzés 2010 augusztus 8.-án került föl, azóta sokan jöttek, ha van kedvük, írják meg a a saját négyesüket! Dögmatikus írta egyszer, neki mi a nagy négyese. Eszembe jutott, szavazzunk! Én majd átvezetem, megér egy hetet a dolog! Akkor eddig: …..
Bálint Ricsit nem kell bemutatni senkinek, aki - akár csak érintőlegesen is, de - érdeklődik a rali iránt. Blogjával és annak szinte zsibbasztóan delejes fotóival rendszeresen szerepel címlapunkon is, a tavalyi nagy karácsonyi ajándékosztásban pedig igen értékes koncnak számított…..
augustin 2011.02.09 07:04:23
@efpePSA: Tényleg le az összes kalappal Ricsi előtt, de ha már megemlíteted, hogy nincs hozzá mérhető fotós, akkor megjegyzem, hogy van: Gárdi, Szandelszky, Stiller stb.Persze ők nem sporfotósok, de semmiképpen se kerüljék el a figyelmedet, megéri ránézni a galériájukra!
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
A burzsujság egyik ismérve, hogy az embernek van pénze és ideje (főleg ez utóbbi) arra, hogy az utolsó részletig kitalálja magát. Felfedezi a stílusát, hogy mi áll neki jól, és a táskájától a napszemüvegén keresztül a kulcstartójáig minden stimmel rajta és passzol az…..
Subba Itt nem lesz görizés! 2010.11.23 18:07:00
A debreceni panellakók nem szeretik a gördeszkásokat. (thx XYZ) ..
Bizonyára hallottátok, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie Budapesten tartózkodnak. Ennyi idő után is nagyon boldognak tűnnek, ami egyre csak erősíti a feléjük irányuló szimpátiát. Ráadásul Bradnek jól áll ez az aranykeretes szemüveg, amelyet fekete cuccokkal kombinált. Alább…..
augustin 2010.10.14 11:34:17
Forrás..
augustin 2010.09.24 18:06:33
Gianfranco Ferré komolyabb, elegánsabb, saját nevével fémjelzett kollekciójához Nikola Jovanovicot alkalmazták. A hosszított sziluettet preferálja őszre a tervező. A fotókat Emilio Tini készítette. Nektek hogy tetszik?   ..
HeStyle Ciki: Kate Moss barátja 2010.05.30 10:15:00
Kate Moss és barátja, Jamie Hince a parton lazítanak. Az egyetlen baj ezzel, hogy a világhírű modell párjának nagyobbnak tűnik a melle, mint Kate-nek. (fashionindie)..
      A tovább gombra kattintva a Seven-nel készült interjút olvashatjátok! -milyen stílusú tetoválások vannak rajtad?   Misztikus szimbólumok, régies tőrök, egy zenekar neve a hátamon, illetve keresztény vallás elleni jelképek.   -keresztény ellenesnek…..
augustin 2010.03.03 15:03:33
@amerea: Orwel egyik könyvében ábrázol egy hivatásos náci ellenest, aki semmit sem képvisel csak gyűlöl és sugallja, hogy be kell verni mindenki képét.Most seven is csak gyűlöl központi gondolata az ellenesség- nagyon ostoba fazon lehet
A múlt héten egy csúnyán roncsolódott fülcimpát kellett megjavítanom. Az srác egyik fülcimpája úgy megütődött, hogy az elkezdett sebesedni, és csúnyán elvékonyodott. A másik fülön is jól látható sebek vannak, amik az elvékonyodás ezen szakaszában már csak varrással…..
augustin 2010.02.02 07:25:11
@Seven666: A füled felső részén ugye egy keloid van?Mert ha az van, akkor bizton nem esedékes egy év múlva...
Egy hete járt nálam egy újságíró a MN-tól és elbeszélgettünk a különböző testmódosításokkal kapcsolatban. Ez a cikk lett a végeredménye, ami szerintem teljesen jól sikerült, látszik, hogy Barnabás (az újságíró) mélyen beleásta magát a témába!A fotókat Galló Rita…..
augustin 2010.01.30 06:58:10
@zagyvai: A komoly alatt széles társadalmi elismerést értettem.Amennyiben tényleg nem az orvosi karrier alternatívája neked a mostani utad, akkor gratulálok, hogy azt csinálod amit szeretsz (általad magasra tett léccel), bár az idézet mondatból nem ez jön le :)
Van egy pár scarification ami jól mutat, de minden "módosítas" szétbaszás amennyiben nincs mögötte , valami sovány filózófia , ami nehezen elképzelhető a divat tetovált és fültágított , "műanyag" emberekről.
augustin 2010.01.30 17:34:43
@zagyvai: megértelek, rosszul voltál idézve.
Ha az alkotás igényesen meg van csinálva, nagy esztétikai értéket képvisel , azzal nincs baj, főleg, hogy a viselőjén kívül senkinek semmi köze hozzá.
A baj inkább ott van, hogy lassan divat lett ebből, konzumidióták "viselete" (ha nem is csak, persze,
na mármost ők fogják ezt gondolni pár év múlva, de ez már ez az ő problémájuk lesz-takarni fogják mint a franc.
Örvendek az eszmecserének!
Belsőség Csillaghullás 2010.01.22 12:59:00
Csikóst házi őrizetre ítélte az orvosa, mivel párt hete mellészegődött egy kétoldali Tüdő Gyula, így most otthonról dolgozik, ki sem dughatja az orrát. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy egy tényleg felkavaró videót dobjon a postaládámba tegnap este negyed hétkor. Bár…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
augustin 2010.01.13 07:11:47
augustin 2010.01.13 07:16:53
Már 2010-et írunk. Így hát hadd kívánjak jobbulást és boldog Újévet, mindazoknak, akik egeret ragadtak, sőt, képesek jó helyre klikkelni. Tegnap Tavaly már összeszedtük a legnépszerűbb cikkeinket. Vagyis a legolvasottabbakat. De a szerzők és az olvasók véleménye nem mindig…..
Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt…..
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..
augustin 2009.12.13 06:27:53