Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hédervári Kerge (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiú napközben pornóra veri, este meg nem dugja meg a barátnőjét, erre az kidobja, de most ő a prűd. Hokisfiúk, na ne már. Kép innen. Kérlek segítsetek, mert nem tudom eldönteni, hogy én paráztam rá vagy tényleg gáz, ami miatt kidobtam a pasim? Egy éve élünk együtt, és…..
Hédervári Kerge (törölt) 2010.02.15 15:11:43
                  Vannak olyan klasszikus érvek a bringás-autós vitákban, amikből a tapasztalt fórumozók már jó előre felkészülnek és tulajdonképpen érdemi párbeszéd nélkül, csípőből odaszúrnak, ha felmerül a téma. Az autósok…..
Erwin Schrödinger Nobel-díjas fizikus macskájáról nyilván mindenki hallott már, ezzel szokás szemléltetni a szuperpozíciót, illetve a kvantumszámítógépek működési elvét. De hogyan néz ki a kvantummechanika gyurmába fogalmazva? Az első képen maga a kvantumszámítógép…..
Nem véletlenül van most vizsgaidőszak, vigázzatok magatokra. Elkezdjük 2010-et, küldjétek a leveleket.Lekoptathatatlan 40 éves pasi. Én akkor 23.Régi sztori, konkrétan ez a szöveg egy e-mailezés része, nem is írok bele, copy-paste az akkori verzió: (...) De ezzel még nincs vége az…..
Hédervári Kerge (törölt) 2010.01.04 17:20:40
@Minotaur: Az általad sugalltak dacára - a többi írogatóhoz hasonlóan - sajnos Kertész Ákos sem volt egy észlény. Az idézet, mint szöveg, ugyan lendületes, jól felépített hadarmány, de lényegi állításainak tényleges érvényességét tekintve viszont merő ostobaság. A benne foglalt kifejezett logikátlanságokról és önellentmondásokról már nem is beszélve...

Egyszerűbben: Ilyen sincsen tehát a valóságban. Csak úgy kitalálta a fövenyagyú drágaság. Mert jól hangzik, jól eladható süket hadova.

Csakhogy a hülyeség nívós interpretációban is hülyeség marad. Szoktam mondani: A gondolkodás az egy olyan szakma, amihez ugyanúgy érteni kell, mint a többihez. De, azokkal szemben, az emberi tartalmú létezés semmilyen minimumából ki nem hagyható.

Különösen az írással kapcsolatos foglalatosságokból nem. Ha mégis kimarad, az onnantól az állat... Amint az számtalanszor tapasztalható is.
 Talán lapozni kellene a mesekönyvben, nagyon jól látja a levélíróValahogy mindig úgy gondoltam a szerelemre, mint egy tündérmesére, ami rózsaszín ködével mindent elsöpör az utamból. Nagyon sok szép történetem van, sok fiú, sok kaland, sok átmulatott éjszaka, számos…..
Hédervári Kerge (törölt) 2009.12.12 03:08:13