Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chevrolet Walker

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben az utolsó percben, november végén szoktam átkötni, addig halogatom ezt a nyűgöt, amíg csak lehet. Van az embernek fontosabb dolga is, minthogy a díjkalkulátort töltögesse ki a biztosítók számára olyan nélkülözhetetlen adatokkal, hogy van-e napfénytető az autón és…..
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
Chevrolet Walker 2010.03.07 23:00:52
Így az expedíció végéhez közelítve, én is írok egy kommentet. :)
Végig követtem az egész túrát, minden nap nagy lelkesedéssel vártam az újabb és újabb posztokat. Vártam hogy mi történik a fiúkkal, és szorítottam hogy minden frankósan menjen!!!
Az egész történetből azt szeretném kiemelni, hogy ez az eseménysor hűen tükrözi a Magyarságot. Büszke vagyok rá hogy magyar vagyok!!! Egy emberke Budapesten meglátja álmai autóját az interneten, és pár nap múlva úton is van érte, cirka 3000 km-s útra vállalkozva. A pár nap leforgása alatt a barátai, és számos más támogató segíti hozzá, hogy teljesüljön az álma. Nem csak nyavalyog és sír hogy ez dejó lenne, hanem fogja és elintézi. Elindulnak, és közben, SVÉDORSZÁGBÓL, az ottani MAGYAROKTÓL kapnak több felajánlást szállásra, kajára, piára bulira. Közben pedig a felesége repülővel és vonattal utánuk megy, mert a párjával akar lenni életük egyik legszebb élményénél, amit sok-sok év múlva is felemlegetnek majd. Szánalmas aki a magyart egy semmirekellő, akaratgyenge, és lusta népnek tartja! Itt ebben a történetben kiderül hogy mi igenis egy összetartó nép vagyunk! Bátrak, határozottak és megalkuvást nem tűrőek!
Jelenleg is egy magyar tréleren jönnek hazafele, ami szintén óriási fordulat a sztoriban!!
Őrületes történet, minimum könyvet kell írni belőle!!! :)
Köszi srácok, és Kati :)!!
Szebbé tettétek ezt a pár napot!!
Továbbra is szorítok a Ponty sikeréért!
Belsőség Régi és új között 2009.12.30 13:46:00
December 30. A család egyik fele már negyedik napja lázasan fekszik, lényegében antibiotikumon és lázcsillapítón él, odakint az egyik pillanatban havazik és mínusz nyolc fok van, pár órával később már tavasz. Bolond időket élünk. A karácsonyi koleszterin-overload és a…..
Ha ön lemaradt az előző Auto-Unionról, mert nem tudta a kérdést, vagy link volt, és fel mert állni a számítógép mellől, hát itt egy másik, ugyanolyan. A gyönyörű, 1938-as Auto-Union rekorder makettjét korlátozott példányszámú ajándéktárgyként elkészítettette idén az…..
Chevrolet Walker 2009.12.12 16:49:07
Ez egy könnyű feladat lesz. Akinek erre az öntött fém moszkvics kulcstartóra van szüksége, az biztos elmondta már néhányszor az autófelszerelési boltokban, hogy mihez is szeretné e tárgyat: Hogy ön vagy épp az eladó szájából hangzott-e el ez a mondat, az ki fog derülni…..
Chevrolet Walker 2009.12.12 16:38:47
@esef: Meg se néztem a végeredményét annak a feladványnak, de 1000% hogy 2004. Október 1-étől váltott át a GM Daewoo Chevrolet-re.
Hivatalos honlapon olvastam! Sajnos ezt a dátumot előttem beírták már, szóval esélyem se volt, pedig az Aveo-mhoz mindenképpen kellett volna egy ilyen chevy-s sapesz :)
Egy darab Horch-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy fekete 853-as modell kulcsához.   A kérdés: Mi volt az a világújdonság, amit a Horch vezetett be, és autóinkat ma már el sem…..
Chevrolet Walker 2009.12.12 15:18:37
Ehhez semmi nem nyújt jobb és könnyebb segítséget, mint ez a remek könyv, amely jókora szeletét mutatja be a leginkább keresett oldtimerek halmazának. Precíz, magyarra fordított német kiadvány, mely akár az adott autó értékbecslésében is segíthet. Rengeteg kép, trükk, tipp,…..
Chevrolet Walker 2009.12.12 10:38:33
Belsőség Kalapácsot a fejbe 2009.12.12 10:15:00
Nagyszerű téli-nyári viselet az aranyszínű Chevrolet jelvénnyel - egyesek szerint kalapáccsal - díszített bézbólsapi. Manapság már gyakori látvány a jellegzetes szimbólum az utakon, de ez nem volt mindig így. A kérdésünk a sapkáért: mikor vezették be újra a…..
Úgy döntöttünk, a Totalcar olvasóihoz idén kicsit hamarább érkezik a Jézuska (más vallásúak helyettesítsék be a hozzájuk jobban illő ajándékhozót). Ilyenkor, két héttel karácsony előtt még kevesebb a dolga az égieknek, az angyalkák például szívesen vállalkoznak egy kis…..
Chevrolet Walker 2009.12.12 01:18:20
@CSÖRR-CSI££: Vagy kivonulunk a Kossuth térre :)
Én azért szívesen nyernék valami fincsiséget! Remélem lesznek Chevy-s cuccok is :)