Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skodába születtem

0 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komplex adás, amelyben nem kerüljük a forró témát. Gyanús Audi? Szervizköltség? Zene, szórakozás? Kínai álmok? Van itt minden! Az Égéstér 119. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Skodába születtem 2014.05.15 21:58:33
Tényleg fél perc alatt újjá lehet varázsolni a lemattult fényszórókat? Szinte ingyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Skodába születtem 2014.02.06 11:44:31
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Nos az első visszatérő cikk eléggé aktuális,ugyanis valóban jön a tavasz(ahogy tél után ez várható is).Mit is jelent ez a rendszeresen terembe járóknak? Sok idiótát akik 1hét alatt akarnak izmosak lenni.Ezzel nem is lenne baj,mert mondhatnánk,hogy "az ő bajuk úgysem fog…..
Skodába születtem 2013.03.06 09:02:30
Na kis köcsögök úgy néz ki hogy ma vagy holnap csinálok a blognak 1 fórumrészt.A gyk-s embereket várom szeretettel,meg mindenki mást is.Ha nem lesz aktív akkor mindenkinek levágom a tökeit lézerkardal! A FÓRUM ELÉRHETŐ ITT..
Skodába születtem 2011.08.01 13:13:06
Robogó A Fos visszatér! 2011.07.27 10:40:00
Méltán lett híres a jobb sorsra érdemes MBK Booster. Ami tulajdonképpen egy Yamaha BWS, és itt a Yamaha egyre inkább úgy érzem, kulcsszó: két Yamaha motorom van ezen kívül, valószínűleg nem véletlenül. A külseje és állapota után a nem túl hízelgő Fos névre keresztelt kis…..
Robogó Pitbullt a robogó mellé! 2011.07.11 18:00:00
Nem tudom pontosan, hány robogóm volt életemben, de kettő biztosan, mert annyit elloptak. Az egyiket már meséltem, de a másik sem kevésbé gusztustalan sztori: tízemeletes ház harmadik emeletéről, ráccsal lezárt folyosóról vitték el. Úgy, hogy négy lakás volt a szinten, de csak…..
Skodába születtem 2011.07.14 21:58:42
@newtehen: Igazad van, de a kormosok nehogymár gumilövedékessel jöjjenek rabolni. A láncfűrész akkor is progresszív. És további előnye, hogy tuti nem veszik ki a kezedből :D
Mint az látszik mostanában nincsenek új posztok.Egyszerűen se időm se kedvem nincs írni,de ezt muszáj:Tegnap autóbalesetben meghalt Ryan Dunn.Aki szereti a Jackass-t tudja ki ő.34 éves volt.Nyugodjék békében.....
Az aszimmetria több dologtól lehet.Szar edzés,sérülés,eltérő izomtapadások.Valemnmnyire korrigálható de teljesen nem.Ha sérülésről van szó/szakadás vagy idegsérülés/ akkor az szopás mert semmit sem lehet vele kezdeniHa az izomtapadások nem stimmelnek/márpedig nem fognak/ az…..
Elvileg ez csak a versenyzőknek lényeges gyakorlatilag nem.A pózolást kétféleképpen lehet csinálni:jól és szarul. A pózolás lényege elvileg az hogy megmutassa a versenyző a fizikumát minden irányból és most lényegtelen hogy kötelező vagy szabadpóz. És a pózolással ki…..
Nemsokára jönnek az újak és rátok bízom hogy kit akartok látni:Ronnie edzővideókRühl edzővideókCutler edzővideók..
Itt most arról fogok írni hogy amikor edzitek x izmot az melyik ízületet pusztítja.Hasznos kis infók ezek mert tudjátok, hogy mikor mire kell figyelni.Kezdjük a vállal.Ezt gondolom nem igazán kell ecsetelni.A vállat.A túl mélyre engedett nyomások a könyököt.A bicepsz edzése/főleg…..
A ihletet ez adta.Egyik ismerősöm szólt hogy nézzem már meg a videót a linken.Érdekes.De sajnos a versenyzők nem ilyenek.A filmben a csávó visszahúzódó.A versenyzők meg akármennyire jófejek a legnárcisztikusabb lények az egész világon.Ki az az idióta aki azért hogy jól nézzen…..
Skodába születtem 2011.04.04 16:57:13
Ezt is olvassátok el:

blog(pont)puruttya(pont)hu/bypost/2011/02/25/Dennis_kisfilm_es_a_tanulsag

Azt hittem valami fikázó szar lesz, de a srác jól kifejti a tanulságot.
Skodába születtem 2011.04.04 17:01:27
Ez a kedvencem mert szerencsés vagyok ebben a tekintetben.Aki nem érti annak elárulom:a vádli az az izom aminek a mérete leginkább genetika függő.Most fogd meg magad és feszítsél rá.Nézd meg hol van a leges legalsó pont ahol megfeszül ilyenkor.Ha egészen lent az achillesednél te is…..
Na gyerekek itt az első adag amiből lehet csemegézni15giga!Mr Olyampia felvételek 1995-2010Seedelni logikusan akkor tudok amikor itthon vagyok.Éjszakára viszont kilövöm a gépet.Nem kell befosni ha másnap nem melózok akkor reggel megy tovább.Ez a többi feltöltésnél is így lesz..
Skodába születtem 2011.03.26 22:22:44
Nem tudom miről írjak majd,de majd ha kitalálom egyből megírom.(vagy adjatok tippet!)..
Na ez a legröhejesebb téma.Annyira egyszerű hogy már fáj de mégis olyan faszságokat találnak ki az idióták hogy az már veszélyes.Először is így NE diétázzunk!!!Másodszor:-nincsenek csodaszerek-nincsenek csodamódszerek-nincsenek csodagépek-nincsen csodaedzés.Diéta van!A…..
Ez egy gyakran felmerülő probléma főleg a kezdők és a sík idióták körében.Nem fogok sok szót pazarolni erre a témára mert eléggé egyszerű.Először annyit közlök veletek hogy az amerikai cégek termékei nem azért olyan drágák mert húdekibaszottjók hanem mert be kell őket…..
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
1-2 napig nem leszek mivel betaknyosodtam és nem igazán fog az agyam..
Így van most a 3 erőgyakorlatról fogok nektek írogatni és a poweres illetve bodys végrehajtás közötti difiről. A fekvenyomás:Na ez a gyakorlat pigmentes barátaink kedvence.Képesek heti 5x is végezni.A gyakorlat megmozgatja az egész felsőtestet,de leginkább a mell-első delta…..
Igazából a címmel ellentétben nem kívánok sok időt szentelni az edzésemre mert gondolom az utolsó mohikánt sem érdekli,ezért csak átfutok rajta.A lábedzés mint tudjuk a papucsos nyomorékok és a nem ma barnult barátaink legnagyobb ellensége.Mielőtt nekikezdtem leküldtem 1 gyors 4…..