Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fideszman

0 bejegyzést írt és 1085 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
Fideszman 2012.12.20 12:16:51
@Dr.Zomboss: Miről beszélsz beszívtál te liberális nemzetrontó? Én ott voltam 2006-os forradalmon amit a magyarok vívtak az elnyomó gyurcsányista karhatalom ellen. Emlékszem amikor kitörtünk a TV székházból ahova a golyóálló mellényes zsoldos rendőrök bekergettek minket. Ránk akarták gyújtani az épületet, de mi magyarok összefogtunk és legyőztük őket. Egész végig egy turulmadár keringett a fejünk felett. Három km békés séta és két üveg pálinka után egyszer csak a békés Fidesz tüntetésen találtam magam ahol már javában gyilkolták az embereket. Éles gumilövedékek szálltak mindenfelé, ahova csak néztem félszemű emberek, kiabálás, füst, káosz volt ott. Innentől viszont már nem emlékszem semmire, mert egy erős ütés után elvesztettem az eszméletem. Tizenkét órával később egy rendőrségi zárkában ébredtem fel, másnaposan.
Újabb frontok nyittattak a Bajnai-ellenes kampányban: nem csak BKV-buszokon, hanem óriásplakátokon is feltűnik Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet közös fotón árbázoló alkotás.Emlékeztetésül közölném, hogy körülbelül két évvel vagyunk a választás előtt, nincs napirenden…..
Fideszman 2012.11.23 12:05:24
@félázsiai 2llkedő: A külföldi rendőrök egytől egyig randalírozó, sállal eltakart arcú, agresszív, utcaköveket és molotov koktélokat dobáló csőcselékkel szemben szoktak erőszakkal fellépni, ha nem fejezik be a törést zúzást. Ez rendben is van, de nálunk nem ez történt. Itt 2006-ban a békés tüntetők közé lőttek. Rátolták a békés tüntetőket a Fidesz gyűlésen résztvevő nagycsaládos, határon túli és jóravaló vidéki magyar emberekre. Szó nélkül kezdték ütni őket. Lovasrendőrökkel futottak be közéjük. Láttam olyan lovasrendőrt aki ló nélkül futott be a tömegbe. Számlákkal bizonyítható, hogy két hónappal a békés tüntetés előtt nagy mennyiségű gumilövedéket rendelt a kormány. Előre készültek erre az aljas támadásra a magyar nép ellen.
Fideszman 2012.11.23 12:21:32
@félázsiai 2llkedő: Miért nem hazafelé mentek? Látszik, hogy nem voltál ott. A menekülőutakat kutyás rendőrök állták el, barikádokat állítottak, hogy ne tudjanak menekülni a békés tüntetők. Csak ennyi oka volt. Mint mondtam én soha nem felejtem el ezt. Még most is magam előtt látom, ahogy sírnak a kisgyerekek, mert a szüleiket elvitték a rendőrök vagy éppen valamelyik kapualjban verik őket. Fiatal egyetemistákat akiket rendőrautókhoz kötözve húztak végig a körúton. Tőlem is elvették a három üveg fütyülős pálinkámat amikor előállítottak este. Szerencsére már egyikben sem volt semmi, még aznap reggel letoltam magamba mindet.
Fideszman 2012.11.23 12:35:57
@félázsiai 2llkedő: Teljesen mindegy melyik utat zárták le. Lezárták és kész. A 2006-os tüntetéseket összefoglalva elmondható, hogy a világon csak nagyon kevés helyen látott módon, brutálisan vertek agyon embereket, sokakat életveszélyesen megsebesítve. Erre semmi oka nem volt a rendőrségnek. Példátlan módon manipulálták az élő közvetítéseket úgy beállítva, mintha zavargások lennének az utcákon. Aki ott volt a helyszínen az tudja, hogy egy hangos szó sem hangzott el a tüntetők részéről.
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Fideszman 2012.11.22 22:05:03
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
Fideszman 2011.09.06 12:00:13
Fideszman 2011.09.06 12:27:26
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
Fideszman 2011.05.25 10:43:02
@mik-sa: Kit érdekel ez a komcsi hazugság? Inkább hiszek Orbán Viktornak, mint ennek a gyurcsánybérenc Mihályi Péternek.
Azért kellett eladni akkoriban az osztrákoknak a MOL részvényeket, mert a bokros csomag és a volt szocialista kormányok miatt majdnem tönkrementünk, de akkor is kihúzott minket a szarból a Fidesz, erre jött 2002 és az elcsalt választások. Az utána következő 8 évet mindenki ismeri. Szemkilövetések, rendőrterror, BKV, Nokia dobozok, cuslágok, sikkasztás, lopás, csalás, rokkant kártyákkal való visszaélések stb. Ez a bűnöző szellem járta át a kommunista idegenszívű gyurcsány kormány minden szintjét. Ha nem lettek volna becsületesen dolgozó magyar emberek akik viszik a hátukon az országot már rég felszántották volna az egész területet és eladtak volna bennünket a kínaiaknak vagy az oroszoknak rabszolgának.
A Napi Gazdaság ma megjelent cikkében elég világosan levezetik a Fidesz által bevezetett egykulcsos adó hatásait. Elöljáróban annyit, hogy amelyik adórendszerben egymillió ember bukik, biztos hogy nem igazságos és ha ez az egymillió ember az alsó 5 millióból kerül ki akkor…..
Fideszman 2011.02.22 14:49:21
@fancy27: ha már szórakozás, hallgassunk egy kis zenét

www.youtube.com/watch?v=cavEiJfBQRE
Fideszman 2011.02.22 15:00:19
@Sadist: ne irigykedj
Fideszman 2011.02.22 15:05:48
@Sadist: milyen az élet a panelházban prolikám?
Gulyásdemokrácia Impotens Európa 2011.02.21 00:04:09
Az EU felszólítja Moamer Kadhafi rendszerét, hogy tartózkodjon az erőszak alkalmazásától, a békés tüntetők megtámadásától - mondta Martonyi János az EU külügyminisztereinek képviseletében, és nem haragudhatunk rá ezért a rettenetes mondatért, mert ennél többet nem…..
Egyáltalán nem annyira nagyon tisztelt Kormány! Alapvetően a demokrácia, és az aktív demokrácia híve vagyok; így tehát, ha már megkérdeznek egy politikai kérdésről, akkor válaszolok, örömmel válaszolok, és őszintén válaszolok. Ez nem árthat. (Én már úgyis biztos…..
Fideszman 2011.02.20 09:56:13
@bigthereal: a bögrés szöveg 2010-ben volt divat, haladjál már a korral, te faszarcú fideszes.
Az adószámmérséklés és adórendszer-egyszerűsítés lázában égő adócsökkenemzeti együttműködés kormánya a hamburgeradó bevezetését tervezi. A Nagy Tavaszi Reformcsomag részeként növelnék a dohány- és alkoholtermékek jövedéki adóját; a magas cukor-, zsír-,…..
Fideszman 2011.02.17 12:22:07
@Mária: A chipseknél (chio) olyan minőségű olajat használnak a gyárban ami még használtan is egészségesebb, mint amit te a boltban megveszel.

"A chips sótartalma kb. 1,5-2,3%, ami nagyjából megegyezik a kenyér sótartalmával. A burgonyachips viszont nagyon kis arányban szerepel a napi táplálkozásunkban, így sóbevitelünknek csak 0,01-0,02 %-át nyerjük innen. A sós ízérzetet az okozza, hogy a chips teljes sótartalma a termék felületén, nagyrészt olajban feloldódva helyezkedik el, így azonnal és intenzíven hat a nyelv ízlelőbimbóira."

"A burgonyachips-ben nincs több vagy többfajta élelmiszeradalék, mint egy átlagos élelmiszeripari termékben. A benne gyakran előforduló és ízfokozóként ható glutamátok a természetes élelmiszerekben is megtalálhatók, pl. a különféle húsokból főzött levesekben.
A burgonyachips semmilyen tartósítószert nem tartalmaz, só- és olajtartalma, valamint nagyon alacsony víztartalma természetes tartósító mechanizmusként hat.
A csak sózott burgonyachips egyike a legtermészetesebb élelmiszeripari termékeknek. Kizárólag burgonyát, növényolajat és sót tartalmaz."

további jó olvasgatást

www.chio.hu/termekek-es-akciok/tevhitek
Érdekes táblázatot közölt a nemzeti légitársaság a honlapján. A saját szolgáltatási árait hasonlítja össze két, Magyarországon jelen lévő fapados hasonló szolgáltatásainak áraival. Objektív?  ..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Egyedülálló módon...  A Hyundai visszavásárlási védelmet kínál modelljei mellé Budapest, 2011. február 15. - A Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon hozta nyilvánosságra teljesen egyedi, a piacon eddig nem alkalmazott szolgáltatását, a „Hyundai visszavásárlási…..
Bármekkora hülyeségnek is tartom a pletykát, miután a Bloomberg után a Wall Street Journal is írt róla, kénytelen leszek megírni a véleményemet a felezős iPhone-ról.Mert hát az a hír - ismét -, hogy a tűzhöz közel álló források szerint egy a mostanihoz képest felezett…..
Fideszman 2011.02.15 16:10:31
@szucsadam: értem, tehát, ha drága akkor nem lehet gagyi
Védelmet kell biztosítani az emberek számára Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője aláhúzta: a következő hat hónapnak a védelem időszakának kell lennie, a legfőbb kihívás a kormány számára az, hogy hogyan tud védelmet biztosítani az embereknek az áram- és…..
Fideszman 2011.02.12 15:32:31
Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett.Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Fideszman 2011.02.09 17:31:11
@d-evike: Ha ez nekem szólt, akkor teljes mértékben egyetértek. Ők sokkal magyarabbak mint itt néhányan, főleg a Budapestiek. Ennyi áldozatot mindannyian vállalhatunk. Ha neked ez problémát okoz akkor felmerül bennem a kérdés, hogy te magyar vagy e egyáltalán és kinek az érdekeit szolgálod?
Fideszman 2011.02.09 17:52:54
@d-evike: Azokat támogatom akik igazi magyarok. Láthatóan te nem vagy az, hiszen nem értesz egyet Orbán Viktorral és a Fidesszel.
Fideszman 2011.02.09 17:56:52
@Furcsán Fegyenc: Ébresztő, az a nyugdíj sosem volt a tiéd. Legkésőbb 10 év múlva leléptek volna a pénzeddel a külföldi gyurcsánybarát nagytőkés nyugdíjtőzsdéző magánpénztárak.
Majd meglátod mi lesz, ha most átvilágítják őket. Mennyi mutyi fog kiderülni. Egyébként aki nem mutyizott annak nincs félnivalója szóval nem kell aggódni amiatt, hogy Gabriella majd belenéz a banktitkokba és a magánszámlákba. Én nyugodt vagyok.
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Fideszman 2011.02.08 20:48:08
@baliquez: kurva anyád
Varánusz Orbán és a mesebeszéd 2011.02.08 08:00:00
Orbán Viktor tegnap elmondta 13. évértékelő beszédét. Szinte csudálatos hangulatban lehet most az ország, pedig egy fia konkrétumot nem hallhatott Szeretett Vezetőnk szájából. Három dologról nem beszélt:- Mit fogunk csinálni- Mikor fogunk hozzá- Mi lesz belőleEnnek ellenére…..
Fideszman 2011.02.08 11:46:57
A hétvégén magyar mászókat sodort el a lavina a Magas-Tátrában. A magyar hegymászók a Lomnici-csúcson tett túráról ereszkedtek le a Kartárik völgykatlanba. A négy magyart a lavina a völgy felső részében érte, majd legörgette őket egészen a völgy alsó felébe. A sérültek…..
Fideszman 2011.02.07 19:25:29
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..
Fideszman 2011.02.07 16:15:26
XD
Matolcsy György a hétvégén nekifutásból herén rúgta önmagát. Az önkínzás ilyen megnyilvánulása önmagában szórakoztató lenne, ha nem hatna vissza ránk is előbb-utóbb. Ilyenkor vágyok egy következmények nélküli világot - amilyen hazánk országnak - ahol felpofozhatja,…..
Fideszman 2011.02.07 15:56:28
@eremita: tökéletes meglátás
Dotkom A Nokia utolsó esélye 2011.02.05 07:30:00
Érdekes dolgok zajlanak mostanság a Nokiánál. A finn cég látszólag mindent elrontott az elmúlt években, amit csak el lehetett: az okostelefon-szegmensben szinte labdába sem rúg; az amerikai piacról lecsúszott; az operációsrendszerek terén teljes a zűrzavar; a profitabilitása…..
Magyarországon kapható a világ legolcsóbb iPadje, a Libri 100 ezer forint alatt, 99.990 forintért árulja az Apple táblagépét. Ez középárfolyamon számolva kábé annyi, mintha az Egyesült Államokban vásárolnánk a készülékből, és nem fizetnénk forgalmi adót.Máshol is…..
Fideszman 2011.02.04 21:13:04
@csintapala: anyád picsája az
Full extrás űr WC-k jönnek Budapestre - kommentálta a Pénzcentrum a Fővárosi Csatornázási Művek közleményét és én se tudnám szebben, megfogalmazni mi látható a képeken. Na de lássuk mit is üzen az FCSM! Az egész apropóját az adja, hogy 2010-től ismét a ők üzemeltetik a…..
Fideszman 2011.02.03 21:22:11
@HUN_Sector: én még nem láttam graffitiző cigányt, pedig azoknak is el kellene törni a kezét és a hátukba állítani. Az nem zavar?