Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teshow

0 bejegyzést írt és 755 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Freddie nyerte A Dalt, vagyis ő indulhat el a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntőben a zsűrinek négy előadót kellett kiválasztania, közülük került ki a végső győztes. Így Freddie, Oláh Gergő, a saját dalát technikai problémák miatt kétszer eljátszó Kállay-Saunders András és Petruska között…..
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..
Teshow 2016.02.21 11:44:27
Ha már annyira fontos szempont az Eurovízió-kompatibilitás (amúgy meg igen, hiszen most oda válogatják ki a megfelelő Dalt) akkor észre kellene venni, hogy míg régen a klasszikus "nagyívű" fesztiváldalok hódítottak, az utóbbi időben az extremitás, vagy egyszerűen a "valamilyennek lenni" egyre többször nyer. Conchita például remekül ötvözte a kettőt (szakállas nő Bond-főcímzenét énekel), és tarolt vele. Ebből a szempontból én simán a Parno Grasztot küldeném. A daluk alapja autentikus magyar cigányzene (igen, a kettő nem üti egymást) amit remekül csinálnak, szerethető hangulattal, és (lehet csak nekem jött le így?) kimondottan optimista, pozitív üzenettel, humorral (a munkásságukra javaslom kicsit YT-zni, engem nagyon megvettek) ÉS nem mellesleg az egyetlen csapat a mezőnyben, aki 100%-ban hiteles és őszinte. Zeneileg pedig abszolút nemzetközi. Egy kicsit "eurósítani" kellene rajtuk (nem sokat) pont úgy, mint ahogyan a nagy nemzetközi főzőversenyekre is finomítják a szakácsaink a nehéz és zsíros magyaros konyhát. Jó volt Pijeró hasonlata (igaz ezt pont ellenkező előjellel mondta): egy nemzetközi főzőversenyen pályázzunk inkább egy kicsit könnyebben emészthetővé finomított rakott krumplival, mint rosszul lemásolt Wellington bélszínnel!

Pierrot modorossága amúgy már halálra idegesít, ezzel a kenetteljes, k*rvára szakmainak látszó, de valójában minden következetességet nélkülöző ad-hoc dumájával sokakat becsap, de ha valaki odafigyel, rájön hogy kamu. A Másik dala egy tökéletes mainstrem sláger, se jobb se rosszabb, a fikázós földbedöngölésüket nem értettem (hacsak nem szerelmes az énekes csajba, mert tudjuk, hogy az oviban is annak a lányka húzzák a copfját a kisfiúk, aki tetszik nekik). A hanglejtésétől egyenesen a hideg ráz ki. Ja, és hát azért a korosztályom még emlékszik "emelkedett" zenei munkásságára, a kétfelé festett arcával, és xarul koppintott gyenge brit-pop nótáival ....

A frankót folyamatosan Frenreisz és Botmiki mondják meg, csak azt meg is kell érteni! Tessék figyelni jobban :)
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Teshow 2016.02.07 14:16:43
@vajazs vajazs: Tényleg kimaradt egy szó a kommentemből, de attól még érthető, hogy a Kifutó csak Pély Barnára vonatkozik. Mint ahogy más hozzászóló értette is (san paraben pl)
Teshow 2016.02.07 14:22:08
@molymoly: Ha már teljesség akkor tegyük még a listához, hogy a The Voice első szériájában Gájer Bálint lett a második Pál Dénes mögött. Amúgy a tegnapi dala nem lett volna rossz, csak azzal a zavaros ál-klippel szétcseszték az egészet.
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
  Nincs mentség és magyarázat erre a fotósorozatra kérem szépen, és szégyen, gyalázat, de én sírva röhögtem minden képen, különösen azon, amin Alekosz teniszezni(?) próbál egy szál alsógatyában, illetve azon, amin a gyerekmedencét pumpálja, dettó gatyában. Ez már biztos…..
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script',…..
Teshow 2015.12.03 20:08:03
@sepörd: Igen, ezen a videón 2:20"-nél remekül látszik a háromszögbe foglalt szem.
rtl.hu/rtlklub/reflektor/videok/387686
Oh. My. Gawd. A Facebookon legalább hatszor jött szemben az az infó, hogy egy tíz évvel ezelőtti Jóbarátok-részben ki lehet szúrni, hogy  AZ EGYIK JELENETBEN NEM IS JENNIFER ANISTON ALAKÍTJA RACHELT. Ez nagyjából abba a kategóriába tartozik, amibe a szír futballedző terrorista…..
És ez most nem eufemizálás, meg egy megforduló kanapéval operáló, The Sound című új reality indulásáról szóló hír, az történt, hogy az ITV fogta magát, és ráígért arra az összegre, amennyit a BBC fizet a The Voice licencéért. A BBC meg köszönte szépen, de nem ment…..
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
Teshow 2015.11.09 22:38:21
Tegnap este kimaradt, más dolog volt. Úgy látom, nem maradtam le semmiről. Ezek szerint fárad a műsor, ha vége, lehet pihentetni kicsit a formátumot.
Sőt, a kommentelők is fáradtak, ennyi frusztrált hozzászólás rég volt ehhez a műsorhoz.

Pedig egy dologban új volt ez a széria: soha korábban nem tapasztalt mértékben tették oda magukat az idei versenyzők, pedig talán ez a mezőny indult a legnagyobb hendikeppel. OK, Gabiról tudtuk, hogy maximalista, de ahogy Laci odateszi magát, az példás. Pedig a legtöbb szívatást ő kapta eddig. Az elején rühelltem Gergőt, és látszott, hogy ő is saját magát, de végül odapakolt - néha xarul, néha meg nagyon jól! Tisztelet érte! Sajnáltam a Nyári lányokat is, minden produkcióért megdolgoztak. Sramek igenis jó, és Wolf Katira max annyit lehet mondani, hogy őt hagyták legtöbbet a komfortzónáján belül. Nálam Adél az, aki az abszolút meglepi: basszus 21 éves fogpiszka csitriként Angela Merkelnek maszkírozva tökéletesen hozni a 80 éves köpcös Aradszkyt úgy, hogy az érintett egy kisfiú lelkesedésével szurkolja végig "saját magát" élőben - tessék utána csinálni! És könyörgöm, ne azért kapjon már fikázást valaki, mert TÉNYLEG maga a két lábon járó cukiságbomba!!! Vagy éljen a savanyújóskaság forevör?
Ez az évad valóban nehezen indult, voltak bajaim nekem is vele, de megszerettem.

Szóval aki szereti nézze, aki nem az kapcsoljon máshová!

Ja, és Hajóst BÁRMI ÁRON vissza a zsűribe PLS!!!!!
Teshow 2015.11.10 08:55:16
@Flea30: Ne haragudj, de láthatóan xar az életed. Hajnali 1:30-kor a net előtt ülsz?
Esetleg biztonsági őr vagy, azért? Ja, akkor te lettél az éjszaka császára!
Teshow 2015.11.10 09:02:21
@Athos64: "Nem gondolnám, hogy a műsor többi fellépője Adéllal ellentétben „savanyújóska”-ként viselkedne"
A kommentelőkről beszéltem, nem a többi fellépőről. És amit írtam, már igazoltad is!

Ps: Ha pasi vagy és 64-es, akkor szeretnéd megd*gni. Ha nő vagy és 64-es akkor kövér vagy, naphosszat sütit zabálsz, senki nem dug meg, ezért inkább haragszol a világra.
Minden többhetes showműsorban eljön az az adás, amikor az ember besokall, és már nem kíváncsi a nőnek sminkelt szakállas férfiakra, a hangokkal derekasan küzdő énekesekre és az idétlen bűvészekre, és az sem hatja már meg igazán, amikor valami valóban jót lát, olyat, amit még…..
Teshow 2015.11.08 16:59:20
@Irgum76: Erre a mondatodra írtam: "szerintem jól tették, hogy bekerült a műsorba és leginkább az anyuka fiú szemszögéből"

A zsűri mindig tudja, mi kerül eléjük, mondják a fülükre, de meg is kapják a fontosabb instrukciókat papíron, előre. A sajnálat-faktor (sajnos) fontos manipulációs elem ezekben a showban. Jusson eszedbe, amikor ugyanerről a történetről olvasol majd az írott bulvárban.

Az anyukának gyógyulást, ha még lehet! Ezt komolyan mondom, apám rákban halt meg, tudom, mi az :(
Íme a hétvégi Bors hátsó lapja, ami pont olyan "vicces", mint amikor 2000-ben még újságosnál, pénzért vettem a Hócipőt, és néha elmosolyodtam a sajtófotókhoz kanyarított, idétlen képaláírásokon. ..
Teshow 2015.11.08 14:26:51
@fran7: Megdöbbennél, hogy 2000 környékén a Hócioőben milyen nevek publikáltak! Olyanok, akik azóta valamelyik oldalon erősen diszponálják magukat, sokan azóta már lementek kutyába - van az a pénz.
Éppen ettől a sokszínűségtől volt remek, persze a megértéséhez némi IQ kellett, az nem mindenkinél jött össze!

A c:c tényleg a borsblikkstory kategóriáról ír postot? Hűűha ... :\
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Tóth Laura is megtalálta a helyét a sportcsatornán, írja legújabb sajtóközleményük, ami nagyjából arról szól, hogy Laura, aki modellként is ismert, rúdtáncolt egyet, amiről azt hitte, hogy csak kurvák szokták, igaz nem manapság, hanem az ötvenes években. Hogy ezt honnan vette,…..
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
Az eheti kiadás a cukiságra, a bikicsunájozás énekes-táncos-erőemelős változataira és egy testmódosító brigád sokkolónak szánt előadására épít várat, de a mocsár ezt is elnyeli, még mielőtt leégne az egész kóceráj. A nyilvánvalóan csak díszítőelemnek szánt…..
Teshow 2015.10.25 12:23:57
@sixx: Pont azon gondolkodtam, amikor a végére értem a képregénynek, hogy mekkora meló lehetett! Ezért dupla respekt, és a végeredmény mindenképp megérte, überf@sza lett! :)
Teshow 2015.10.25 17:53:54
@Transylvanianmixedgrill: A crossover nem feltétlenül = "klasszikusok popritmusban" !
Remek crossover zenék léteznek, ahol a jazz, a rock és pl az autentikus népzene keveredik egymással nagyon jól. Számos u.n. világzenei produkció épül erre.
Javaslom az olyan magyar előadókat, mint a Zuboly (ők pl a crossoverből viccet csinálnak, miközben magas szinten művelik), esetleg a Tárkány Művek (ők a népzenét és a jazzt ötvözik) de az is crossover, amikor a Csík Zenekar Quimbit meg Kispált játszik. Hasonló még a Besh-O-Drom ... szóval van azért jó példa is!
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
Teshow 2015.10.24 23:31:16
@tom55: Ez nem volt meg, de köszi! Tényleg zseniális!
Teshow 2015.10.24 23:33:40
@Murlo: "Viktor viszont ... vadul dolgozik azon, hogy egyre jobb és jobb legyen és sokakkal ellentétben nem ült le az első sikerei után. ezt is kurvára becsülöm és kívánom sikerüljön neki"

Ezek szerint mégsem látjuk másképp a dolgokat! ;)
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
Teshow 2015.10.17 18:31:09
Az evolúció úgy hozta, hogy a Zember egy olyan állat, amelyik a többi emlőstől eltérően bármikor képes fajfenntartani, és párzási ciklusai nem kötődnek u.n. tüzelési időszakokhoz. A Zember ezért hamar rájött, hogy szekszelni jó, és nem csak szaporodásilag, hanem csak úgy, lár'pur'lár is.
Igenám, de voltak olyan egyedek, akiknek volt hol, volt mivel de nem volt kivel. Ahogy az lenni szokott, az igényt hamarosan kiszolgálta az ipar, ezt később el is nevezték prostitúciónak. Úgy tenni, mintha ez nem létezne, szemforgató álszentség. Azt gondolni pediglen, hogy az iparnak törvényileg gátat lehet szabni - hát igen, a törekvés megvan, az eredményessége közismert.

Az meg médiatörténeti tényálladék, hogy a a VV meg BB és egyéb script-realityk az első szériák után hamar elvesztették a nézettségüket, így képernyőn tartásukhoz egyre szaftosabb történések kellettek, ahhoz meg olyan szereplők, akik ezt gondolkodás nélkül bevállalják. Sőt, legjobb, ha a gondolkodás nem is szerepel a képességeik között, így a műsorokat feltöltötték agyhalott és/vagy pszichopata pasikkal, és szintén nem Nobel-díjas de a gátlás fogalmát még hírből sem ismerő luvnyákkal.

Csak idő kérdése volt, hogy a két halmaz (médiaprostik vs. igaziak) közt felfedezze valaki a szakmai átfedést, a többit már tudjuk. Mondhatni, összenőtt ami összetartozik!

Ahogy az ismert rákendroll privátzsaru szokta volt mondani: "Ilyen ez a popszakma!" :)))
A Sztárban sztár idei évada is a harmadik adásra állt bele abba a mederbe, amiben innentől kényelmesen érzi majd magát a műsor, és ugyan az első két (de főleg az első) varázsát nekem nem tudja egyelőre visszahozni, de stabilan a legszórakoztatóbb műsor a tévében a Gyertek át…..
Teshow 2015.10.12 09:51:23
Havas qurvára nem találja a helyét a műsorban, és ami a legnagyobb baj, hogy hétről hétre megpróbálják kitalálni neki a figurát. A mostani adásra előásott tudálékos nagypapa (betalált a hasonlat) inkább kínos volt, szerintem egyszerűbb éenne, ha végre "önmagát" hozná, és úgy kommentálná a produkciókat, mintha mondjuk azt otthon a TV előtt tenné, a kanapén.

A Nyári lányokat sajnáltam, szimpatikus volt az a szakmai alázat, ahogyan az egész műsorhoz hozzáálltak. Szerintem a TATU is jó volt, kihozták amit abból lehetett, azt a kib@szott műcsókot meg hagyjuk már a fenébe, a TATU lányoknál is kiderült, hogy kamu, mint ahogy a lányok leszbikussága sem volt igaz - a menedzerük szépen kereset rajtuk, utána mentek a lecsóba. A lányok kiesését azért sajnálom, mert őket szívesen nézném később is.
Ellentétben Csonka Andrással, aki - érthetetlen módon - ebben a műsorban nem találja a helyét. Amanda Lear nem paródia volt, hanem merénylet, a tegnapi meg egyszerűen csak durván xar. Őt nem erőltetném tovább, kínos. Rácz Regrő dettó, de rajta legalább az látszik, hogy nagyon akar, és ez valahogy mindig átbillenti szimpatikusba, még ha a produkciók neccesek is. Győző fura, kedvelem is, akarja is, és hát neki ez a SZAKTERÜLETE, oxt valahogy mégse működik - őt inkább sajnálom.

Cs.Adél viszont - vessetek a mókusok elé - nekem kellemes meglepi. A pelenkáját a maszkosok szúrták el (nagyon!) és joggal poénkodott rajta a zsűri, de amit előadóként ki lehettet belőle hozni, azt komoly belefektetett munkával Adél szerintem kihozta.
B.Gaby nálam is a "tudni tudtam, csak nem gondoltam volna" kategória, nagy respekt!

A műsor amúgy valahogy tényleg nehezebben pörög fel, mint az első két széria, de azért alakul - persze lehet, h simán csak elmúlt az újdonság varázsa ...
Teshow 2015.10.12 09:51:57
Havas qurvára nem találja a helyét a műsorban, és ami a legnagyobb baj, hogy hétről hétre megpróbálják kitalálni neki a figurát. A mostani adásra előásott tudálékos nagypapa (betalált a hasonlat) inkább kínos volt, szerintem egyszerűbb éenne, ha végre "önmagát" hozná, és úgy kommentálná a produkciókat, mintha mondjuk azt otthon a TV előtt tenné, a kanapén.

A Nyári lányokat sajnáltam, szimpatikus volt az a szakmai alázat, ahogyan az egész műsorhoz hozzáálltak. Szerintem a TATU is jó volt, kihozták amit abból lehetett, azt a kib@szott műcsókot meg hagyjuk már a fenébe, a TATU lányoknál is kiderült, hogy kamu, mint ahogy a lányok leszbikussága sem volt igaz - a menedzerük szépen kereset rajtuk, utána mentek a lecsóba. A lányok kiesését azért sajnálom, mert őket szívesen nézném később is.
Ellentétben Csonka Andrással, aki - érthetetlen módon - ebben a műsorban nem találja a helyét. Amanda Lear nem paródia volt, hanem merénylet, a tegnapi meg egyszerűen csak durván xar. Őt nem erőltetném tovább, kínos. Rácz Regrő dettó, de rajta legalább az látszik, hogy nagyon akar, és ez valahogy mindig átbillenti szimpatikusba, még ha a produkciók neccesek is. Győző fura, kedvelem is, akarja is, és hát neki ez a SZAKTERÜLETE, oxt valahogy mégse működik - őt inkább sajnálom.

Cs.Adél viszont - vessetek a mókusok elé - nekem kellemes meglepi. A pelenkáját a maszkosok szúrták el (nagyon!) és joggal poénkodott rajta a zsűri, de amit előadóként ki lehettet belőle hozni, azt komoly belefektetett munkával Adél szerintem kihozta.
B.Gaby nálam is a "tudni tudtam, csak nem gondoltam volna" kategória, nagy respekt!

A műsor amúgy valahogy tényleg nehezebben pörög fel, mint az első két széria, de azért alakul - persze lehet, h simán csak elmúlt az újdonság varázsa ...
Úgy tűnik, a Trónok harcában látott meztelenség eltörpül majd a most forgó Westworld (Feltámad a vadnyugat) című HBO-scifiben hamarosan látható szexjelenetek mellett. A jövőben, egy androidokkal benépesített vidámparkban játszódó sorozat (ahol persze valami gebasz miatt nagy…..
Teshow 2015.10.03 16:12:37
"Egyikük megjegyezte, hogy ennyire explicit szerződést még soha nem látott..."
Tekintve, hogy az USA-ban (1) precedens jog van, amiből következően (2) a kontinentális írott joghoz képest egészen eszement dolgok miatt lehett perelni, amit európai jogász számára néha teljesen meglepő módon meg lehet nyerni, továbbá (3) az USA-ban az utóbbi időben a nyilvános közgondolkodás és közbeszéd szintjén - tegyük hozzá, teljesen álszent módon - kimaxolták a meztelenkedéssel/nemiséggel kapcsolatos hisztériát, ezért teljesen evidens, hogy a casting cég minden eshetőségre kiterjedően szeretné bebiztosítani magát, és jóelőre bezárni a jogi kiskapukat. Az ugyanis könnyedén belátható, hogy egy ilyen szerepben statisztaként részt venni az nem ugyanaz, mint a "jobbról induljanak a gylogosok, balról a kerékpárosok" rendezői utasítás szerint mozogni.

"Az HBO elhatárolódott a castingügynökség magánakciójától"
Frászt! Nyilván ő maga kérte, hogy járjanak el a lehető legalaposabban. A mögöttes jogviszony alapján ugyanis, mint a produkció tulajdonosai, simán perelhetőek lennének, és mint tőkeerős céget, nyilván inkább őket próbálnák a statiszták megvágni, mint a casting csapatot.

Amúgy persze mindez nem is lényeges, hisz az egész hírverés nyilván nem más, mint promó, amivel máris beharangozták, hogy itt bizony jó szaftos kis sorozat készül - egy "családbarát" HBO mégsem hirdetheti direktben, hogy kvázi soft-pornót forgat! :D