Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lake

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi Batyus Galopp kapcsán kerestük először meg kérdéseinkkel Ivády Gábort, idén pedig a második kapcsán felvetődött az ötlet, hogy készítsünk vele egy második interjút is, elvégre már nem csak Ivád polgármestere, hanem országgyűlési képviselő is az LMP…..
Vastagbőr Betöltöttük a hármat 2010.09.21 14:31:00
2007-ben ezen a napon, ezzel a próbaposttal Eric és Zero elindította a Vastagbőr-blogot, és nem sokkal az első szülinap után én is csatlakoztam hozzájuk. Jó csapatba kerültem! :-) Az idő pedig tovább szaladt, volt második, és ma már bizony a harmadik szülinapot ünnepeljük.…..
Ki lehet vajon a célcsoport? A babagyűjtő öreglányok vagy a barbizó kicsik?Ki az ötletgazda? Egy jobbikos anyuka vagy egy lejáratókampány fedőnevű beépített ember?Ezek csak a legfinomabb kérdések, amik beugrottak a hirdetés láttán.....
Vastagbőr Schmuck dalra fakad 2010.08.24 15:35:00
Minden idők legkeményebb kampányanyaga. Ennyi. Nem hiszem hogy ezt valaha is sikerül túlszárnyalni ... Köszönjük, hogy feltalálták az Internetet, köszönjük, hogy felfedezték a PC-t, és köszönjük, hogy megalkották a Youtube-ot, így láthatjuk ezt a mesterművet: Mára…..
Remélhetőleg senki nem gondolta komolyan, hogy Ildinéniék tényleg aaaannyira rettegtek Vonától és a parlamenti hacukájától, mint amilyen hangosan sipítottak. Két dolog van: - Az MSZP csúnyán kikapott a választáson, és mondhatni semmiféle érdemi dolgot nem tud majd tenni az…..
Vastagbőr A Bukás 2010.04.23 13:01:00
“Tisztelt Szerkesztőség! A Cosmopolitan magazin szerkesztőségének hivatalos állásfoglalását adjuk ki. Ebben a Cosmopolitan szerkesztősége elhatárolódik az RTL Klub által készített, Szabó Patríciát a Szex és New York egyik szereplőjeként ábrázoló videótól, mert a…..
Molnár Gyula új szórólapja tényleg más. Szegény állampolgár most biztos vakarja a fejét, hogy vajon melyik párt jelöltje is ez Gyula? Az utolsó hétre már letagadjuk a Pártot? A "gerinces bukás" nem jellemző rájuk. Bár lehet, hogy Gyula már halad a korral, hiszen ha…..
Az OVB bearanyozta mind az elmúlt 8 évet, mind a unalmas kampányt. Köszönjük! Én azt hittem, ha már majdnem mindent elkúrtak ebben az országban, legalább a választási rendszerünk rendben működik. Nos, rohad ez is ... Szigeti Péter, az OVB elnöke természetesen nem tehet…..
Kezdjük egy klasszikus Komár dalszöveggel: "Most dalold ezt velünk Jöjj siess most megyünk Hó felől hő felé Tél felől dél felé Óóó mesebeli Afrika tűzvirágok illata susogva hömpölyög a Kongó és legelész a póniló Csuda Föld Óóó mahagóni fák ölén ott a…..
Vastagbőr Provokáció? 2010.03.18 09:21:00
No, ez a március 15. nem jött be, pedig igyekeztünk a lehető legközelebb "ünnepelni" a Jobbikhoz, a lehető legmegfelelőbb időpontban, hogy a kedves jobbikos honfitársaink még odaérjenek a saját rendezvényükre. Nem jött be, nem lett balhé. Nézzük, mi van még a…..
Lake 2010.03.18 10:48:18
kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
...és ez provokáció?....vagy botrány?...
Lake 2010.03.18 12:20:22
kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
...de folyamatosan tunningolja a cikket az index..vagy perverzitásból, vagy azért mert profi kamu az egész? nem tudom...mindenesetre kloákaszagú a strory
Vastagbőr Választási körkép 2010.03.17 17:15:00
Nézzünk körül, mi hír a pártok háza táján. MDF, LMP: Versenyt futnak a kopogtatócédulákért, az LMP egyelőre jobban áll a fővárosban, mint Ibolyáék. Még két nap! Nagyon izgulok, hogy összejön-e bármelyiknek is. MCF Roma Összefogás, Kolompár Orbán: A "mentelmi jogért…..
"Szlovákiát nyugtalanítja, hogy Magyarország nem szentel megfelelő figyelmet a szlovák nemzeti kisebbség anyanyelve oktatásának, illetve használatának. Elvárjuk Budapesttől, hogy együttműködve az Európa Tanáccsal maximális igyekezetet fejtsen ki az testület ajánlásainak…..
Bevallom, közel 2,5 év és 1100 poszt után már fásultan szoktam átpörgetni a Netvibes RSS-olvasóban a címeket ... egész egyszerűen ez az ország több "hírt" (botrányt) termel, hogy azt egyáltalán be lehetne ép ésszel fogadni. Nézzük csak a tegnapi napot, március 10,…..
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
Egy újabb rendszerváltó pártnak lett vége, az MDF nem lesz parlamenti párt. Azért azt nem hittem volna, hogy még a választójogi törvényt sem ismerik. Ibolya, Károly, Lajos: ezt most komoly? Tényleg csak ennyik vagytok? Tényleg csak ennyit tudtok? A sokadik banánhéj végzetesnek…..
Lake 2010.03.08 18:40:30
Látszólag nem ide illő téma, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb hely, hogy kérdezzek Tőletek: olvas az ember 1-2 forgatőkönyvet április 11-ről, amelyben benne van az ilyen-olyan csalás lehetősége is (elvégre Fletó kreatív élőlény...). Amikor Szlovákiában 1998-ban összefogott a jobboldal Mecsiar ellen, akkor az ellenzéki pártok is felkészültek a legrosszabra (csalás, az eredmény után valamilyen trükk után rendkívüli állapot a hatalom megtartása céljábók, stb) és alkalmazták a PÁRHUZAMOS SZAVAZATSZÁMLÁLÁST, hogy ne lehessen "útközben felfelé" elcsalni az eredményeket...azaz a jelölteket állító pártok által, az egyes választási bizottságokba delegált tagok, a szavazatok összeszámolása után az eredményeket jelentették a saját pártközpontjukba (mobilon, mailben), ahol összegezték az eredményeket és rögtön volt egy nem hivatalos, de hiteles áttekintésük, majd amikor megjelentek a hivatalos -megyei, országos - eredmények, akkor össze tudták hasonlítani a saját összegzéseikkel...így nem történhetett meg, hogy a "kis"választási bizottságok részéről (az egyes településekről) a megyére bevitt hivatalos eredményekbe valaki "útba felfelé" belenyúlhasson... a valaki alatt, ebben az esetben természetesem Mecsiart értem, az ápr.11-i esetben viszont Fletóra gondolok....a párhuzamos szavazatszámlálás szlovákiai megszervezését és lebonyolítását az akkori ellenzéki pártok természetesen nyíltan felvállalták, sőt a kampányuk részévé tették azt, ami nagyon pozitívan hatott a (radikális!) változást akaró emberekre, mert egyrészt biztosak lehettek benne, hogy nem lehet velük kibaszni, másrészt meg negatív kampány volt Mecsiar ellen, mert SUGALLTA A CSALÁST, A GAZEMBERSÉGET A KORMÁNYZÓ PÁRT RÉSZÉRŐL, és ez a sugallat felháborodást generált, amely viszont mozgósította az embereket...
Nem tudom, hogy az Anyaországban hogyan állnak össze a választási bizottságok? Szlovákiában minden induló párt delegálhat tagot a legkisebb település legkisebb választási bizottságába is.
HASZNÁLHATÓ EZ A DOLOG ÁPR.11.-N?...vagy hülyeségeket irkálok?.... :D
Mesterházy, Die Presse: "Az elmúlt húsz évben mindegyik parlamenti pártban voltak korrupt politikusok. Véleményem szerint egy párt csak akkor lehet hiteles a korrupció dolgában, ha minden korrupt elemet kitaszít. És mi éppen ezt tesszük." Ej, ki marad akkor a…..
Feri tényleg beváltja a rendszerváltás álmát, és megcsinálja a 10%-os MSZP-t ... Nem elég, hogy 4 éves miniszterelnöksége, pártelnöksége a 43%-os MSZP-ből egy szupercuki kis pártot csinált (30-44 közötti korosztályban 4% az MSZP) több nagy pártra elegendő platformmal,…..
Vastagbőr Van némi különbség 2010.03.03 17:01:00
Mostanában nem trendi erről és úgy általában ilyesmiről beszélni, de a magyar népdalcsokor igenis kincs. Nem talmi, hanem olyan igazi, amit nem lehet pénzben mérni. Hosszú idő óta, szájról szájra, nemzedékről nemzedékre öröklődik. Éneklünk az újszülöttnek, hogy ne…..