Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crazy78

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
crazy78 2012.02.29 10:28:53
@parasite: Azt írtad hogy a fizetésedből levonták. Ennek nagyon könnyű utána járni. Ha még a munkáltatód vonta le, akkor keresd meg az akkori munkáltatód, és kérj másolatot a fizetési papírodról. Ha pedig átutalták a bankszámládra és onnan vonták le, akkor menj be a bankhoz, ott megvan a teljes számlamúltad. Amennyiben valóban megtörtént a terhelés, kérhetsz erről igazolást.
Ha a levonás bármilyen módon tényleg megtörtént és nem csak rosszul emlékszel, akkor annak nyoma van.
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
crazy78 2012.02.16 14:48:48
@papa33: Területi képviselő voltam egy multinál. 2,5 hónap alatt tekertem bele 10.000km-t a "saját" céges verdámba, +2000km-t a csere autóba, miután 130-nál egy róka lezúzta a lökhárítóm a 0-áson, és 2 hétig állt az autó. Magán célra pedig alig használtam.

Anno viszont én is 50km-re laktam a munkahelyemtől, azaz alaphangon volt napi 100 a munkábajárás oda-vissza, azaz havi 2200km, és akkor ebben még nem voltak benne az egyéb utak, de 1 év alatt 50 ezret tekertem a saját verdámba akkor. És az bizony nem céges volt, és nem is a munkavégzéshez, csak a bejáráshoz kellett az autó.
Amikor tegnap olvastam, hogy megszűnik a 4 napos matrica, már meg sem lepődtem igazán, újabb lehúzás a burzsuj autósokról, róluk még mindig van mit. Nem is értem, mit tökölnek ezen ennyit az okosok a kupolás házban, miért nem csak éveset lehet kapni? És legyen kötelező is…..
crazy78 2011.12.09 09:14:06
@Leadfoot: Neked is azt tudom válaszolni amit Emmet Brown-nak..: "Nem értek hozzá, ezért elfogadom amit mondasz, más kérdés elhiszem-e!"

De kíváncsi lennék mitől volt "ésszerű" megoldás az általam említett két lehajtó?
crazy78 2011.12.09 09:27:38
@Leadfoot: Mondom én hogy volt közöd az autópályákhoz, mert nagyon jól informált vagy! De gondold már át mégegyszer kérlek amit leírtál... Tehát azért mert kekeckedtek az önkormányzatok meg a földtulajdonosok, ezért egyszerűbb volt az 1db felüljáró megépítése helyett 2-3-4 felüljárót építeni, és még több földterületet felhasználni?!
Elhiszem én hogy sokan akartak ezen meggazdagodni, de első sorban nem a földterület tulajdonosai, hanem az építők. Amúgy nem lepődnék meg azon sem, ha a háttérben ezek egy és ugyanazon személyek lennének. :) De hagyjuk az összeesküvés elméleteket, mert a végén még jön értem a nagy fekete autó! :)
crazy78 2011.12.09 09:28:59
@Emmett Brown: Végre egy objektív válasz! :)
autózz! Objektív bűnösség? 2011.09.13 08:27:00
Tényleg jobb lett-e a közlekedési morál az objektív felelősség bevezetése óta és tényleg azokat büntetik-e meg, akik megérdemlik? Méltányos-e egyáltalán büntetések a mértéke? Frigyesmester posztjának köszönhetően ma biztos meg fog állni sok munkahelyen az élet, mert…..
Egyszerű szerintem a válasz is RaveAce kérdésére, amennyiben nem változott az utóbbi időkben az érintett helyszínen a táblázás, mostanában már ritkábban járok arra. Sokszor inkább azt tapasztaljuk, hogy a lakott terület határa messze az utolsó ház után van, így ez jó…..
crazy78 2011.08.31 09:15:00
@Rong: Azért mert eddig mákod volt a radarokkal, és mert nem látod a táblát, a norcon még ott a fotó, és a tábla még ott van!
Kettős érzésekkel olvastam el Mónika levelét. Hiszen ő is elég szabálytalan volt, mégis az bosszantotta fel, hogy a másik fél egy testesebb járművel szintén szabályt sértett. És ezzel kialakult egy veszélyhelyzet, mely szerencsére nem végződött balesettel. Ennyire azért nem…..
Pár napja is Szeged szerepelt, megvallom, egyik kedvencem. Azon túl, hogy kedves, szép város, nekem élhetőbbnek tűnik Budapestnél. A fővároshoz képest sokkal jobban fejlesztik a tömegközlekedést. Kerékpárút is aránylag jóval több áll rendelkezésre és tényleg sokan járnak…..
crazy78 2011.06.22 08:25:25
@xaba99: Ugyanezt akartam én is kérdezni, hogy persze, mi nem kéne még a bringásoknak??? Az autópálya??? Elegem van az újabban borzasztó öntudatossá vált városi bringásokból...
A címben szereplő kis szóviccet és a posztot János követte el. A sztorit végigolvasva nekem sem sikerült rájönnöm, miért viselkedett ilyen különösen a cseh gyártmányú gépkocsi vezetője. Azt én sem szeretem, ha egymás mellett haladnak ketten ugyanazzal a tempóval, de ha ez a…..
crazy78 2011.06.09 16:49:05
@felszopó: Örülök hogy én lehettem az első aki ebben az élményben részesített... :))
crazy78 2011.06.09 16:55:20
@FDToth: Teljesen egyetértek veled. Ha egy családtagomról van szó akkor engem sem érdekel a kresz és a büntetés. Mentem már a körúton a villamos sínen pontosan ilyen okból (most lehet anyázni hogy hülye posztoló).

De a skodás esetében erről szó sem volt, mert hiába dudált és tolta le az embereket, mikor végre kimentek előle egyáltalán nem haladt gyorsabban. Szóval ha csak annyi lett volna hogy valakinek kurva sietős volt, és 100al szlalomozott a városban akkor azt biztos nem írom le mert ilyet nap mint nap látok...
crazy78 2011.06.10 09:44:07
@Riska: Muhaha... :) Imádom mikor valaki ha a hozzászólása nem a számára várt reakciót váltja ki, akkor rögtön jön a még ócskább mentegetőzéssel hogy "én csak poénnak szánom, és te vagy a hülye amiért nem érted.."! :)) Na látod ez már tényleg poén. :)))
Látod én is csak szándékosan idegesíteni akartalak a "ne vezess autót dologgal", és te erre ugrottál is... "más vágta volna hogy mi a dörgés, és nem vette volna személye elleni támadásnak" :))
Mint ahogy magad írtad, "ha kedved van kötekedni akkor kötekedni fogsz". Ezek után tényleg nem értem... most akkor poénnal szántad, vagy kötekedni akartál??? Dönts már el hogy mi volt a célod... :)))

És legközelebb mielőtt rákattintasz a "Komment küldése" ikonra, olvasd végig amit írtál, nehogy egy hozzászóláson belül ellentmondásba keveredj saját magaddal... :)

Jaaaaaaaaaa....... hogy ez is csak poén volt??? Értem már... megint én vagyok a hülye... :))))

És ne vedd a személyed elleni támadásnak, mert nem az! :) Világbéke! :)
autózz! Majd adunk betétlapot 2011.05.19 07:59:00
A posztban szereplő helyszín nincs messze tőlem, így én is gyakran megfordulok errefelé. Az egész bevásárlóközpont fokozott figyelmet igényel közlekedési szempontból. Már a Szentlőrinci úti becsatlakozás is el van szúrva, itt gyakran van baleset, az én autómat is törte már…..
crazy78 2011.05.19 14:20:57
@koc: Rendben legyen, kötözködni akartam ha így már jobb neked.
De mint Hatzi.Anna és GiXXXer is írta, millióegy ennél sokkal veszélyesebb szituáció van!
crazy78 2011.05.20 10:12:59
@koc: Imádom az adott szituhoz cseppet sem illő sarkított példákat! :)
A példád szerint te 2 év letöltendőre ítélnéd azt a kisnyugdíjast is, amelyik zsebre tesz 2 kiflit és egy kefírt a boltban, mert ha nem tenné éhen halna. Magyarán vagy dögöljön éhen, vagy menjen börtönbe mi? Most visszakérdeznék tőled egy idézettel..: "Ezt vajon komolyan gondolod? Vagy vegiggondolod egyatalan amikor leirod?"

És tudod mit, foglalkozz ezzel az őrülten veszélyes szituációval ha akarsz, de akkor minden más hasonlóan "életveszélyes" szituációt is örökíts meg fotókkal, és írjál róla cikket... Másból sem fog állni a napod csak abból hogy az internet előtt ülsz és hőbörögsz...

Irigylem azokat az embereket akik ennyire ráérősek hogy minden apró-cseprő faszságon képesek fennakadni és napokig dühöngeni...

Irigyellek titeket hogy ezek életetek legnagyobb problémái...
autózz! Veszélyes beparkolók 2011.03.29 08:22:00
Mindenki ismeri azt a szituációt, amikor egy forgalmas útra kell kihajtani lámpa nélkül és percekig semmi nem akasztja meg a sort. Ilyenkor jól jönne, ha lenne hely felgyorsítani,  hogy biztonságosan vehessük fel a főút tempóját. Hátrány az is, ha valami akadályozza a…..
autózz! Életveszélyes tankolás 2011.03.25 08:51:00
Tamás olyan helyzetben került veszélybe, amelyre talán legkevésbé számítana bárki is. Ki gondolná azt, hogy egy autópálya felhajtón figyelnie kell esetleges nem várt akadályra. Az Ő levele bizonyítja azt, hogy mostantól mindenki nyitott szemmel, és fokozott figyelemmel közelítse…..
crazy78 2011.03.25 09:48:58
@webber: Jogos! Először slangezni akartam (aszitte), de meggondoltam magam, viszont nem olvastam vissza. :))

Petrovai 2011.03.25. 09:26:34 Biztos vagyok benne hogy nem az út közepén állt meg, ugyanis ha Google maps-en ránagyítotok a helyre, kiderül hogy épp 2 autó fér el egymás mellett. Ha az út közepén állt volna, akkor okostojás posztoló nem fér el mellette olyan kényelmesen (idegesen).
crazy78 2011.03.25 22:58:30
@okostojgli: Szar példa, mert egy kamion ott még nem ment volna 70-el, illetve mivel 2,5-3 méter magasban ül, hiába a nagy emelkedő, már jóval hamarabb észlelte volna a veszteglő autót.

És szép a neved kedves Hülye!
crazy78 2011.03.26 15:06:07
@sh4d0w: Szerinted ha a felhajtó előtt kifogyott volna a benzinje, akkor lendületből fel tudott volna gurulni a tetejéig???

a peugeot-s le akarta tesztelni hogy miután elkezd világítani a lámpa, hány kilométert mehet még. Pech hogy pont ott fogyott ki.

De a többi csakis a posztoló felesleges füstölgése. Ha meg tudott állni még 70-ről is ott ahol 40-es tábla van, akkor nem lehetett ennyire balesetveszélyes a szitu mint ahogy előadja.
Praxis Elvettek tőlem 20 évet 2010.08.02 06:00:00
Tisztelt Praxis! A következő történetet osztanám meg az olvasókkal. Az egész jó pár évtizeddel ezelőtt kezdődött, még óvodás koromban. Kevésre emlékszem azokból az időkből, de arra tisztán, hogy éjszakánként elég gyakran másztam ki az ágyamból, mert nagyon fájt a…..
"Amiről írni fogok nektek lehet hosszú lesz, de természetesen a szívetek joga bármikor félretenni. Még ha nem járok sikerrel akkor elmondhatom hogy ezt is megpróbáltam.Három gyermek édesanyja vagyok. Legkisebbik most tölti a 8. évét. Sok év albérlet után végre sikerült egy…..
crazy78 2010.04.22 17:01:52
drusnyilo@ drsunyilo: itt már rég nem az a kérdés, hogy felelős volt-e a hozzáállás vagy sem...
De kérdeznék valamit azért...

Vajon melyik a felelősebb hozzáállás??? Adott egy kis csóró aki gürizik egész életében hogy egyáltalán kajára legyen pénze.. tegyük fel nem iszik, nem dohányzik, így jó eséllyel megéri a nyugdíjat... jelenlegi helyzetet tekintve nem tudja kiszámítani hogy vajon a nyugdíjából ki fogja tudni majd fizetni a lakbért???
Ekkor jön a kedves bank, sőőőt... több kedves bank, aki az arcába tolja, hogy "ember... a mostani albérleti díjadból már kijön egy törlesztő is... és igaz ugyan hogy 35 év, de még nyugdíj előtt kifizeted, és nyugdíjas éveidre legalább a lakbér miatt nem kell aggódnod... És senki ne mondja nekem hogy ebben nem a bankok a hibásak, mert a lehetőséget igenis ők teremtették meg, csakhogy minél több pénzt tudjanak kihelyezni... és igenis a bankok tolták le az emberek torkán hogy bárkinek lehet lakása!!!
Namost az ember hogy döntött ebben az esetben felelősen??? El döntheti bárki is, hogy melyik a felelősebb döntés???? Ha lehetőségem van, venni, mert lehet a nyugdíjból már nem fussa, vagy hagyni a picsába, és lehet a nyugdíjas éveimet hajléktalanként élhetem??? Döntse már el bárki e helyett az ember helyett, hogy melyik döntése volt a felelőtlenebb!!!!

Ez az egyik... A másik, csakhogy egy példával éljek azoknak a nagyon okosoknak, akik csak azt tudják hajtogatni hogy a bank nem jóléti intézmény, és a hitelt fizetni kell!!!

Beülsz egy étterembe... kinézel egy kaját, megrendeled.. miután ettél két falatot kijön a pincér, hogy bocsi, de felment a rezsim, szal az étlapon szereplő ár +30%-ot fizess. Te ezt nem akarod!!! Azonban nem tudod elhagyni az éttermet, mert 2 kidobó nem enged ki amíg ki nem csengeted a +30%-ot! Ekkor, bár a helyzet már magában etikátlan és undorító, nem tudsz mit tenni, ha szabadulni akarsz ki kell csengetned a pénzt. De itt jön a bibi... te fizetnél ugyan, de csak +10%-nyi pénzed van... így ha akarnál se tudnál 30%-ot csengetni... de velük nem lehet egyezkedni, mert ők bármit megtehetnek... ki nem mehetsz, de a 30%-ot nem tudod fizetni ha akarnád sem!!!
Nos nagyokosok... ezt a helyzetet oldjátok meg!!!! És akkor ezek után védjétek a bankokat!!!!
Mert majd ha elkezdted megenni a kenyeret amit megvettél, meginni a tejet, és majd ekkor megkeres téged a termelő hogy nem úgyvanaz testvérkém... agyá csak szépen még +20-30%-ot, akkor majd védeni fogod a termelőt is???
Itt ennek a pofátlan rablásnak a lehetősége ami a bankok számára adott, ez az ami borzasztóan dühíti az embereket, nem más!!!

Senki sem kérdőjelezi meg hogy a bank profit orientált vállalkozás... na de ennyire pofátlanul?!?!?!
már ez eleve megállapodott összegben is benne volt a profitja... miért kell még több, és miért kell több 10ezer embert ellehetetleníteni???

És akinek pár ezer forint havonta nem számít arra ma már azt kell mondjam hogy sikeres, szerencsés ember!!!
crazy78 2010.04.22 17:35:28
@énis: "35 évre előre elkötelezni magad a mai világban felelőtlenség úgy, hogy azt sem tudhatod mi lesz holnap, lesz-e állásod stb.."

Nos rendben... akkor nem kötelezem el magam, hanem maradok albérletben... és itt akkor ismét bemásolom de a mondatodnak már csak a második felét...: "úgy, hogy azt sem tudhatod mi lesz holnap, lesz-e állásod stb.."

Gondold bele magad egy ilyen ember helyébe, akiről írtam... meddig szándékozol élni??? 70-80 éves korodig? ha nem lesz saját tulajdonod, akkor a főbérlődnek mennyi időre is kötelezed el magad??? 50-60 évig??? Melyik a jobban belátható időszak? A nyugdíjig, vagy a nyugdíj utánig gondolkodni??? Melyik a kisebb elkötelezettség???

Ha nem meri elkötelezni az ember magát 35 évre, akkor kénytelen lesz elkötelezni magát 60 évre!!! Melyik a jobb megoldás???
Ha nem lesz munkád és nem tudsz fizetni, akár hitel, akár lakbér, az utcára kerülsz... de ha hitelre lakást vettél, akkor legalább megadod magadnak az esélyt, hogy lehet hogy megéled hogy a tiéd lesz a lakás, és már nincs hitel meg lakbér a nyakadon!!! Ha ezt a lépést nem mered megtenni, akkor viszont életed végéig biztos lehetsz benne, hogy a lakbért kell fizetned... Nos.. érzed annyira biztosnak a munkahelyed és a nyugdíjrendszert hogy egy ilyen kockázatot merj vállalni??? Mi is a felelősebb döntés???

Ugyehogy jobban belegondolva nem ennyire egyszerű a helyzet!!!
crazy78 2010.04.22 17:50:46
@ne most: az nem a saját szövegem, hanem "énis"-t idéztem!!!

próbálj meg figyelni is arra amit olvasol...