Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baci85

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg fél perc alatt újjá lehet varázsolni a lemattult fényszórókat? Szinte ingyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Erősek vagyunk? 2014.01.31 09:40:02
A nagydarab orosznak sikerült, de tényleg akkora nagy teljesítmény, vagy egyszerű kis tornagyakorlat? Hívtunk profit és kipróbáltuk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
Szűnni nem akaró szeretettel köszöntünk mindenkit, hosszú kihagyás után ismét kapcsoljuk a gépházat. Először is egy szolgálati közleménnyel szeretném kezdeni. A fék jó. Biztosan, véglegesen, nagyon. Nem ereszt, nem szivárog, nem nyúlik a pedál, a fék harap, adagolható,…..
Könnyed kis műsorunk Winkler és Pista mellett ezúttal Nínó Karottával, Dr.Göbölyössel és a Büszke Roncsautósok szellemi vezetőjével, Csikós Zsolttal jelentkezik.Mai műsorunk kommentposztja...
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Baci85 2012.02.16 18:05:17
@bucbuc:

Én is jó ötletnek tartom. Szerintem az elektromos változat a legegyszerűbb.
Ezt típusspecifikusan leírja a gyártó ,hogy hová kösd (a fagydugó helyére). Gyakorlatilag ez olyan mint egy vízforraló. Kivezeted a lökhárítóhoz valahová a csatlakozóját és indulás előtt X idővel bekötöd a 230V-ba.

www.defa.com/en/html/automotive/warmup/products/

Amúgy van itthon valahol nekem Orosz motor melegítő, de nem merném betenni kocsi alá. Fel kellett tölteni valamilyen éghető folyadékkal (talán benzin?) és a motor alá tenni. :D CSak mi van akkor ha mondjuk az egész kigyullad stb :D
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Behalt az akksid, és nem tudod, hogyan kell újat venni elektrokémiai gyorstalpaló nélkül? Olvasd el ezt. Vélemények az azonos című írásunkról...
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Baci85 2011.01.05 12:35:21
Sziasztok!

Aki autót vezet (nyilván az itt levők többsége velem együtt ezt teszi), találkozik meglepő,szabálytalan dolgokkal közlekedés során amit lehet ,hogy éppen ő a szabályosan közlekedő véd ki.

Sajnos velem is megtörtént olyan eset (pedig erre nagyon figyelek),hogy a gyalogos a fenti írásban felvázolt módon mint egy terminátor lépett le elém a zebrára. Hogy őszinte legyek nem is elém sikerült neki , hanem mellém. GYakorlatilag a zebra egy épület sarkából nyílik így takarást teremtve. A gyalogos a fejébe vette ,hogy neki van elsőbbsége így mikor már alig pár méterre voltam a zebrától (hiába mentem lassan) ő kitalálta hogy a sarokról "kicsapódva" rálép az úttestre. Meg is történt, az autó mellé lépett ki és harsány kiabálással "üssél el" valamint káromkodással nyugtázta az esetet. Ez nekem akkor rosszul esett,mert akár máshogy is alakulhatott volna és akkor engem hurcolnak meg, hiába vigyáztam.
Természetesen ebben a szilveszteri esetben nem akarom megvédeni a gázolót, hiszen ha már megtörtént a baj, akkor ha ottmarad teljesen más lesz a gyerek fekvése, de az esetben többen is hibáztak.
1. A taxis a zebrán várakozik
2. A furgon után még kanyarodnak szorosan autósok (ők valószínűleg láthatták az esetet)
3. A gyalogos nem tudom mennyire nézett körbe(sajnos a rajta lévő sötét ruha is súlyosbította azt ,hogy nem lehetett észrevenni).
Persze minden ehhez hasonló esetben sok a ha, de azt ne felejtsük el,hogy ebben az esetben volt kamera és megtalálták az elkövetőt(bár ő tagad és próbálja a felelősséget még így is elódázni), de mi lett volna ha nincs kamera? Hány ehhez hasonló eset van ahol valaki megússza és éli világát?
Baci85 2011.01.05 12:39:44
@Csaba_76:

Ebben teljesen igazat adok.

Valamiért (amit nem tudok komolyan megfejteni)

Magyarországon a közlekedést nem úgy fogják fel,hogy ez egy közösségi "játék" ,hanem úgy hogy ki az erősebb és ha valaki besorol elém az az én sávomba bepofátlankodott de ezt hogy tehette ezzel a "*zar" autóval stb.

Sokan a közlekedésről alkotott képe nagyon eltorzult . Sajnos saját ismeretségi körömben is hallottam olyan esetről aki azt mesélte,hogy mivel valaki lassan ment előtte ezért megelőzte és beköpött az ablakán. No comment....
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
Belsőség Fejétől bűzlik a hal 2010.02.27 12:46:00
Ja, a lábfejétől, - mondta anno a megboldogult Hofi Géza. Az új vizsgarendszer bevezetése rengeteg kérdést vetett fel az autósok körében. Eredetiségvizsga, zöldkártya, fizetés vagy sem, még az autós társadalom laikus részének is feltűnhet: a kis tócsában akkora a pancsolás, a…..