Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lpmorpheus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki elkezd a weben böngészni, akkor nagyon hamar szembesül azzal, hogy a céges oldalakat két nagy csoportra tudja bontani. Az egyik fajtában azok vannak, amelyeknél a tartalom egyszerre csak egy-két képernyőt foglal el, és menüpontok segítségével lehet megtalálni az…..
lpmorpheus 2009.02.16 19:23:08
+1
Onlinemarketing blog Lee ilyen fiú 2009.01.30 21:31:03
Hátat a falnak és megdögleni!Lee Van Cleef tudta ezt remekül.Először arra gondoltam, hogy szó nélkül hagyom a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete elnökének véleményét, van szegényeknek annyi bajuk... De aztán arra jutottam, hogy mégiscsak egy komplett iparág egyik…..
lpmorpheus 2009.01.31 23:17:52
@Konrad: Igen, de ha jól értem, a postoddal Te arra célzol, hogy minden irányba reklámozzanak. Én a személyes kapcsolat alatt pedig egy olyan helyzetet értek, mint például egy autókereskedő cég és egy lízing cég kapcsolata. Ahhoz nem hiszem, hogy reklámkampányt kellene indítani, hogy a lízingcégekkel már létrejött kapcsolatot fellendítsék. A lízingcégre pályázó konkurencia lépéseit pedig egy jó kereskedő naponta komoly figyelemmel kíséri.

És osztom Pamela véleményét is, és megértem, hogy egy marketinges miért próbálja serkenteni a marketinget. De ezért ne legyen harag. ;)
Szoktunk sörözés közben ötletelni, hogyan lehetne jobban csinálni mások dolgait. Hogyan kellene vezetni az x. céget, hogyan kellene törvényeket hozni, mit kellene tenni azért, hogy jobban éljünk, és hogyan váltsuk meg a világot. Fontos dolgok ezek, hiszen segítik a rekreációt, és…..
lpmorpheus 2009.01.30 21:10:51
Úgy gondolom vissza kellene tekintenünk egészen a gyökerekig, és megvizsgálni azoknaka "Miért?"-jeit:

Mi jelenleg a különbség az internet és a TV között?

Elöször is, a TV-t kezelni sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, ebből és a korából kifolyólag sokkal nagyobb a felhasználótábora, és szinte minden korosztályt lefed. Ellentétben az internet alapvetően bonyolultnak számít, hisz egy számítógépes rendszeren kell "vergődnie" a laikusnak. Pont emiatt kevessebben használják, és jellemzően a fiatalabb korosztály tud ebben a világban otthonosan mozogni.

A fentiek alapján azt gondolom, hogy amíg az "internet" kezelése nem válik annyira egyszerűvé, mint a televízió készüléké, addig itt nem várható nagy áttörés. Bár az internet havidíja nem több, mint egy TV előfizetés, az online tartalmak elérése sokkal körülményesebb. (Meg kell várni, míg bekapcsol a számítógép, betölt a böngésző ... esetleg lassú a kapcsolat stb ... stb)

Amíg ez a szakadék ilyen nagy, inkább azon kellene gondolkodni, hogyan vagy mivel tölthető fel, és nem azzal foglalkozni, hogy "dobáljuk" át az embereket nagy tömegekben a másik oldalra. Mindenképpen kell több hidat építeni, hogy mozoghassanak a fogyasztók. Egyik pillanatról a másikra úgysem fognak "átköltözni". Ilyen hidat jelenthetnek azok a TV készülékek, amelyek internetre köthetőek. Ezek elterjedését kellene valamilyen módon serkenteni, mert meglátásom szerint ez egy többsávos hidat jelenthet a két típusú média között.
Most van a piacon egy kis kivárás. Azért a válság hatásait mindenki várja, bármennyire is optimisták az online piac szereplői. Növekedés lesz, ez tuti, de kérdés, hogy ez hol jelentkezik, mennyire fog eltolódni a piac valamely szegmens irányába.Egy biztos: közvetlen hatása lehet a…..
A Google végre felismerte, hogy a Google Reader fontosabb annál, hogy a Gmailben a more link alatt legyen. Alig néhány perce a Reader linkje felkerült a legfontosabbak közé, így most már egy kattintással is megnyithatjuk. Még egy változás történt, a YouTube-ot is behozták Gmail alá,…..
Igazából le sem hoznánk Sanyi mediamarktos csereküzdelemét, annyi ilyet látott már a Homár, de Piroska megírta, hogy működik ugyanez Németországban, és így egymás mellett (alatt) elég jól megfigyelhetők a különbségek: Szeptember 13-án, csütörtökön vettünk egy…..
lpmorpheus 2007.09.28 20:44:50
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de azért leírom, remélem nem szajkózok senkit:

1. A szakszervíz a márkák 99%-ban INGYEN megvizsgálja a hibás mosógépet garanciális időn belül! (Nem hazudott az ügyfélszolgálatos!) Amennyiben a szervíz úgy látja, hogy javíthatatlan a készülék, térítésmentesen elszállítják, és adnak egy cserére jogosító igazolást, amivel elhozhatja a MediaMarkt-ból az új készülékét.

2. A szakszervíz körülbelü 1 órás intervallummal meg tudja határozni mikor érkezik! (Lehetséges, hogy megtudja oldani, hogy csak 2-3 órára kelljen otthagynia a munkahelyét, és ne veszítsen egy szabadnapot sem. Ha nem multinál dolgozol, akkor bőven >50% esély van erre.)

3. A "kiszúszok a 3 napból" című fejezet kicsit komplikáltabb. A fogyasztóvédelmi törvényeknek megfelelően ez egész pontosan 72 óra, ami csak is az adott üzlet nyitvatartási idejének megfelelően ketyeg le. Azaz, ha a MediaMarkt egy nap ~10 órát van nyitva, akkor valamivel több, mint 7 napod van visszavinni.

4. Akivel beszélt, valószínűleg nem a főnöke volt, hanem egy hasonló szinten dolgozó kollégája, aki már régebb óta dolgozik ott, és tapasztaltabb tanácsokkal tudott szolgálni.

A fentiekből következően szerintem legközelebb érdemes elgondolkodni azon, hogy 3-szor cipeljen-e az ember egy 65-70kg-os mosógépet, vagy csak kétszer. És azt se felejtsük el, hogy a türelem rózsát terem.

Tudom, hogy fontos kellék egy mosógép, de azért mert rossz egy mosógép, ne feltétlenül az értékesítőn verjük le a dühünket. Persze ők sem voltak teljes mértékig korrektek, viszont vegyük figyelembe, hogy annak az ügyfélszolgálatos nőnek majdnem az állása függ attól, hogy egy hónapban hány kacatot vesznek vissza, és hányat nem.

Továbbá, azt is meg kell érteni, hogy 60 ezer forint alatt nincs megbízható mosógép. Nem tudom mennyi volt az ára a fent említett terméknek, de ha lehet a Beko és a Whirlpool márkákat kerüljétek.
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..