Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Colos

108 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
_Colos 2013.09.02 15:34:56
Nekem személy szerint nem tetszik a hangja, de a "nagylelkűsége" valóban figyelemre méltó. Ha már gitár meg cicamica, akkor Akuna Hana:

www.youtube.com/watch?v=GqVMGdbCyc8

@tesz-vesz: Mert nyelvhelyesség szempontjából helytelen. "...amivel egyszerűen nem vetekedhet manapság senki, aki akusztikus gitárt vesz a kezébe." Így volna helyes.

@profilo: Szerintem a többségnek nem a kislánnyal van problémája, hanem hogy az LG külön posztot szentelt neki. Egyébként ha naív lennék, én sem érteném, miért.
Kósa Lajos fülének kedves a buziemeszpézés, Gyurcsány tornacipőben flangál a bíróság előtt, Andy Vajna felesége pedig plázacica-szerepet kap egy új magyar vígjátékban. Mong Attila lapszemléje. Magyarországon vannak dolgok, amelyek egyértelműen a kultúra részei,…..
A BBC és a Musicmetric vállalat egy online eszköz segítségével kimutatta, hogy melyik 20 országban a legmagasabb az illegális letöltések száma, fél év alatt összesen mennyi torrent fájlt szedtek le a felhasználók és ki az az előadó, akinek a legtöbbször töltötték le a…..
Megalapításának tizedik évfordulója alkalmából a BBC 6 Music rádió szavazásra invitálta a hallgatóit, ahol arról kellett voksolni, melyik a legjobb dal az állomás fennállása óta. A brit hallgatók nem túl meglepően a Coldplay egyik legnépszerűbb dalát, a 2003-as Clocks című…..
_Colos 2013.03.25 02:23:25
@guszti: Mi az a Confidence? Szerintem a Clocks csakis a Nagy Könyv miatt lett ismert. ;)
@Uwern: Hadd idézzek egy klasszikust: Ha Johnny Cash feldolgozta a dalod, az nem a tied többé. ;)
Justin Timberlake - The 20/20 Experience(RCA/Sony Music) Justin Timberlake valami olyat tudott tenni 2006-ban, amire korábban kevesen mertek gondolni: megjelent a Futuresexx/Lovesounds lemez, és hirtelen azon kapta magát a világ zenebuzijainak jelentős része, hogy már nem csak a Gwen…..
_Colos 2013.03.18 14:28:20
@feltöltőblog: Avagy contemporary r&b. Amit ugyanis 1949-ben a Billboard rhythm and blues-nak keresztelt, az megint valami egészen más. Marvin Gaye és Curtis Mayfield is inkább soul-előadó, úgymint kicsit a gospel felé vitték el a r'n'b-t. ;)
Március 11-én hajnalban, 47 évesen elhunyt Bódi László vagyis Cipő, a Republic frontembere. Cipő hosszú ideje küzdött szívproblémákkal, nemrég ismét kórházba került, ahol azonban már nem tudtak segíteni rajta, kómába esett, majd pár hét múlva meghalt. Gyászhírünket itt…..
Barack Obama december 2-án tüntette ki a Led Zeppelin tagjait a Fehér Házban a Kennedy Center Honors életműdíjjal, ami az amerikai kultúra szolgálatáért jár. Persze mindenki abban reménykedett, hogy a legendás rockzenekar ismét együtt játszik majd a John F. Kennedy Centerben…..
A Lángoló Gitárokon keresztül vadonatúj dallal és klippel lepi meg közönségét karácsonyi ajándékként a Kiscsillag. "Miért jut annyi rossz szegény jóknak?" - teszi fel a kérdést a Tigrisszem című dalban Lovasi András, aki így mesél az új felvételről: "Pár nappal ezelőtt…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Nem csak film készül Jimi Hendrix életéből és vetítik a mozik a woodstockos fellépését, hanem még egy új lemez is napvilágot lát 2013-ban az ő nevével ellátva. A People, Hell and Angels című 12 számos albumon eddig kiadatlan dalok szerepelnek majd, amelyeket a gitáros az…..
_Colos 2012.11.22 23:49:43
Hét év után jelent meg új dal az idén 50 éves, újra koncertezésbe kezdő Rolling Stonestól, amihez természetesen egy videó is dukál, nem más, mint Jonas Akerlund rendezésében. A Grammy-díjas filmes - aki többek között a Prodigy Smack My Bitch Up vagy Madonna Ray of Light…..
Kisöcsém négy éves volt, mikor aktuális barátnőm felhívott, hogy tekerjek a Danubius-ra, mert a Jákshow Hot 20-ben hallhatom majd az új Aerosmith-nótát (a Jaded nagy megdöbbenésemre az első helyen debütált.) Öcsém immár középiskolás- ha értitek, mire akarok…..
Ha a Devil's Got a New Disguise című best of lemezen megjelent két addig nem hallott dalt is belevesszük, akkor nyolc év szünet után ma végre megjelent az első új Aerosmith-dal, a Legendary Child. A szám természetesen rajta lesz az augusztusra tervezett Music from Another Dimension…..
_Colos 2012.11.19 00:14:24
@EndiMirador: Ne koncertezzenek? Éppen abban a legerősebbek, és ha lehet mondani, jobbak, mint valaha. Uram atyám...
Megjelenés: 2012.11.06.Stílus: hard rockKiadó: SONY / Columbia Steven Tyler: énekJoe Perry: gitár, énekBrad Whitford: gitárTom Hamilton: basszusgitár, énekJoey Kramer: dob Tizenegy év hallgatást követően tér vissza a köztudatba Amerika legsikeresebb hard rock bandája azzal, hogy…..
labdabiztos Inkább a Fradi? 2012.09.27 19:54:23
A fenti cikket a Somogyi Hírlap közölte 2012. szeptember 25-i számában. Kommentárt nem fűzünk hozzá, döntse el mindenki, hogy a fenti hír vicces, vagy inkább szomorú?..
_Colos 2012.09.27 23:54:04
Joey Kramer új dalt mutatott be az Aerosmith novemberben érkező stúdiólemezéről egy texasi rádióadó tegnapi műsorában. Szemfüles rajongóknak szerencsére sikerült rögzítenie az adást, így mi is élvezhetjük ezt a remek riffközpontú, szerintem erősen Toys In The…..
Kétlemezes kiadással ünnepli meg a Rocks lemez 35 éves évfordulóját a Sony Japan kiadó. A november 2-án megjelenő, 35 Anniversary Commemorative Edition névre keresztelt kiadványon a teljes album mellett ritkaságok és korabeli koncertfelvételek is helyet kapnak majd (ezek…..
B-oldal 25 éves a Macskafogó 2011.10.02 07:04:00
BRÉKING: 25 éves a Macskafogó! Ennek örömére (és tiszteletére...) ma este 17 órai kezdettel az Uránia Nemzeti Filmszínház Dísztermében lehet megtekinteni a jubileumi előadást. A vetítésen jelen lesz Ternovszky Béla, a film rendező, a műsort pedig Tóth Péter trombitaművész…..
Szeptember 24-én ismét hazánkba látogat a világ talán legismertebb Aerosmith tribute zenekara, az olasz Eurosmith. Aki jutányos áron, élőben szeretne élvezni minőségi Aero dalokat, annak ott a helye a frissen megnyílt Barba Negra Music Club-ban. Részletes információkért…..
Az ajánlott bejegyzések blokkban alapértelmezetten öt posztot ajánlunk, a listázás a címkék azonossága alapján történik, tehát javasoljuk, hogy minden bejegyzésedet láss el hozzá kapcsolódó címkékkel, hiszen így az ajánlott posztok is relevánsabbak lesznek és a keresőkből…..
A recepcióesztétika a konstruktivizmus utáni irodalomelmélet legjelentősebb irányzata a dekonstrukció mellett. Megközelítésmódjának újszerűsége a szerzőt és a keletkezés körülményeit, valamint a szerzői szándékot érdeklődésének középpontjába állító pozitivista,…..
  vasárnap d.u. 1/2 6-kor otthon - itthon   most elolvastam az egész füzetet s az analizisre nézve ez a véleményem:   A [!] Gyömrői a hátam mögött ül én a díványon fekszem - neki objektivnek kell lennie, hogy én szubjektiv lehessek s igy juthassak el az…..