Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felhasználásifeltét Elek

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Sziasztok! Tavasszal vesztettem el a kisbabámat. Az orvosom, akihez évek óta járok, a magánrendelőjében olyan volt, mint a vaj. Na persze, nem kevés pénzt hagytam ott neki.Aztán a kórházban, amikor a műtétet végezte, a két nap alatt (amíg bent voltam) összesen harminc másodpercet…..
Megadeth, Devildriver, 3 Inches Of Blood @ Petőfi Csarnok 2010.06.20 Mikor bementem a PeCsába, éppen a 3 Inches Of Blood játszott a közel teltháznyi ember idegeivel, hiszen a frontember egy élő, lélegző emberi sziréna, olyan magas hangon énekel. Nyilván Vancuver elöljárói,…..
Felhasználásifeltét Elek 2010.06.23 11:35:33
@AvgDvl: iratkozz fel a tex.hu hírlevélre és akkor nem maradsz le semmiről.
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
Az origo arról számolt be, hogy Goda Krisztina  élőszereplős mesefilmet készít, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvet Divinyi Réka veti papírra Lezsák Levente Emerson és Tsa. mesekönyve alapján. A könyv megfilmesítésének az ötlete Vágási Emőke producer fejében született…..
Felhasználásifeltét Elek 2010.06.21 06:59:51
@Paleee: de: Cserkuti Dávid, aki az Unicum Next Rejtős kampányának karakter dizájnere is volt - többek között.
Felhasználásifeltét Elek 2010.06.21 09:09:31
@Hegyi: amilyen szinten ők együtt nyomták/nyomják, akár igazad is lehet. Úgy tudom, hogy GT a színvilágért felel. Szólok minnyá Dávidnak és rendet tesz a fejünkben.
Editke vagyok. Editke elbúcsúzik 2010.06.03 13:29:00
Végre sikerült kipihennem a kubai gyötrelmeket, és közben persze ezerrel készülünk az esküvőre.Viszont tegnap láttam, amint Norbi a blog.hu-n nézegetett... Hát, majdnem lecsúszott rólam a bugyi, annyira megijedtem... Semmiképp sem találhatja meg a blogomat, mert azonnal végem…..
Felhasználásifeltét Elek 2010.06.08 05:13:39
Életet lehelünk méltatlanul elfeledett rovatunkba, és nem más előtt tisztelgünk mai posztunkban, mint a jó útra tért James Alan Hetfield előtt, de közvetve az egész Metallica előtt is. Ez a klassz kis rovat egyben lehetővé teszi, hogy megemlékezzünk a bő…..
Felhasználásifeltét Elek 2010.05.31 22:58:57
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
Felhasználásifeltét Elek 2010.05.15 17:37:49
Checkpoint Charlie Egy fotó 2010.03.24 17:41:40
Szerzőtársunk, Ali Baba nick-je eltűnt valahogy, ezért én posztolom írását.A város telis tele fotókkal. Ezeket emberek készítik.Egy.Középkorú, szemüveges férfi néz ránk. Egyenesen a szemünkbe.  Netán el szeretne valamit adni? Vagy műsort vezet a kereskedelmin? A férfi nem…..
Felhasználásifeltét Elek 2010.03.25 07:35:34
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
Felhasználásifeltét Elek 2010.02.02 18:12:52
Tudom, nem tévés cucc, és lehet, hogy ősrégi is, de ennél viccesebbet mára momentán nem tudok. Aki ezen nem tud röhögni, azt csak sajnálni tudom. ..
Felhasználásifeltét Elek 2010.01.29 15:27:20
A Victoria's Secret tervezői valószínűleg nagyon megsértődnének, ha megtudnák, hogy elsőre nem érettem mi a nagy újdonság abban, hogy valaki csak bugyit vesz a strandra és felsőt nem. Ezt hívják monokinizésnek, gondoltam én. Úgy néz ki azonban, hogy dilettáns vagyok, mivel ennek…..
A japán fővárosban, Tokióban adta karrierje eddigi leghosszabb koncertjét a Guns N' Roses december 19-én. Az információ nem is a közönségből érkezett, hanem a zenekar gitárosától, Ron Thaltól, aki Bumblefoot művésznevén lehet jobban ismert és aki twitter-oldalán közölte ezt a…..