Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beteg ez a világ

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
(Bizonyítva, hogy milyen baszott plurális társaság vagyunk, vitába szállunk önmagunkkal. Egyébként meg mint látható, a nácik nem tudnak németül*)   Állítva volt e blogon, hogy a Jobbik – mint minden más radikális, szélsőjobboldali, fasiszta, náci (mivel magunk sem…..
beteg ez a világ 2010.02.06 21:50:22
@mokkaczuka:
"Az általad felsoroltak fővárosok, Magyarország azonban nem olyan, mint egy normális ország, itt vagy pesti vagy, vagy félember vagy"

Vhogy én nem érzem magam félembernek.
Sőt. Örülök annak,hogy a gyerekemmel nyáron,este egy belvárosi sétán nem kell attól rettegnem,hogy vmi retek megpróbál kirámolni, stb.
Budapest pontosan olyan mint minden nagy-város.
A szemetet mindig egy helyre fújja össze a szél.
Néhány kerületet leszámítva az ózdi "gyújtó"-tól egy fokkal sem különb.
Az egy nm2-re jutó panel-prolik száma pedig itt a legmagasabb.

So. Van még pár hét, de hogy nem az fog történni,mint amit OV vetített pénteken, az tuti.
beteg ez a világ 2010.02.06 22:09:04
@mokkaczuka: B@szhatod,miközben 10 éves korára a szmogtól olyan asztmás lesz szerencsétlen, hogy élete végéig nyomja magába a Claritint.
Tőlem a városi kórház 3 km-re van és csak 3-4 orvos ügyel,de mivel mindegyik orvost ismerem,nekem ez nagyobb biztonságot jelent...
Szval ezt a mai koncentrált multi-kulti-pláza-ne gondolkozz jövőkép eltüntetése egy nagyon jó programkép a jobbik részéről.
Magyarország gyönyörű,minden része értékkel van tele. Legyünk egyszerű magyar emberek,akik elkergetik Magyarország kirablóit,teljes vagyonelkobzással,cégek-privatizációk újravizsgálásával. Szabaduljunk meg a parazitáktól és legyen mindegy hol élsz, mindenütt legyen jövőképed.
beteg ez a világ 2010.02.06 22:17:54
@mokkaczuka: Hát nem csalódtam.
Egy újabb libsi,aki miután jól kimosta a száját, szembesül néhány érvvel aztán fellengzősen lepattan.
Na látjátok, ilyen Magyarországot nem akarok.
Én biztos a Jobbikra fogok szavazni, még ha mindenben nem is értek velük együtt.
Ellenőrző Ki a bűnös? 2009.12.17 08:00:00
Karácsony alkalmából a nem vallásos családban nevelkedő gyerek is találkozik Jézus születésének történetével és az ehhez kapcsolódó hitvilággal. Néha -szerencsétlen módon- agresszív és félelmetkeltő formában történik mindez, mint El Topo kisfiának esetében is, amikoris…..
beteg ez a világ 2009.12.17 11:44:14
@Elveszett Angyal: Nem látom ebben sehol sem a terrort.
Ilyen alapon attól is megijedhet a gyerek, ha biológia órán azt tanítják neki, hogy az ember egy szőrös,gusztustalan majomtól származik.
Vagy mit érez akkor, ha a történelem órán a római,görög háborúk embertelen öldökléséről tanul majd.
Szval kicsit túl van dramatizálva a történet.
Max. azt csinálnám,hogy az egyik óra után megkeresném, és szólnék neki, hogy nem igazán örültem a múltkori anyagnak, mert kicsit megijedt a gyerek a hallottaktól.
Igazgatónőtől időpontot kérni, kiverni a balhét, stb.... Magát fogja minősíteni a levélíró.
Sztem az igazgatónő sz@rik a levelére.
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
beteg ez a világ 2009.12.11 15:01:30
A tegnap esti atv-t néztem, amint Eliezer Wiesel osztotta az észt a hiteseknek.
Az Echo Tv kutya
f@sza volt ehhez képest.
Mindenki hibás és rasszista, kivéve Izraelt. Ez volt a lényeg.