Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morph®

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2009.09.29 09:29:00
A Saturday Night Live szombati adásában elhangzott fuckolásnak nem lesz következménye, azaz a csajt nem rúgják ki, bár Lorne Michaels, a műsor készítője nagyon ideges volt a jelenetet látva/hallva. Az NBC ráadásul még a büntetést is megússza, mert este tíz után az FCC-t nem…..
Morph® 2009.09.29 15:05:57
Julia Roberts a ma esti tévézés egyik kulcsfigurája. A gyönyörű mosolyú színésznőt előbb megnézhetjük, hogy hogyan boldogul Mongólia sztyeppéin: a Filmsztárok a vadonban (17:55 m1) című természetfilm sorozatban együtt él egy mongol családdal, kumiszt iszik és szőrén üli…..
Nálunk még csak a negyedik évad fut, ezért az ugrás utánra rejtettük az USA-ban látható ötödik évad egyik epizódjának promóját, ami a network tévékhez szokott nyuggerközönség és a bigott szülők gittegyleténél biztos heveny vérnyomásemelkedést és tiltakozó levelek…..
Morph® 2008.10.20 13:06:11
Jó híreink vannak sorozatfüggőknek: két sorozatot megújítottak, egy újoncból pedog újabb forgatókönyveket kértek be a csatornák fejesei, örülhetünk, naná. A CBS-nél a The Mentalist első két epizódja olyan megbízható teljesítményt nyújtott (mellesleg nem is rossz a sorozat,…..
Agyatlan szórakozásra vágyó embertársaim, figyelem! Az ABC Family nyári kínálatának újonca, a Middleman című vígjáték már ott figyel a zinterneten, tessék neki egy esélyt adni, mert ennél kiválóbb alkalom arra, hogy az agyunkat totál kiürítve röhögjünk a képernyő előtt,…..
Már régóta kedvenc közszolgálati műsorom a TV Taxi, mivel jobbára olyan emberek ülnek be az autóikba, akikkel soha nem találkoznék és nem tudhatnám meg, mit gondolnak kis hazánk folyó ügyeiről. Nos a Próbafülke Produkció nemrégiben elindította a hetenként jelentkező Euro…..
A TvSquad.com volt oly szíves, és felpakolt egy pár videót a hétvégi SNL-ből, amiben a zenei vendég Mariah Carey, a vendégsztár pedig a Superbad főszereplője, Jonah Hill volt. A nyitójelenet természetesen a szexbotrányba keveredő Spitzerről szólt, és nekünk bejött, különösen…..
Morph® 2008.03.17 17:36:01
Könnyünk kicsordult a hír láttán: folytatódik a jelenlegi sorozatdömpingben kissé elveszett gyermekként tántorgó Friday Night Lights, A Sorozat, Amint Még A Férfiak Is Sírnak. Az első (szenzációs) évad után az NBC berendelte ugyan a sorozat második évadát, de eltette péntekre…..
Naszóval. Szakállas Dzsekk a flessbekkben iszik és gyógyszerfügg, de a kezdődő hőskomplexus jelei már kiütköznek rajta, és öngyilkosság helyett megment egy nőt és annak a fiát. Bravó, Dzsekk! Sziget Dzsekk igazi vezetőként viselkedik, és a rádiótorony felé halad kis…..
Ma ilyen japán-nap van, de mit lehet tenni, ha lépten-nyomon ilyen videókba botlik az ember a világhálón? Ez itt kérem szépen a klasszikus Pac-Man című videójáték, no persze emberekkel, így nem csoda, hogy botokkal ütik egymást a versenyzők. Én sírva röhögtem rajta, és alig…..
Morph® 2008.02.26 20:22:56
Kicsit bitlisz lett a belinkelt videóból, hiszen az Internet rohamosan gyorsuló világában egy kétnapos sztori/link/videó már lejárt lemez, de akkor sem hagyhatjuk ki: a Collegehumor oldalán lelt rá egy embertelenül ütős videóra Bigyó felügyelő kollégánk, amiben azt láthatjuk,…..
Sajnos továbbra sincs változás, az írók menetelnek, és egyre több celeb csatlakozik hozzájuk, olyanok is, akiknek annyi közük sincs a tévésorozatokhoz, mint nekünk. Valahol érthető ez persze, hiszen a sztárok/politikusok sajtósai jó kis ingyenreklámot tudnak összegrüdolni azzal…..
comment:com Disz iz trén sztáp 2007.11.07 18:34:00
Gyönyörű mondatokkal magyarázkodott a bécsi gyorson a magyar kaller, most loptuk le az RTL Klubról, hátha valaki nem látta/hallotta: "Disz iz trén sztrájk. Két óra. Sztáp. Hángör. Sztrájk. Jesz, disziz trén. Megáll." Parádés, nem csoda, hogy a kamerázott külföldiek…..
A Chicago Tribune legújabb listáján az amerikai tévétörténelem 25 legótvarabb sorozatát vesézgetik, muhaha, és akkor hol van az Első generáció a nagyongonosz Kamarás Ivánnal (Evil, ééérted?), és a hobbitjelmezes hekkert alakító Hujber Ferivel? Azért így akadnak gyöngyszemek,…..
A Saturday Night Live című szórakoztató kabaréműsor (ne a Mikroszkóp színpados prosztó ótvarra tessék gondolni, ez sokkal jobb) hétvégi adásából származik ez a kis videó, amiben enni készülő embereket vágnak borzalmasan pofán. Bon Jovit is. A Foo Fighters énekes-gitárosát…..
comment:com Beindult a nagyüzem 2007.10.15 13:47:00
A pénteki Women's Murder Club (képünkön Angie Harmon) premierrel és Men In Trees visszatéréssel immáron teljes sebességgel robog előre a tévés évad, megvoltak az új sorozatok premierjei és visszatért mindenki, aki számít (jó, a 24 és a Lost majd csak télen jön, és a Lipstick…..
Muhaha, elég szemét egy cím ez, mert van benne igazság is, meg azért nem úgy van az, hogy le lehet kapni a részben még le sem forgatott következő etapot, de címet ütőset kell adni, ez van. A sorozatjunkie írta meg, hogy felkerült a FOX jóvoltából hivatalosan is a sorozat harmadik…..
A tavalyi évhez hasonlóan az idei nyár is kitermelte végre az új évad versenyzőinek pilotjait, az ismert letöltő oldalakról könnyedén leszedhető egy tucatnyi új sorozat bemutató epizódja (Pushing Daisies, Lipstick Jungle, Reaper, Chuck, Cavemen, The Big Bang Theory, Californication,…..
Ez az a rész, amiben House megkínoz egy kómást, egy égési sérültet, meg saját magát, tönkreteszi egy ember karrierjét, lsd-zik és a végén kurvát hívat. De kezdjük az elején.Exhippi szülők és a tökéletes gyerek, akinek apu és anyu barát, sőt haver. Apuka haver és tinifiú…..