Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyikolaj

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kaptunk egy sajtóanyagot a T-Mobile-tól, amiben egy érdekes számadat olvasható: négy hónappal az AppStore-os debütálása után 16 ezren használják az ingyenes magyarországi Navigon Select navigációs programot.Az alkalmazás csak annyi adatforgalmat használ mobilhálózaton, amennyi…..
Appleblog Google Docs az iPaden 2010.12.12 10:56:00
Fut már a programcsomag desktop verziója is az iPaden, ami netkapcsolat nélkül is használható, mostantól tehát akkor sem kell abbahagynunk a gépelést, ha egy atomkatasztrófa folytán hamuvá lesz az összes vezetéknélküli hálózat, és egy összeroskadt ház pincéjében…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Nyikolaj 2010.12.12 00:27:23
@ommm: @rbalint88ra szavazok.
Napvilágot látott egy régi színes videó a fővárosról, azonnal oda akarok költözni. Oké, hogy fekete-fehér képeken lehetett már látni a város régi arcát, de ez az amerikai videó mindent felülmúl. Kiderül, hogy Budapest szuper hely lehetett a harmincas évek végén, rendezett…..
Arányaiban az autópályákon történik a lekevesebb baleset, de a nagy sebesség miatt ezek különösen veszélyesek tudnak lenni. Ezért is figyelnek oda, hogy amikor valamilyen munkát végeznek akár az úton, akár mellette, azt jó előre kitáblázzák, fokozatosan csökkentik a…..
Tényleg elhozták Budapestre a svájci órások szülinapi Teslájá!A Tesla és a TAG Heuer március 18-án mutatta be a két neves cég fáján termett közös gyümölcsöt, a Tesla Roadster TAG Heuer-t. Az alábbi leírást a TAG Heuer magyarországi oldaláról emeltem át... A TAG…..
Tele van a tököm azzal, hogy az iPhone (3G, nem a 3Gs) egy-egy hívás után eldobja a hálót, és mindegy milyen sw-frissítést hajtok végre rajta, akkor is ezt csinálja. Tele van a tököm azzal is, hogy ha egyszer hozzáláncolom a kibaszott telefont egy számítógéphez, akkor egy…..
Nagy forgalmú utak környékén gyakran van, hogy a keresztező, becsatlakozó utcákban feltorlódnak az autók, közlekedési lámpa meg nincs, ilyenkor a főúton jövők jóindulatán és a rákanyarodók reakcióidején múlik a továbbhaladás. Péter egy konkrét példán keresztül hozta…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
facebook blog Farmville tippek 2010.02.04 14:25:00
Bevezető: Na, egy életre megtanultam, hogy kétszer megnézzem a "Ment és bezár" vagy "Publikál" gombra nyomtam-e vagy sem vázlati fázisban. Alább az eső utáni köpönyeg, de a hozzászólások miatt az eredeti poszt is kint van. Aki regisztrálva van a Facebookon az…..
Úgy érzem eljött az ideje, hogy megint összegyűjtsem egy csokorba, hogy milyen keresőkifejezésekkel jutottatok el ide, az én agymenéseimet írott formában összegyűjtő kis blogba.ne szűnnyé meg - nem fogok.bunker katona nácik film - te tudsz jól tagolni mondat.rákocziturős - na meg…..
Örök kérdés, de most a fiú volt fiatalabb, de összesen sem idősek. Számít e a korkülönbség vagy nem? Bárcsak soha nem beszéltünk volna arról a szar kocsiról!!!! Egy 24 éves csajszi vagyok, aki másfél évet töltött el egy kapcsolatban 21 éves â01Eálom pasijávalâ01D.…..
Nem tudom, hogy a Frötön által emlegetett jégtömb mennyire volt tömör, mert egy olyan igazi fagyottvíz tégla nagy sebességnél a szélvédőt is simán be tudná verni, a kicsit megolvadt és aztán újrafagyott hó ennél egy fokkal talán jobb, mert ha abból érkezik egy adag az…..
Nyikolaj 2009.12.22 21:35:03
@egyittlakó: Részletesebben leírva: Az autó a fal felé nézett. A tetőszerkezetről (valószínüleg) esett a tégla, kb. 2 emelet magasságból. Így találta el a csomagtartót, amit behorpasztott. A tégle is eltört, majd egy része tovább esett a lökhárító felé, amit kettétört.
Jöjjön egy péntek délutáni villámposzt! A délelőtti streetracen önégetős poszt kommentjei közé dobott be gomboc-artur egy linket. Kicsit utána néztem, kb. két éves és lehet, hogy csak én nem láttam még, de hogy csattanós és nagyon égő a vége, az biztos! ..
Nyikolaj 2009.12.11 13:49:10