Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.gabesz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálok minden kreténnek, aki más emberek szórakozását hátráltatja és elrontja. Ebben ludasak azok is, akik megnézik az ilyen legalja felvételeket, mert ha nem néznék, nem kameráznának.Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekbőlPremier szempontból azt hiszem az utóbbi…..
Pár filmes blog pályázatára készítettem el ezt a videót. Még nem csináltam ilyet, elég sok vágásmunka kellett, még szerencse, hogy viszonylag jól ismerem a filmet. Remélem kedvet csináltam nektek és szívből ajánlom a kedvenc színészem többi művét is.  ..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..