Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucabrasi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet a jelentkező, ha egy nem egyértelműen megfogalmazott feltétel miatt nem veszik fel egy felsőoktatási intézménybe? Pereskedhet, panaszkodhat, talán igazat is adnak neki valamilyen fórumon. A Zugügyvéd szerint mindez hiába, a küzdelem nem sok gyakorlati haszonnal kecsegtet.…..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Régen volt, mikor Lech Walesa megnyerte a lengyel elnökválasztásokat. Épp ekkor, 1990 novemberében indult az első webszerver (xoc01.cern.ch), s ezen tárolták a világ első weboldalát is: http://nxoc01.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html. Ne is próbáljuk beírni a címsorba, már…..
lucabrasi 2006.11.15 03:25:12
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
lucabrasi 2006.09.14 22:58:52
lucabrasi 2006.09.14 22:59:35
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
Összemosódó nyilvántartás, tévesen indított behajtás, ügyfél az infarktus szélén. Az APEH nem viccel. Vagy mégis? Olvassa el egy kedves olvasónk történetét arról, hogyan fagyasztotta meg a vért az ereiben egy túlbuzgó APEH-végrehajtó, és utána hogyan tűnt el végleg az…..