Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ans1979

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Viktor, a levakarhatatlan 2017.04.23 16:34:21
Népség táblával „Benne van ebben a leválthatatlanságban, hogy az orbánozás, a durva minősítések váltak a baloldal lényegévé. Ez pedig nem túl termékeny dolog, ráadásul azt a képzetet kelti a másik oldalon lévőkben, hogy Orbán Viktornak van igaza, ezek minket tényleg meg akarnak ölni, el akarnak…..
Ans1979 2017.04.24 18:26:57
@felső határ nincs: Örülök, hogy végre valaki ki meri mondani, hogy Magyarországon többet lehet keresni mint Ausztriában.

Ausztriában egy gázszerelö nettó 1.400 € keres, ellenben Magyarországon annyit, hogy Bankot is vásárolhat magának.

Hajrá elvtárs! Ne engedd, hogy a Soros propaganda elvakítsa büszke népünket. Magyarországon többet lehet keresni!!!! Ausztriában meg többet lehet találni...
Ans1979 2017.04.24 18:43:30
@felső határ nincs: Te nem veszed észre, hogy ezek a szemét Soros-párti békommemntelök gúnyt üznk minden igazságmorzsából ami kipttyan a szádból?

Ne hagyd magad!

Esetleg feljebb tolhatod bölcs buksidat Viktor Atyuska ánuszába, akkor az igazság nem kiesik majd a szádból, hanem belémegy!
Úgy gondoltam a számok nyelvén elemzem a kvótakampányt, így talán érdekesebb az eredmény... Szóval mi is történt vasárnap?   Szavazásra jogosultak: 8 261 394 fő (100%)           Nem szavazatok száma: 3 282 928 (39,7 %)           Érvénytelen szavazatok száma 260 678 ( 3,1 %)     Igen…..
Ans1979 2016.10.05 12:27:29
@röf: Ha Orbán nem kérne az ősemberekből, akkor te például nem szavazhatnál. Ha ilyen hozzászólásokat olvasok akkor elkezdek kételkedni Darwin evolúciós elméletében.
Talán senki nem számított erre a verzióra, pedig a Fidesz életútjából, gondolkodásából, politikai mentalitásából egyenesen következett: Orbán Viktor úgy tesz, mintha a vasárnapi népszavazás eredményes lett volna. Minden továbbit ebből vezet le és ennek súlyos következményei lesznek...
Ans1979 2016.10.04 16:33:58
@Tralfamador75: Értelmezés kérdése. Tartózkodott az érvényes szavazat leadásától. Hogy mennyien megfontolotan és mennyien nem, azt nem tudom (más sem).

Mindenesetre adtunk egy pofont a szarnak, és elköltöttünk egy valag pénzt a semmire. Najó, bevallom szórakoztató volt a savanyú arckifelyezéseket látni a Fidesz vezérkar színpadi szereplésénél, de ennyit nem ért a dolog.
Ans1979 2016.10.04 17:06:44
@Ballib cenzúrázók réme 18: Fegyvertelenekkel nem vívok szellemi csatát.
Gábor rém dühös, de ki ne lenne az a helyében? Egy csomó pénzért nem csak szexi, de működő gépet is remél az ember, és bár nem kevés, de bőven nem elég, ha az IStyle munkatársai udvariasan kommunikálnak vele, ha a Macbook megállás nélkül fura tüneteket…..
Ans1979 2016.06.16 11:57:16
@McZozo: Óriási tévedés, az Apple ügyfélszolgálat szerintem kiváló, még soha nem volt vele semmilyen gondom, pedig már találkoztam velük egy párszor.

A meghibásodott iPhone-omat a T-Mobil csak 3 hét alatt tudta volna cserélni, az Apple viszont egy telefonhívás után, másnapra küldött egy vadonatúj cserekészüléket DHL-el, kivettem a dobozból, betettem a hibásat, a futár elvitte, majd 1 hét múlva hívtak, hogy nem tudják javítani a telefont, ergo tartsam meg a cserekészüléket, és természetesen a garancia újraindul.

Ezt tanítani kellene...
Ans1979 2016.06.20 12:17:34
@Rongyosgárda: Nem reklámozok semmit, nem fizet nekem senki. Ha nem hiszed el, az a te bajod.
Ans1979 2016.06.20 12:20:48
@Manyecs: Bocsi, de nem értem... ki adott Androidos telót? miért nem kaptátok vissza? mi köze ennek az Apple Support-hoz?
Van itt egy hivatalos közlemény: „André Goodfriend, a képviseletvezető helyettese családi okok miatt távozik a posztjáról, Magyarországról, és visszatér az Egyesült Államokba.” Röviden: Goodfriend elment és Orbán győzött. Egész pontosan a távozás arról szól, hogy az…..
Ans1979 2015.02.18 08:36:41
Azok számára, akik nem tudják a csodálatos GFG-t szellemi magaslataiba követni, azoknak elmagyarázom miért is nyert az Orbán doktrína:

Goodfriend ügyvivö tevékenységét végig Washingtonban határozták meg, és ö kivitelezöként pusztán frappáns humorát tudta hozzátenni. (btw. Respect, Mr. Goodfriend!)
Mukásságának eredményeként: a NAV egyes vezetöiröl az az image alakult ki, hogy korruptak. A Kormánypárt népszerüsége soha nem látott mértékben beszakadt (Orbán Viktoréval egyetemben). A civilek magukra találtak é elkezdtek véleményt nyilvánítani. A kormány elöször magyarázkodásba kényszerült, majd olyan grandiózus ötletekkel próbálta meg elvonni a figyelmet, mint a pisiltessünk meg minden dieákot.
Ezek után kinevezték Coleen Bell-t, aki bár lehetséges, hogy tehetséges és kreatív producer, de nem diplomata. Ebböl következik, hogy Washington 1.: nem tartja a diplomáciai kapcsolatot Magyarországgal (csak látszat szinten) 2.:továbbra is Washington fogja megmondani mit kell a nagykövetnek tennie, ö pedig jó producerként megvalósítja.
Ezek után André Goodfriendre Budapesten már nincsen szükség így visszahívták, é feltételezhetöen otthon felkínálnak neki egy szakmai kihívásokkal teli új megbízatást, vagy egy jól fizetö kényelmes munkát Washingtonban, esetleg mindkettöt.

Nomármost a csodálatos GFG azzal is érvel, hogy itt járt Angela Merkel és Vladimir Putyin is pár héten belül. Valóban itt jártak.
Az már egy másik kérdés, hogy az európai Unió legnagyobb hatalmú vezetöje, a valóban konzervatív Angela Merkel konkrétan és nyilvánosan kritizálta Orbán tevékenységeit és elmondta, hogy hülyeséget beszél.
Azt szintén csak lábjegyzetként említeném meg, hogy Putyin létogatása egy üzenet volt a nyugati világnak, melynek tartalma annyi, hogy: Keménykedhettek velem, de lám lám itt van egy balfasz paprikajancsi akinek köszönhetöen továbbra is fogadnak az EU-ban. bi-bi-biiiii

Azt mondják, hogy ha valaki halálos beteg, akkor minden nap egy kis gyözelem, nos ha ez igy van, akkor egyetértek a csodálatos GFG-vel: Valóban gyözött az Orbáni doktrína.
“Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért” -- ezt a szöveget viseli magán az az emlékmű, amelyet Putyin holnap zárt körben megkoszorúz Budapesten. Orbánnak már semmi sem drága egy…..
Ans1979 2015.02.17 14:28:29
@VT Man: Tudomásom szerint 2008-ban GyF nem találkozott Putyinnal csak elötte, illetve már nem miniszterelnökként utána.
Ans1979 2015.02.17 15:14:25
@Trackers:
Légy kedves mutassál nekem bármit ami a szerzödés aláírásáról szól, én eddig csak a felújításról találtam bármit illetve az elökészítésre való felhatalmazásról.
Ans1979 2015.02.17 15:15:42
@ericghar: Tudom, nekem csak hobby a szájkarate :)
Tisztelt Gyurcsány Ferenc (Miniszterelnök) úr!  Kérem alássan, Ön ezt valóban komolyan gondolta? Valóban azt hiszi, hogy összemoshatóak az utóbbi hetek szigorúan CIVIL szerveződései által életre hívott mozgalmak valódi üzenetei, kinyilatkoztatásai, valamint az Ön által…..
Ans1979 2014.11.26 16:09:46
@Alick:
Ezek szerint jól értem, hogy külön rendeznél parlamenti (törvényhozói) választást és külön kormányzatit (végrehajtóit)?

Az USA-ban is így van, és az a rendszer sem jó, csak más bajai vannak.

"Igazából arról van szó, hogy legalább valami felelősséget felvállaljanak az irányítók..."

A felelöesség vállalásaott kezdöedik, hogy felelöességre vonunk. Idén meg lehetett volna tenni a választáskkor (legalább is elsöe lépésként). De nem tettük meg egyrésze ment birkamódra szavazni és megvalasztotta a kétharmadot, a másik része meg el se ment. Az eredmény látható.

A választópolgárok is felelöesek:

- felelöesek a kétharmadért
- felelöesek az elmaradt eü reformért
- felelöesek a manyup lenyúlásáért
- stb...

Nem csak öek, de öek is.

Az itt kommentelöek egy részének és a poszt szerzöejének logikája alapján, mivel a nép elqrta, "Takarodjon a nép" (is).
Ans1979 2014.11.27 08:22:38
@Alick:
Nézd nem tudok komplett megoldást, hiszen ha tudnék akkor már rég Kormány management-tel foglalkoznék :)

Ami biztos: Struktúrájában hasonló demokratikus berendezkedések megtalálhatóak szerte a világban. Persze ott is vannak problémák, de messze nem ilyenek mint Magyarországon. Nem gondolom, hogy mindent meg kell változtatni, esetleg elég jól csinálni. (BTW, az a Gyurcsány akire sokan fújnak pont ezt akarta elérni, csak hát OV és egyes MSzp-sek nem ezeket a mondatokat terjesztették, hanem amit most böfögnek vissza úton útszélen az emberek kontextus nélkül)

Nekünk mint nép is fel kell nöeni ehhez, és ezzel megkövetelve a kormánytól/pártoktól/stb is a minöeséget, tisztaságot és mindent amit szeretnénk.

Szerintem fontos az önreflexió mert a társadalom termeli ki saját "elit"-jét.
(ezzel persze nem szeretném felmenteni sem OV-t sem elöedjeit ha valamit elqrtak)
Ans1979 2014.11.28 11:15:42
@Alick:
Kedves Alick!

Eddig megpróbáltalak komolyan venni, de úgy látom feleslegesen.

Te komolyan azt róvod fel Gyurcsánynak, hogy a választások elöett öeszintén bemondta, hogy megszorításokra lesz szükség?

mindezt úgy hogy közben egy, maximum hippi kommunákban müködöe "Beszéljük meg Kicsivirág, hogy mi legyen az ebéd!" elvet próbálsz ráeröeltetni egy olyan komplexitású rendszerre amiröel úgy tüenik fogalmad sincsen.

Ami ma történik magyarországon, az büencselekmény. Az Orbán kormány arra használta fel a kétharmadot, hogy csökkentse magyarországon a demokrácia mértékét. Ez alkotmányellenes cselekvés volt. Ez által a kormány illegitimé vált, és ezzel minden intézkedésük is.

De nem az a megoldás, hogy bázisdemokratikus rendszereken törjük a fejünket, amik 10.000es létszám felett a.: nem müeködik, b.:olyan lassú döntéshozatalt okoz, hogy egy köszvényes éticsiga is lehagyja...
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Ans1979 2014.11.18 12:03:41
@phaszfej: "Ha 2006-ban lettek volna ennyien..."

De nem voltak. Most meg igen. Békélj meg vele!

Mint ahogy azzal is, hogy ez a "gyáva" tömeg nem bújt sálak és kendöek mögé, hanem gyáva módon vállalta az arcát... nem úgy mint a bátrak 2006-ban.

BTW: van némi kisleányos bája, hogy Te írsz bértollnokokról, de hát "Nomen est omen".
Ans1979 2014.11.18 13:20:55
@Bobby Newmark: Minek vívsz szellemi pérbajt fegyvertelenekkel?
Ans1979 2014.11.18 13:38:08
@phaszfej: phaszfej
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
"Egy nap épp a fürdőkádban ültem, amikor rájöttem, miért is vagyok én hivatva a nagyságra." Akkor bizonyíthatod legjobban képességeid, ha rád bíznak egy sorozatot, egy képregényt, egy komplett világot, hogy azt mennyire sikerül asszimilálnod (ahogy az Alien rendezői újra és…..
Bejelentette a kormány a Széll Kálmán csomag 2.0-át, ami újabb 600 milliárdos államháztartási kiigazítást tartalmaz. A legtöbb internetes fórum arról a parttalan vitáról szól jelenleg, hogy ez megszorításnak minősül-e, vagy sem? Átháríthatók-e ezek a terhek a lakosságra,…..
Ans1979 2012.04.25 12:19:25
@Disintegrator Rising: Látod, erről beszélek...

Egyébként pedig a Bajnai program úgy tartalmaz megszorításokat, hogy rögtön mellette volt az is, hogy meddig tartanak az intézkedések, illetve hogyan fogják a gazdaságot átalakítank. Vannak benne konkrétumok. Látszik, hogy, bár nem kellemes, de átgondolt és tervezhető...
Ans1979 2012.04.25 12:38:52
@Haverka: Nem értek egyet... ismerek megrögzült "fideszhívőket", akik tudnak kulturáltan vitatkozni.
Ans1979 2012.04.25 13:55:06
@De gustibusaut bene, aut nihil: Jól esett egy kis verbális brusztolás...

Nem volt sok illúzióm, hogy bárkinek is felnyílik a szeme :D
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
Ans1979 2012.02.25 09:20:51
@Trompf: Azért mentették fel Hunvaldot, mert az eredeti értékbecslést megerősítette egy, az önkormányzat által felkért második értékbecslés, majd 2011 őszén egy a bíróság által készítetett értékbecslés is. Tehát NEM értéken alul adták el az ingtlanokat.
Ans1979 2012.02.27 16:05:53
@Nikosi: Kenőpénzek elfogadásáért. A bíróság szerint nem adtak el ingatlanokat áron alul.
 Gál György volt erzsébetvárosi szabad demokrata politikus nyolc és fél évet, Hunvald György volt szocialista polgármester és országgyűlési képviselő egy év hat hónapot kapott az erzsébetvárosi korrupciós ügyekkel összefüggő, a Fővárosi Törvényszéken pénteken…..
Ans1979 2012.02.25 09:48:16
@preddy: Szerintem ez nem az ellenzéki, hanem a fideszes politikusoknak küldött üzenet, hogy csak katonásan, mert különben te is így jársz.
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
Ans1979 2011.11.17 09:31:43
@atila68: Kedves Atila68!

Értem én, hogy színes ábrák, de azért nem kell mindent beszopni... Igaz, hogy az euró euró-forint helyzetbe belejátszik a Görög válság, de csak ezzel nem magyarázható...

Ha megkérdezzük az embert "hozzájárul-e a Görög válság a Magyar helyzethez?" akkor borítékolható, hogy nagy részük azt mondja "igen". Ám ha azt kérdezzük mi okozta a Magyar gazdaság mélyrepülését, akkor egy egészen más választ kapunk.

Churchill óta és is elsősorban annak a statisztikának hiszek amit én hamisítottam.
Ans1979 2011.11.17 09:39:47
@atila68: Nem azt mondtam, hogy Gréczynek mindenben igaza van (bár a jelenlegi írásban kevés olyan állítás van amit cáfolnék... persze van), csak az általad post-olt ellenérv hitelességét vontam kétségbe.
Ans1979 2011.11.17 09:41:10
@version: Tudod, az a baj, hogy mi is...
Tegnap jelent meg ez a zsinór, amitől mindenki szívrohamot kapott, ugye mi a franc kerül egy madzagban 50 dollárba? Az iFixit aztán szétkapta és kiderült: az, hogy ez nem egy kábel, hanem egy rendkívül összetett elektronikai metropolis. Hogy más ne mondjak, csipek vannak benne. Két…..
Ans1979 2011.02.13 16:42:11
@lkjpoi: (de minden más "értelmes" papagájnak is szól)

Azt hiszem nem értettétek meg az európai jogállamiság lényegét: AZ ÁRTATLANSÁG VÉLELME

Nincs bizonyíték = nem büntethető

Ez a helyzet Hunvalddal is. Amint az ügyészség méltóztatik bizonyítékot szolgáltatni, akkor majd beszlhetünk arról hogy vajon reális-e amivel vádolják, stb.
Nem állítom, hogy biztosan ártatlan Hunvald György, vagy Molnár Gyula, de egyelőre egy fideszvezérelt ügyészség zavaros lózungjain kívül semmi más nem utal erre.
Gratulálok minden agyanmputált amőba értelmű mocskolódónak, a hozzáállásához, ilyen eddig a náci és kommunista diktatúrákban volt divat, illetve McCarthy érában az USA-ban.

Kívánom mindegyiknek hogy egyszer az ő egyik hozzátartozójuk kerüljön ilyen helyzetbe, és akkor talán rájön, hogy ez így nem kóser.
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
Ans1979 2011.02.11 10:04:16
@Lord_M_:

Kedves Lord!

Azt gondolom veled lehetne vitatkozni, mert írásod nem a mennyetekaku**aanyátokba típusú!

Sőt egy jó pár dologgal egyet is értek, de azt gondolom, hogy családi adózás ide vagy oda az a ki bruttó 75.000-et keres (és nincsen gyereke) azt igen komolyan érinti az éves 29070 forintos veszteség. Ha mellé tesszük azt, hogy az aki 2 milliót keres (lásd Szijjártó Péter) és gyerek nélkül évente 4.068.364 forinttal többet visz haza, az pofátlanság. Ne értsd félre nem a 2 milliót sajnálom tőle, biztos vagyok benne hogy megdolgozott/tanult érte, csak azt hogy ahol sok van oda tegyünk többet??? naneeee

Üdv
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
Ans1979 2011.01.13 17:18:48
@sibenik: A probléma csupán csak az, hogy ez az agyalágyult az európai bal és bal-liberális köröket kommunistázta le.
Ezzel az erővel modhatnánk Merkel kancellár asszonyra és Sárközy-re, hogy nácik.

Ez persze igaz itthon is, ha egy baloldali rögtön kommunista, akkor egy jobboldali azonnal náci lesz. Kéretik disztingválni!!!

Persze megértem, hogy meg vagy zavarodva, én sem értem a tudósítást amiben előbb "büdös kommunistáznak" egy jó ízűt, majd utána lemagyarázzák, hogy Orbán Viktor milyen bátran tért át az ázsiai értékrendre, ahol a közösség az egyén felett áll.
Hol?
Iránban?
Kínában?
Észak-kóreában? - GRATULÁLOK! Csak megjegyzem, a kommunizmusnak is ez az alapja.

Kénytelen vagyok azt a következtetést levonni, hogy Lovas István
a. - reggel 8.30-kor már tök részeg
b. - hülye
c. - gerinctelen bérfirkász

Mindenki döntse el, hogy melyik a legjobb rá és az MTV-re nézve!
Soha nem gondoltam volna, hogy ezen a blogon saját történetemről is írni fogok. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a történet rólam is szól. Figyelni szerettem volna, nem előtérbe tolakodni. Valahogy most mégis ez történt. Ráadásul ennek a 24 órának a története – bár tudom,…..