Regisztráció Blogot indítok
Adatok
variagrafika

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mert csivavám van Csivava Mustang 2023.02.07 14:56:36
Néha van úgy, hogy sietve alszom, mindenre felkészűlve. De nem vagyok ám ilyen kövér, ez a fotó csal...  ..
A '80-as évek néhány kevésbé megbecsült vígjátékát csokorba gyűjtő posztnak már a kikerülésekor elhatároztam, hogy lesz folytatása, de finoman fogalmazva nem siettem el a szándék valóra váltását. Igaz a Paramount stúdióóriásnak három év kellett, hogy újra legyen magyar forgalmazója, ehhez képest…..
variagrafika 2018.04.09 10:24:13
@Fellegjáró Marci: A legnagyobb! meg a Fenegyerekek.... szétröhögtem magam anno rajtuk, kocsmai idézések tárháza.
Még több kép a galériában. Ladiszlai Gábor - akivel már volt egy mókás kalandunk, legutóbb pedig az utólagos erkélyráépítésekről írt egyizgalmas posztot - most egy ferencvárosi játszótérről küldött fotókat. Ráadásul nem is akármelyikről, hanem a Ferenc tériről. Ez…..
variagrafika 2012.09.22 18:10:00
@Anti Anyag: Igen igazad van ez egy ilyen szar környék sajnos sok szar emberrel -akiknek nem szabadna hogy itt legyenek, de sajnos muszáj velük élni- de ez akkor sem a tervezés hibája hanem az itt élőké, meg volt adva egy normális hely, szép házakkal (parkokkal) ami mára csak nyomokban emlékeztet a kezdetekre és erről a nem ide valók tehetnek...
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Subba Alexander Marcus: Homo dance 2010.02.24 11:40:00
Kétségbe esve nézek körül, és úgy érzem ebben az egész Alexander őrületben az égvilágon senki sem partnerem. Mi ez már megint Alexander? Félek! Valaki jelentkezzen be Németországból, és magyarázza meg mit akar Alexander a világtól!     ..
Azt hiszem, a gazdinál ártalmasabb lény kevés van. A múlt héten - szokásommal ellentétben - úgy indultam útnak, hogy csak az ablakokat tisztítottam le, az autó tetején lévő félmázsányi vizes hóról azt gondoltam, hogy majd útközben elfogy. A menetszél szépen tette a dolgát,…..
de Sade márki Prosti 2009.12.15 23:15:00
Rendeltem egy prostit, csak annyi feltételem volt, hogy kb. 8 hónapos terhes legyen. Volt a cégnek ilyen is, persze. Az efféle nők persze már inkább csak furulyázást vállalnak, mert nem akarják, hogy a makkoddal kongázzál a porontyuk agyán. Meg ki is lehet őket kötözni, hogy az…..
variagrafika 2009.12.16 16:00:37
Varánusz Férfi virtus 2009.12.10 23:02:00
 A napokban voltam egy könnyűzenei koncerten. A műsor végeztével próbáltuk kipihenni a fáradalmakat, kicsit lehűteni magunkat mielőtt kimennénk a téli éjszakába, meg hát sokan is álltak sorban a kabátos fiúnál. Mikor végre rászántuk magunkat az indulásra egy 4 fős…..