Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaLaci

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az alábbi összetett munkahelyi probléma pontos tükörképe a munkavállalók kiszolgáltatottságának. A Zugügyvédnek is ajánlottak lakással  munkát egykor egy megyeszékhely környezetvédelmi felügyelőségén, de kiderült, hogy a garzonlakás bére elvitte volna a fizetés…..
Ha az ünnepek során jelentősebb anyagi eszközök kerültek birtokunkba (legyünk őszinték kisírtuk mindenkitől a zsét, hogy telefont vehessünk magunknak) és rászántuk magunkat arra, hogy ebből meglepjük magunkat egy androidos okostelefonnal, van pár fontos tanács, paraméter, amik…..
MaLaci 2012.12.30 11:20:59
A világ egyik legrangosabb zenei portálja és partisorozata, a berlini Electronic Beats szerint az A38 Hajó a legjobb idei koncerthelyszín, maga mögé utasítva még a legendás berlini Berghain és a New York-i The Silent Barn klubokat is.December 25-én hozták nyilvánosságra, hogy a neves…..
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
MaLaci 2012.03.27 15:45:40
MaLaci 2012.03.28 09:38:30
@Shadowbull:
Olyan jókat röhögök rajtatok! Fogalmatok sincs, mi van a nagy Nyugaton. A munkahelyem megbízásából hetente 3-4-szer dolgozom Európában és Amerikában, és amiket Ti itt marhaságokat össze-vissza írogattok, azok még csak nem is közelítenek a kinti valósághoz. Sajnállak Benneteket - álomvilágot kergettek a kis elméleteitekkel. Óriási a szakadék a mi balkán társadalmunk és a civilizált világ között - behozhatatlan 150 éves az elmaradása ennek a társadalomnak.
MaLaci 2012.03.28 09:51:08
@Shadowbull:
Hát ahhoz képest jó nagy baromságokat írsz itt!