Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomek13

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Még el sem ült a Buda-Cash-botrány, amelyet a rendszerváltás utáni időszak legnagyobb pénzügyi csalásának tartottak, kedden robbant az újabb bomba: a Quaestor-csoport kötvénykibocsátó cége még ennél is nagyobb összeggel, akár 150 milliárd forinttal is megkárosíthatta…..
Tomek13 2015.03.11 18:11:44
@anyuu: az én számlaszerződésem a Quaestor Értékpapír Nyrt-vel köttetett. A kötvények adás-vételére adott megbízásokat már kidobtam, de valszeg uezt a céget bíztam meg. Ettől függetlenül gondolom már tök mindegy. Az a szerencsém, h ősszel lakást vettem, így 50e híján mindent kiszedtem.
Viszont azok a kötvények jövő héten járnak le: betelefonálok és megpróbálom meghosszabbítani őket, kíváncsi vagyok mit mondanak... :)
  Murphy törvénye, hogy a kutyákkal mindig hétvégén, éjszaka vagy ünnepnapokon történik valami, amikor kifogyott az autóból a benzin, az állatorvos már zárva van, és a szomszéd sincs itthon, hogy segítsen...  Karácsonykor sincs ez másképp, ilyenkor ráadásul plusz…..
Egyre inkább úgy érzem, hogy a websorozat, ahogy az elmúlt tíz évben gondoltunk rá, igazából sosem fog elterjedni. Emlékeztetőül: a websorozat az az 5-20 perces epizódokból álló műfaj, amivel egyrészt a profi tévék próbálták megúszni, hogy igazi részeket kelljen felpakolniuk…..
Tomek13 2013.11.05 11:52:51
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Tomek13 2012.04.26 13:26:41
Tomek13 2012.04.27 08:36:44
@dex.ion: Nem rasszista, hanem rasszos humorról beszéltem, ami gyakorlatilag rasszok és nációk sztereotípiáit figurázza ki. Ennek a mestere az indiai származású kanadai, Russell Peters. Ő olyan ízlésesen műveli ezt, hogy azok röhögnek leginkább, akiken éppen élcelődik.

A cigányság csak egy rassz, még a magyar közönségnek is sokkal több csoportról lehetne úgy humorizálni, hogy tényleg csak a legérzékenyebbek sértődnének be.
hogyvolt X-faktor 2x10 - 2. döntő 2011.10.24 09:00:00
Ez már a 2. X-faktor döntő, ami érdekes módon úgy alakult, mint egy jobb fajta hullámvasút: rengeteg lejtővel, kanyarral, meredekkel, halálfélelemmel, mélyponttal, emelkedéssel, sikoltozással és sírással, de ne menjünk annyira előre. Kezdjük Nórival, aki ma már értékelhető…..