Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosetti

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teadélután Grexit 2012.06.16 15:05:00
Tisztában vannak-e azzal a görögök, jelen helyzetben milyen rendkívül súlyos következményei lehetnek tetteiknek?Hogy a politikusaik nincsenek, arról mér rég meggyőződhetett Európa és az Unió nagyobbik része. A gazdasági körülményekre fittyet hányó nepotizmus és ebből…..
Sziasztok!Az alábbi linken egy érdekes hirdetést találtam. Az "érdekessége" az, hogy alázatosan viselkedő alkalmazottat keresnek. A legszomorúbb, hogy a facebookon az ismerőseim egy kivétellel nem háborodtak fel ezen. Én máig nem tudok napirendre térni, hogy ilyen hirdetés…..
Ma 4 éve, egy borgőzös estén alapítottuk meg a Kettős Mérce blogot. Bár, aki rendszeresen olvas minket, az nagyjából tudhatja, mit gondolunk a világ dolgairól, de mi most mégis valamifajta ars poeticát szeretnénk a következőkben megfogalmazni. Egy ars poeticát, aminek…..
rosetti 2012.04.29 02:02:20
@BéLóg: mi az a shoah biznisz? Es melyik verziot terjesztik Ukrajnatol Szerbiaig stb? Hogy a magyarok a legnagyobb besugok, vagy minden orszagban azt mondjak, hogy ti vagytok - epp ahol mondjak? Hogy osszezavarjak oket? Bocs nem vilagos...
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..
A viharos XX. század szörnyű kataklizmái ráébresztették az európai embert az addig történtek tarthatatlanságára, arra, hogy paradigma-váltásra van szükség. A kapitalizmus kegyetlenül kizsákmányoló kezdeti formáját Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban lassan…..
rosetti 2012.02.20 14:42:43
@aha, persze: Valamit félrekommunikáltunk, nem gondoltam a FB-ra. Naná, hogy ne! Nevelni az idősebbeknek kéne(!) szeretettel, odafigyeléssel. Tudom, ez ma már szinte utópia, kivételesen szerencsés gyerek, akinek része van benne (ismerek ilyet).
rosetti 2012.02.20 14:50:05
@aha, persze: Akkor bocs.
Színes, szagos (ez talán mégsem), csili-vili, modern, trendi, bokszzsák a fal mellett (biztos fel volt mentve tesiből, aki kitalálta), minden ami egy kreatívnak kellhet. Közleményük szerint "az ügynökség Budapest romkocsmákkal tarkított, street artos, de meglehetősen antik…..
rosetti 2012.02.12 01:11:03
@XMan22: Ha tetszik menj, szabad országban élünk. Csak ne kelljen mindenkinek :)
Mielőtt azt hinnéd, mindent fikázok: nem! Sőt! De a magyar reklámszakma úgy ahogy van nagyon gáz. Annyira, hogy fikázás közben kicsit úgy is érzem, mintha a földön fekvőbe rugdosnék. Egyébként csak Bécsig elég elmenni egy kis ízlésért cserébe, nem is beszélve pl. az angolszász vagy francia szakmáról. Igen, ebben "nyugatimádó" vagyok, de vállalom. Nektek, ügyfeleknek is tanulnotok kéne tőlük, hogy mi az ízlés, stb.
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Nem is tudom hogyan érdemes megragadni a témát. A frusztrált harag mentén? Amit azért érzek személyesen, mert én is írtam doktori disszertációt, és ha tudom, hogy "törzsanyaggal" is el lehetett volna intézni az írás 90%-át akkor talán nem töltök 4 évet azzal, hogy…..
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
Snake Ókovácsok hajnala 2011.10.31 11:52:00
A Dörner-botrány kezd követhetetlenné válni: annyian intettek be neki, hogy alig lehet számolni, szegény már ő sem nagyon tudja, ezért heti egy interjúban elmotyogja: „bőven belefér a demokráciába, hogy a városháza azt nevez ki egyik intézményének élére, aki neki a legjobban…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
A világ legrosszabb anyája? Vagy csak a legfelelőtlenebb? Döntsék el önök, minek számít a videón látható jelenet, ahol feltehetőleg nagyobb biztonságban van a kisszék, mint a kisgyerek...
rosetti 2011.10.26 22:12:56
@henrik_: köszi, most má enyivel is okosab vagyok
rosetti 2011.10.27 15:13:49
@augustiener: Ne haragudj, ha megbántottalak a fenti kommentjeimmel!
Visszavonom az alulművelt sutyerákot, és mindent, amivel lelkedbe gázoltam!
Bevallom, szerintem kicsit túlreagáltad, legalábbis a hangnem, amit megütöttél, erre enged következtetni.
És bár én és társaim áldatlan tevékenysége miatt lett ilyen irritált ez az ország, egyedül sajnos nem tudom helyrehozni. De megígérem, hogy keresek egy tanárt és nem megyek legközelebb szavazni sem!

Béke Veled,
üdvözöl egy okoskodó, kis köcsög buzi, aki nem tud magyarul
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
rosetti 2011.05.15 12:14:20
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
A kis Polskitól a nagy Mercedesig ível autóim kronológiája. Fejlődéstörténet-e ez? Igen, de olyan furcsa, faramuci, kelet-európai módra: a legújabb autóm ugyanis idősebb, mint a legrégebbi lenne – ha nem bontották volna már rég alkatrészeire. Előre szólok, hogy sehol egy…..
Karesz most törte le nagyjából a GPS-em tartóját, mert próbálta megnézni, hol járunk, ő ül ugyanis jobb egyen, Tibby meg a volán mögött küzd a forgalommal és a havas esővel, ami pedig az imént kezdett esni. Az Insigniában is van saját navi, de az csak addig tudta az utat Domsjőbe, amíg beletettük a…..
rosetti 2010.03.02 18:17:20
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..