Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juratus

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd az egyensúly kedvéért kiemel egy hozzászólást, amelyet egy rendőr írt be Zsanett ügyben. Szívesen vennénk több észrevételt a másik oldalról is, jó lenne tudni, hogy hogyan látnak a rendőrök bennünket, gyakran vétkező állampolgárokat. Olvasom ennek a…..
Juratus 2007.06.22 09:06:30
"Csodálkozom azon, hogy mindenki mindent milyen komolyan tud és ismer, és csak ő, csak is ő mondja az igazat a frankót és csak az ő hozzá állása a tökéletes és helyes."

A levél írója e bevezetőt követően szintén elköveti ezt a hibát.

"Itt az a baj, hogy nem sok olyan hozzá szóló van, ha van egyáltalán aki maga is rendőr, vagy volt rendőr, vagy olyan nő akit meg erőszakoltak vagy meg
kíséreltek ellene erőszakot."

Szerény megítélésem szerint ezen a fórumon a vitában való részvétel tekintetében nem feltétel, hogy kinek mi a foglalkozása, vagy a tapasztalati háttere.

"Ezt azért mondom mert ők tudnak egy kicsit hitelesebb képet adni az érzéseikről, és egy-két történetről."

Nem érinti az érzéseik hitelesebb képe ezt a konkrét ügyet. Hogy jönnek ide más ügyek eseményei?

"A pályafutásom alatt elítéltem a korrupt kollégáimat és ha tehettem nem is hagytam szó nélkül sohasem."

A mondat első felét el tudom hinni, a második részének valóságtartalmát azonban erős fenntartásokkal kezelem. Nem hagyta szó nélkül? Feljelentést tett a kollégiá ellen, és tanúskodott is ellenük? Kétlem.

"Azt jelen esetben nem írom le, hogy milyen lányoknál szokott a hasonló feljelentés be következni..."

Ezek szerint a levelíró úgy véli, hogy hasonló feljelentést csupán azok a bizonyos "lányok" tesznek rendőrök ellen.

Szégyen, és gyalázat, ha ezt a levelet valóban egy rendőr írta. Egyébiránt akkor is szégyen, és gyalázat, ha bárki más írta.





Az Index információi szerint Zsanett megváltoztatta vallomását, már nem biztos abban, hogy F. Zsolt, a közösüléssel gyanúsított rendőr tett rajta erőszakot, "mert háttal volt neki" – mondta az ügyészség épülete előtt Soltészné Nagy Katalin, a gyanúsított…..
Kicsin múlt, hogy a Homár kaotikus levelesládájának áldozatául essen ez a gyöngyszem, pedig Ági egy akkora egeret fotózott a kitekatos raklap tetején az Auchanban, amivel többek jóllaknának, ha zombitámadás miatt bennrekednek az áruházban: A képet a soroksári Auchanban…..
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium sajtóosztálya levélen reagált a Comment:com posztjára, amiben bemutattuk, hogyan tilt ki a minisztérium épületéből a sajtóosztály egyik munkatársa egy mozgássérült fiatalt. Ebből a levélből idéznénk a legfontosabb részt. A…..
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..
A Zugügyvéd feltételezi, hogy minden kolléga ismeri a népszavazás körüli hercehurca történetét. Akit mélyebben érdekel a téma, az alábbiakban megvizsgálhatja az egyik vitatott AB határozatot. Különösen izgalmas a határozat végére biggyesztett különvélemény.504/H/2007. AB…..
A magyar államigazgatás észvesztő érzéketlenségét ismerve a Zugügyvéd nem is csodálkozik az alábbi történeten. Bár igaz, ha az állampolgárokat is semmibe veszik, mit várhatunk egy önkormányzattól egy kutyával kapcsolatban? Nehogy már egy kutya jól járjon!Tisztel Zugügyvéd!…..