Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agility-debrecen

87 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
agility-debrecen Itt van az ősz... 2015.08.29 21:10:07
A kutyasuliban is nyári szünet volt, de azért az élet nem állt meg. A nagy hőség miatt edzeni csak visszafogottan tudtunk, versenyeken viszont annyi plecsnit, táblát, és miegyebet nyertünk, hogy össze se tudom számolni. Júliusban Quimby és Lili Krisztiánnal Junior Europa Openen…..
Búcsúzunk. Idén már másodszor. Egyesületünk és a magyar agility „nagy öregje”, Ambrus ma Zserbó után indult, és átkelt a Szivárványhídon…. Ambit mindenki ismerte. Kétlábúak és négylábúak. És mindenki szerette. A gazdiját Katit, mindenki csak akkor üdvözölte…..
Kimaradtam. Sok mindenből kimaradtam, ez a helyzet. Gazdi nem ért rá, én meg nem tudok vezetni. Még szerencse, hogy a többiek beszámoltak mindenről, és persze kaptam képeket is, amikből hoztam néhányat, hogy ti is lássátok: okom van morogni, amiért nem mentünk. A…..
agility-debrecen Mizéke 2015.06.02 21:27:06
Na jó, nem is Mizéke, hanem Mimóza. Mimi. Mimó. Vagymi. Örökbefogadtuk. Elmesélem… Úgy kezdődött, hogy agilityzünk Gazdival, ami szerintem menő. PasiGazdi pedig elkezdett azon töprengeni, hogy ő is szeretne. Mert menő egy klassz kutyával villogni, kutyasuliba meg versenyekre…..
Érkezett néhány új fotó a Kupáról, hála Anettnek, és született egy remek videó is, ami Zsófi munkáját dicséri. Bár felkerültek a linkek több helyre, mondtam Gazdinak, hogy tegyük ki ide is, az eredményekkel együtt, így később sem kell keresgélni, ha meg akarom nézni, ki…..
agility-debrecen KUPA 2015.05.25 21:20:23
Eljött ez is. A KUPA napja. Persze addigra mindenki elfáradt a szervezésben, meg a ballagásban. Merthogy a Kisgazdijaim pont a kupa előtti napon ballagtak az oviból. Gazdi rommá bőgte magát, hogy már milyen nagyok, és talán emiatt – tőle egyébként teljesen szokatlan módon – nem…..
Kisgazdi1 vette észre. Illetve ő is csak a sebet a szakállamban. Gazdi frászt kapott, nem bírta eldönteni, hogy ez szemölcs, vagy már megint AZ… Nézte a pofikámat (ami tök szép, szóval csak nézegesse), és aggódott. Ami nem csoda, mert szépséges ábrázatomon ezt…..
agility-debrecen 2015.04.28 21:17:45
Kissé besűrűsödtek az események, Gazdi pedig nehezen tartja velem a lépést. Volt ugye Medivid Kupa Gyulán, volt bemutatónk, közben pedig zajlik a DASzE Kupa szervezése, ahogy az már lenni szokott, az utolsó pillanatokban felbukkanó nehézségekkel. Na de haladjunk sorban. A…..
A címből is láthatjátok, nem unatkozom. Voltunk edzeni tegnap délután. Gazdi meg még mindig amiatt nyöszörög. Azt mondja, izomláza van. Szó se róla, futós pályánk volt, de hogy valaki ilyen puding legyen... Én ügyes voltam, pedig nagyon melegem volt. Annyira nem is akartam futni…..
agility-debrecen Nyuszi, hopp! 2015.04.03 09:10:32
Valami nyuszit magyaráznak a Kisgazdiknak Gazdiék. Meg ünnepet. A magam részéről nem mindig értem ezeket a kétlábú ünnepeket. Nekem ünnep van minden nap, mert olyan családom van, akik minden nap elmondják, hogy szeretnek. Meg játszanak velem. Az ünnepek (ezt már megfigyeltem) az…..
Megint szemizé volt a kutyasuliban. Szóval edzés, csak egy olyan edzővel, akit még soha életemben nem láttam. És még meg is simogatott… Vasárnap Gazdi felpakolta „a hátizsákot” és engem. Beültünk az autóba, és elindultunk. Amikor a döcögős útra értünk, már tudtam,…..
agility-debrecen Zserbó 2015.03.26 20:35:44
Gyászol a DASzE. Az egyesületünk egyik alapító ebe, Zserbó tegnap itt hagyott minket… Legutóbb, amikor láttam, már nem volt igazán jól, de azért még kint sétált az udvaron, miközben mi játszottunk és rohangáltunk a régi falkámmal. Mellette nőttem fel. Sokszor meghúzta a…..
agility-debrecen Tavasz van 2015.03.16 20:34:51
Egyre melegebb van odakint. Az egész családomról lekerült a csizma meg a télikabát. Gazdi ma elültetett egy csomó virágot az erkélyen. Szóval: tavaszodik. A tavasz pedig két dolgot jelent a DASzE életében: a bemutató-szezon kezdetét, és költözést. A költözésben most nem…..
Legutóbb teljesen szokatlan edzésünk volt. Szokatlan, de nagyon jó. Már az indulás sem a szokott rendben zajlott. Az még rendben volt, hogy Zsuzsi vitt ki minket, ilyen volt már máskor is. De felvettünk még másokat is, szóval a végén tele volt a KicsiKocsi. Ez nem szóvirág,…..
Írtam a múltkor, hogy versenyezni készülünk... A Tordas Kupa utolsó téli fordulóján vettünk részt. Én aggódtam, mert Gazdi mostanában hamar kidől, és fél 5-kor indultunk (reggel), Gazdi meg aggódott, mert a palánkot hónapok óta nem láttam. Cash és Jazz vittek el minket a…..
agility-debrecen Friss híreink 2015.02.03 20:30:36
Súlyosan le vagyok maradva mindenféle beszámolókkal, be is húztam a farkam, úgy szégyellem magam. Mentségem annyi van, hogy Gazdi nem enged egyedül számítógépet használni. Neki viszont nincs mentsége. Hacsak az nem, hogy újabban már akkor elalszik esténként, amikor a Kisgazdikat…..
agility-debrecen B. Ú. É. K. 2014.12.31 08:07:49
A Szilveszter nem a kedvenc ünnepem. Ahogy négylábú társaim jó része sem rajong érte. Félünk a petárdáktól. Tegnap délután már durrogtak, pont akkor, amikor sétáltunk. Szégyen, nem szégyen, Gazdi ölben cipelt haza, mert majdnem világgá rohantam, a póráz…..
agility-debrecen Évzáró vacsi 2014.12.30 10:15:20
Mondtam én, hogy lesz még buli… December 27-én évzáró vacsora volt. Bizony, nem kinti-seggfagyasztós (állítólag az is lesz), hanem rendes, éttermi eszem-iszom, ráadásul kutyás helyen. A négylábúakat végül csak én képviseltem, de az étteremben (…..
Tegnap este a karácsonyi fényárban pompázó belvárosban pompáztunk mi is a haverokkal. Falkasétát tartottunk, ott volt ugyebár szerénységem, Rudi haverom, Cash és Jazz, Bizsu, Tiara és Quimby. Na meg a Gazdik, és persze a Kisgazdik. Ezzel még nem lett volna semmi baj,…..
agility-debrecen Boldogat... :-) 2014.12.24 10:51:58
Gazdi teljesen elkanászodott, "nem ér rá " írni mostanában. Ígérem, ráncba szedem (ez lesz az egyik újévi fogadalmam, de az egy másik poszt lesz). Pillanatnyilag szeretnék minden volt, jelenlegi, és jövőbeni DASzE-tagnak, nem-DASzE-tagnak, kétlábúnak, négylábúnak és…..
agility-debrecen Költöztünk 2014.11.24 21:28:34
Ahogy azt már előre jeleztem, tavaszig Józsán, a Tamás tanyán ( http://tamas-tanya.hu/) "lakunk". Jó kis hely, leszámítva az óriási kutyákat (lovakat - Gazdi), tőlük félek, és ezért meg akarom harapni őket. Kisgazdik imádják a helyet, vannak nyuszik, macskák (mind megkergetném,…..
agility-debrecen Miért? 2014.11.12 21:19:26
„Anya, az emberek miért dobják ki az utcára a kutyákat?” A kérdést tegnap este tette fel Kisgazdi1, vacsora közben. Vasárnap óta törhette ezen a fejét, de csak most kezdett beszélni róla. De ne szaladjunk ennyire előre…. Gazdiról tudni kell, hogy utálja a…..
agility-debrecen Költözünk 2014.11.10 20:44:45
Gazdi nyűgös. Hiába van novemberhez képest kellemes idő (napok óta ugatom neki, hogy ezzel az erővel havazhatna is), ő csak vacog. Nem tudom, mi lesz így vele tavaszig.  Minden esetre a DASzE megteszi, amit lehet: tavaszig a Tamás Tanyán ( http://tamas-tanya.hu/) tartjuk az…..
agility-debrecen Randizni voltam 2014.11.04 21:49:18
Félreértések elkerülése végett: nem egy dögös kutyacsajjal volt találkám (ehhez elég töketlen vagyok), hanem Gazdiékat kísértem el a randijukra. Ha Gazdi és PasiGazdi kettesben csavarognak, egy kedves ismerős szokott vigyázni a Kisgazdikra. Én meg mehetek a boxba, mert a…..
…legalábbis Gazdiéknál. Pontosan ma egy éve költöztem be az életükbe. Nagyon sok minden történt ennyi idő alatt. Teljesen jólnevelt lettem. Gazdi szerint van még mit csiszolgatni. Szerintem nincs. Az, hogy időnként hörgök két szőrpamacsra (akik azt hiszik, nekik nagyobb a…..