Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NuMuN

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, megtérek. Ha hinnék felsőbb erőkben, már lumbágósra hajlongtam volna magam a mecsetben, csapágyasra koptattam volna a rózsafüzért, esetleg bárányt áldoztam volna, véres késsel. Lehet olyan közhelyeket durrogtatni, hogy kicsi a világ, de a statisztika tudománya még nem ért…..
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
Nehéz lesz ezt a posztot úgy megírnom, hogy ne csapjon át már az első mondatok után valami szánalmas, nyálban fetrengő, görcsös önigazolásba. Pedig lelkem mélyéről gyűlölöm azt a fajta hozzáállást, hogy az én autóm a legjobb, ha szar, akkor meg pláne, csakazértis.Higgyék…..
NuMuN 2010.08.14 00:42:11
Én is szívesen olvasom ezeket az írásokat, magávalragadóak. Pedig mi autóval sosem mentünk 5-600km-nél messzebre, igaz azt egy olyan diesel 1-es golffal, ami 90 felett magától gyorsult (mint a mai tojjjoták, és ez nem olyan bagatell dolog elsőre mint ahogy beállították...de ez más téma)
"A világ tetején, de legalábbis San Marinóban" képen merengve : Igen, a merci körül lévő autókkal valahogy nehezen megmagyarázhatóan más lenne egy ilyen kirándulás, maga az út jelentéktelenné foszlik egy ilyennel (leginkább annyi marad meg akikkel beszélek ilyenről, hogy húúú x km, x átlag, x fogyasztás). Magamon is észreveszem (sőt a múltkor a párom jegyezte meg!), hogy minél "modernebb" autónk van, annál inkább csak letudni akarom az utat. Főleg az utolsó japán autónkkal volt ily érzés, pedig abban semmit nem ellenőriztem sosem, a motort 6 év alatt 5x láttam maximum. De azzal csak mentem, nem emlékszem milyen tájakon át, csak az az 1-2 pillanat maradt meg, amikor maga az út volt szép, ami előttem volt. Szerencsére az új (persze használt) műanyag autónkkal kezd visszatérni a vezetés öröme (bár ez már nem az a hibamentes japán vagy szuszka), néha már szerelgetek is megint, persze semmi komoly. Szóval van azért néhány műanyag dobozban is élmény (mondjuk 1 tucatból 1-ben), nem akkora persze, csak meg kell találni...nem az "elismert" típusok közt kell keresgélni itt sem. Aki még szeret vezetni, annak merészen de ésszel érdemes autót választani, kikerülve a "ne legyen vele gond, olcsó fenntartás" mókuskerekét, persze nem átesve a ló másik oldalára, különben tényleg megindul az elcsépelt a->b stílus felé. Vagy ha van sok jó ismerős, köztük egy Karesz féle szerelő jóemberrel, akkor hajrá young és oldimer :-)
Bocs a hosszú rizsáért...
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..