Regisztráció Blogot indítok
Adatok
layo

0 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérintett a halála, de nem az én dolgom értékelni az életművét. Csakhogy több mint negyedszázada gyűjtöm a szállóigéket, és az még belefér a kompetenciámba, hogy mit javasolnék a fejfájára. Töprengésem előzménye, hogy tegnap kora este érkezett a megrendelés: az egyik televízió portálja…..
layo 2016.07.15 20:30:53
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Mekkora egy idegbeteg gyökér vagy te :-) Szeretnéd bemagyarázni, hogy a csávó ISIS harcos volt, ugye ? Magadnak simán megy, rajta csak.
Friderikusz Sándor a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amiben elmagyarázza a miérteket. A posztot változtatás nékül közöljük:..
layo 2016.05.27 20:18:19
@belert: persze, hogy nem kormánypárti propaganda tv. Arra ott van egy halom másik csatorna. Ezt én sem állítottam, mert nincs így. Lefizetett ál-ellenzéki, sajnos...
layo 2016.05.27 20:24:50
@newi: Szerintem itt nem arról van szó, hogy a hitgyülinek van-e ereje vagy nincs.Véleményem : nincs. Van egy csatorna, ami valamikor balos volt, most meg ál-balos, miközben a másik oldalon ultra-jobbosok vannak.
layo 2016.05.27 20:43:22
@newi: megírtam fentebb belertnek, hogy miért linkeltem bartust. (találomra). A hitgyüli elvan magával meg a vidám vasárnapjaival, nincs vele semmi gond. Csak az ATV a hitgyüli vezetőjének a tulajdonában van, aki behódolt a fidesznek. Mondjuk érthető, megkapták az egyházi státuszt az orbántól + egy halom támogatás évente. Csak hogy lássunk tisztán.

A fridi lehet, hogy azért repül, amit te írsz, de a műsora kifejezetten jó volt. Tudom, nem te kritizáltad, de egy csomóan igen.,
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
layo 2016.05.26 23:16:08
@s4tch: egyet ? Na te sem jártál áltisibe
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
layo 2016.05.19 11:18:58
@GiuseppeT: Köszi, ezt régóta keresem én is.
layo 2016.05.19 11:19:03
@rágypégsérotomsik: Igen, a Vágyrajárók. Sokáig kerestem a neten és végül meg is találtam, most itt van valahol a gépemen :-))
Magasról tesznek a saját növendékeikre, csak az eredmény számít, Puskás visszakérné a nevét. Három év alatt a Puskás Akadémia FC bemutatta a tökéletes hátraarcot, meghazudtolva valamennyi önmaga által korábban vallott elvet és értéket. Ami nem lenne akkora baj, ha nem ezekre…..
layo 2015.08.22 12:57:07
@alfacharlybravo: Tökéletesen igaza van a tagnak, te meg egy kis hülye pöcsfej vagy, és még fenyegetőzöl is ?? Te szánalmas senkiházi, tedd össze a kezed,hogy olyan időben nőhettél fel, hogy tanulhattál, manapság analfabéta lennél és az életben nem írogathatnál ide.
Néhány nap különbséggel hárman is elhagyták az alapítók közül Fodor Gábor Magyar Liberális Pártját. Az Egyenlítő több egymástól független forrása szerint Popper Gábor azért hagyta ott Fodorékat, mert a pártelnök nem tudta igazolni, hogy nem a Fidesz pénzelte a párt őszi…..
layo 2014.12.07 22:02:43
@Paul James Bhear: az a fidesz volt ( aki szitokszóvá módosított sok mindent...
A trafiktörvény a Fidesz-rezsim maga. Az állampolgárok alattvalóként kezelése, az adóbevételek központosítása és politikai célzatú újraosztása, a (párt)szervezet iránti hűség mind-mind azt mutatja, amiről korrupcióellenes civilek két éve beszélnek: az államot…..
Nem keresik tovább Erőss Zsoltot és Kiss Pétert. Hivatalosan is eltűntnek nyilvánították őket, ami azt jelenti, hogy már biztosan nincsenek életben. Itt hagyott minket a legsikeresebb magyar alpinista, aki úgy halt meg, ahogyan élt és ott alussza valahol örök álmát, ahol a…..
70-90 milliárd forintot költhet a kormányzat a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésére. Ezzel egyedülálló, „stadion a stadionban” koncepciót valósítanának meg: nem kéne elbontani a régi, szinte műemlék értékű létesítményt, hanem azon belül építenének egy 65 ezer néző…..
layo 2013.05.12 20:33:18
@ob.szerver: "első osztályú csapatot gründol amihez saját stadiont épít a tyúkszaros faluijában, az a világtörténelemben is példátlan"

Nana ! Volt itten nekünk egy Stadler Józsi bácsink meg egy Akasztói futballpálya is. Igaz, ő nem volt minielnök, de azért egy szinten vannak , úgy tűnik. :)
Válogatott okosságok Önégetés 2013.03.28 21:16:35
Kicsit megkésve érkezett szerkesztőségünkbe a hír, de kár lenne szó nélkül elmenni mellette. Történt ugyanis, hogy a magyar-román összecsapás előestéjén a harmadosztályú FC Caracal derék oltyán szurkolói magyarzászló-égetésre ragadtatták magukat. Ez önmagában még nem…..
layo 2013.03.29 10:06:18
@joszip: Suttyókám !

Hát azért csak elvesztettük a vh-t nem ??
Ajándékokat kellett volna osztogatni nekünk?

Ez a 24 órázás is baromság.Örülj neki , hogy nem úgy foglalták el az ország 2/3-át, hogy közben legyilkolnak mindenkit.
Ma az egyetem és a hallgatók alkujával véget ért az egyetemfoglalás az ELTE-n és az eddigi teremet tovább használhatják immár legálisan a hallgatók. Erről tartottak sajtótájékoztatót a teremben ahol a Hír Tv riportere Császár Attila tett fel kérdéseket. Az ember azt gondolná,…..
layo 2013.03.28 12:26:36
@pocakos focista: Hogy miből él(t) ??? Talán három év már elegendő ahhoz, hogy a fityesz visszaadja kamatostól a dellát azoknak a vállalkozóknak, akik pénzelték ellenzékben a tvt meg a pártot is.De lehet, 8 év kell hozzá...
layo 2013.03.28 15:24:28
@pocakos focista: ááá, 2002-ben elszámolták magukat, azt hitték , győznek.Olyan sokat biztos nem loptak, mintha ellenzékiségre készültek volna eleve.2006 volt gáz Orbánnak. Meg is borult egy kicsit. További 4 évig tolni a pénzt a fideszbe...és nem keveset. A szponzorok is sarokba voltak szorítva, ugye, vagy tovább finanszírozzák vagy bukják az addigi lóvét.Ezek után nem is vagyok meglepődve azon, hogy mit műveltek 2006 után a parlamentben és az utcákon- felhergelt emberekkel.Csak ez a birka nép, ez ne lenne, de sajnos ez mindenhol van( lásd pl. Olaszország )
layo 2013.03.28 15:33:31
@DezInf: IGEN-IGEN. Most meg fideszes állambácsi átvállalja a k.nagy önkormányzati adósságokat.Eszméletlen. És ennek fél ország tapsol.
Nem magyar emberek tüntettek - s tüntetnek e sorok írása közben is - a Fidesz Lendvay utcai székházánál. Ezt onnan lehet tudni, hogy Kocsis Máté, az állampárt kommunikációs igazgatója megmondta: a magyar emberek elutasítják az ilyen agresszív cselekedeteket.Figyelemre méltó az a…..
layo 2013.03.07 23:17:34
@dukeekud: hallod, te egy nagyon sötét emberke lehetsz, az ilyenek miért nyilvánulnak itt meg, máshol nincs lehetőség??
Decemberben már röviden írtunk a kormány gázárcsökkentési szándékairól - most itt a nagy ellenzéki pánik, kapkodás és hajtépkedés közben újra visszatérek kicsit erre a rendkívül hálás témára. Persze, hogy demagóg lépés ez valahol, hogyne. Üzenet a nép egyszerű…..
layo 2013.02.11 23:11:20
@hot-spot: Választáskor még nem érezte.Akkor még 2/3 bízott benne,hogy lesz valami változás.( én nem, ennek a bagázsnak hinni??) De át lettek verve.Pl. az egymillió munkahellyel.Azt elsunnyogta a fidesz, hogy egymillió közmunkára gondolt. Vagy a 16 % adó. Korábban, akinek alacsonyabb fizetése volt, de nem min.bér,nem a teljes összegből adózott. Most igen. és sorolhatnám. Nagyon át lettünk verve mindahányan. És a nép többsége lassan megutálta a fideszt. És a gépezet nem működik, a fidesz is megutálta a népet.kiv. a kiváltságosok.Így van ez. Most megy ezerrel a manipulálás a szavazatokért, mert ha 2014 elejére nem állnak nyerésre, akkor kénytelenek lesznek elcsalni a választásokat.
layo 2013.02.11 23:20:39
@Viktus: Te viktus, hát te sem látsz kristálytisztán vagy elfogult vagy, de nagyon.Mit vert szét a Bajnai? Az Lmp-t ? És ezt most komolyan írtad ? Itt az Orbán ver szét mindent, ha nem vennéd észre.Ebben az esetben pl az egyfordulós választásukkal. Nem vili ?
layo 2013.02.11 23:29:22
@OrangeOrder: na most akkor jó lenne, ha eldöntenéd, hogy pl. érdekel-e mások fizetése vagy sem. Mert itt korábban meg azt hangoztattad, hogy leszarod, másokkal mi van, neked jó, a többit meg a kormány megoldja.
Hétfőn ismét korszakalkotó, és a nemzet felemelkedésének alapjául szolgáló ötlettel jelent meg a Magyar Közlöny: a NEFMI rendelete szerint ezentúl a villanyszámlán fel kell tüntetni a rezsicsökkentési kormányrendelet következtében előálló megtakarítás mértékét a…..
layo 2013.02.06 09:59:29
@VT Man:

Bocs, én nem vagyok ellenzéki propagandista.

Ezek tények.

A Fidesz fényezi magát a rezsicsökkentéssel,miközben erről a hírről alig esik szó.
Jönnek a tudálékos kommentelők, akik szerint, ha én azt akarom, hogy egy hajléktalan n fagyjon meg, ne adj isten tudjon munkát vállalni, akkor én fogadjam be magamhoz. Egyrészt ezt nem tudom megtenni a 40 négyzetméteres albérletemben, másrészt pedig ez nem az én dolgom. Ez az állam…..
layo 2013.01.21 21:31:47
@kohn-orsós-munteanu-francois: asztat beszélik itten néha, hogy stefike egyazon faszkalappal azonos, aki az Orbán - interjúk alatt - a Kossuth Rádióban - a fal mellett üldögél és jegyzetelget.Csak nézzed meg magadnak.
Nem vitás, és ez a szóvivői nyilatkozatokból is jól látható, Ron Werber megjelenése komoly riadalmat okozott a Fidesz-KDNP háza táján, amiből arra lehet következtetni, mégsem olyan magabiztos és erős ez a kétharmados hatalom, mint amilyennek mutatja magát. A Nol-on megjelent,…..
layo 2013.01.20 17:01:22
@wmіkі: Figyelj haver ?! Azon a képen te vagy ? Nem vagy te véletlenül buzi-e vagy ?
layo 2013.01.20 17:09:54
@wmіkі: nálam befolyásoló tényező.A jobboldali buzikat nem szeretem, ezért nem állok le velük vitázni.
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
GrandRieux írása A sajtóban már arról cikkeznek, hogy idén folytatódik a Békemenet. Mint egy régi, rossz propagandafilm, színes úttörők, felvonulók, Kádár Jánost éltető jelszavak nehezítik a történelem különösen megterhelt levegőjét. Ez a levegőrontás pedig egyre…..
layo 2013.01.08 16:29:42
@Tartós Béka: Bejka fiam, úgy látszik , mindenről lemaradtál.A csürhét Európában máshol is szétlövik, ez így szokás, lásd a fideszoton szurkolók svájci "vendégjátékát".Há mé nem vonult oda a békamenet, he ? Az a helyzet, hogy patkányok vagytok mind.
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
layo 2013.01.06 22:18:28
@szist: Te szerencsétlen degenerált féreg...
layo 2013.01.06 22:31:51
@alf: a védhetetlent k. nehéz ám védeni, érvelésre itt már nincs lehetőség. Egyébként nem hülyéztem le, én férget írtam :)
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
Rejtett kamerás felvétel jutott a birtokunkba arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus…..
layo 2012.12.22 12:47:47
@Mária: Szerintem meg az lesz, nyilvánvalóvá vált, hogy nem értenek a szép szóból, ugyanolyan pökhendi, cinikus módon viselkednek, kicsit sem vettek vissza, most pl. kitüntetik a békemenetet, egyúttal megpróbálják legalizálni.Ph lesz ebből, hidd el.Rájuk kiabálni kicsit erősebben ? A héten megtörtént, megijedtek? Én nem úgy látom, csak még inkább fokozzák a zűrzavart.
layo 2012.12.22 12:58:44
@sárkányfő: Na most akkor Kara vagy Berci ?
layo 2012.12.22 13:07:35
@Mária: A zűrzavar nem véletlen van.Hergelik a népet. bayer a diákok és mindenki arcába fog röhögni a 2/3-ad biztos tudatában.Nagyon forr már a hangulat, saját magamból kiindulva.Azért merik ezt csinálni, mert biztosak a győzelemben. Elcsalják a választásokat.Könnyedén. De hogy utána mi lesz?
Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e…..
layo 2012.12.18 23:42:08
@Moan: ja, hacsaknem azé'
layo 2012.12.19 00:06:35
@tatuman:
1.Hol vannak az elszámoltatások? Sehol! Nyilván nem tud mit elszámoltatni a Fidesz, nem találják a csontvázakat.Megnyugtatlak, most nagyságrendekkel nagyobb lopások vannak, csak ezek el lesznek ( vannak ) "simicskázva ".
2.Kíváncsi leszek, hogy a visszaállamosított cégek hogy fognak működni, szerintem sehogy, morál sehol, tényleges tulajdonos sehol, felelősség sehol, mi lesz ebből szerinted. Tisztára úgy fognak ezek a cégek működni, mint a 70-80-as években.Na hát az kurva jó lesz.Jut eszembe, ha nem arra megy ki az egész, hogy átjátsszák a nemzeti oligarchiának. Gondókoggyámá.
layo 2012.12.19 11:41:03
@Sum Péter: "Csak azt tudnám, hogy mi kezdenek ezekkel a listákkal?Egy jeggyel rosszabbat kap matektól, aki nem jól válaszol, vagy mi?"

Egyértelműen a megfélemlítés ! Ez megy most minden területen, úgy látom.
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
layo 2012.12.18 15:41:22
@reszeg tengeresz: jajj de nagyon ki fog az derülni nemsokára, hogy pártunk ás kormányunk melyik tagja, esetleg (h.)államtitkára vagy. Dógozzá inkább bazmeg, azé vagy fizetve , tetves.
Pézsma Kocsmafilozófia 2012.12.16 08:39:25
Orbán Viktor Brüsszelből hazaérkezve váratlanul egy kis csoport diákkal találkozott, amely élmény hatására fordítva kezdett beszélni. Vagy inkább folytatja, amit eddig, csak más akcentussal.  Mano a mano Kedves Orbán Viktor, a tárgyias elemzés előtt először szeretném…..
layo 2012.12.16 23:54:38
@dark future: Ott kurta el ??? Ha nem lennénk Eu-tagok, már rég cenzúrázva lenne a net is. Nem emlékszel?