Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vuck

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
A Chuck sorsáról egyelőre nem szól a fáma, illetve annyit lehet tudni, hogy az ötödik évados berendelést vélhetően ma jelentik be az USA-ban. A Harry's Law és a Parenthood rajongói viszönt örülhetnek, mert Kathy Bates ügyvédes sorozata és Rachel Griffiths Lauren…..
vuck 2011.05.13 16:48:19
Elhunyt Phil Harris kapitány, a Halálos fogás, eredeti címén a Deadliest Catch című realitysorozat egyik főszereplője. A Discovery Emmy-díjas sorozata öt évadon át mutatta be a Cornelia Maria nevű alaszkai halászhajó legénységének mindennapjait, így Phil Harris kemény munkáját…..
A 24 hetedik évadának nagy felfedezettje volt Renee Walker karaktere, aki a kezdeti beszari, mindent csak a parancsok szerint elvégezni hajlandó csinovnyikné figurájából szépen lassan egyfajta női Jack Bauer lett, persze ehhez kellett pár keményebb trauma a hetedik napon, de…..
comment:com Pilotok górcső alatt 2009.10.06 14:00:00
Hülye egy cím, de nem jutott eszembe semmi jobb - arról lesz itt most szó, hogy szigorúan szubjektív szempontokból kiindulva (tehát nem elsősorban a nézettséget szem előtt tartva), milyennek tartom a 2009/10-es tévés évad kezdetét az USA-ban, különös hangsúlyt fektetve az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.09.15 09:28:37
A reggeli rossz hír mellé itt van sajnos még egy: Kathryn Joosten, a Születet feleségek és korábban az Elnök emberei egyik szereplője tüdőrákban szenved. A 69 éves, kétszeres Emmy-díjas színésznőnél 2001-ben már dignosztizálták a betegséget, de akkor legyűrte, úgy látszik…..
Az intro vicces, ezt a seggfej Violát nem volt rossz poén felrobbantani. Csak az a baj, hogy nem túlságosan meglepő fordulat, hiszen ez a robbanás benne van a főcímben, így a jelenet kimenetelét már az első filmkockáktól ki lehetett találni. Meg hát a múlt heti promóban…..
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..