Regisztráció Blogot indítok
Adatok
estónia

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két összeesküvés-elmélet bukkant fel szinte egy időben Simicska Lajosról és a Jobbikról...
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
A bevezetőben említettem már ezt a kifejezést, hogy mi a rendszerváltást követően a csórómilliomosok országa lettünk. Ezt le kéne vezetnem, mert nem hiszem, hogy más is érti, ami nekem evidens. Szóval vagyunk "mi" (ezen értsd a Ratkó korszak gyermekeinek a gyermekei, vagy csak szűken én, a családom…..
Hajlamosak vagyunk nagyvonalúan túlbecsülni gépeink munkában töltött valós idejét. Itt van ez a fűkasza, már hét éves és semmi gond nem volt vele - mondjuk - bezzeg ez a &#^˘°˘^° flex elromlott két év után. Közben pedig a kaszát csak fél éves szezonban használjuk havi két alkalommal, átlagban…..
Több, mint fél éve jártam utoljára Gyöngyösön, amikor is megismerkedtem a Muuby's-zal, ahol egy elég eklektikus környezetben adtak olyan burgereket, hogy a fülem is kettéállt. Mivel nemrég történt egy kis étlapfrissítés, nem is volt kérdés, hogy érdemes lehet újra ellátogatni ebbe a vidéki városba...
Az utóbbi években több paramilitáris csoport is feltűnt az országban, a bőnyi rendőr gyilkosságot követőn pedig kiderült, hogy a külföldről szervezett Magyar Nemzeti Arcvonal akár komolyabb terrortámadásra is képes lett volna. Látható az igyekezet a kormány részéről –…..
estónia 2017.02.24 16:00:57
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De mint tudjuk mi nem Angliában élünk. Amúgy meg elég röhejes.
estónia 2017.02.24 16:29:51
@chepunk: Mondjuk ez a sportlövészet dolog nekem se tetszik mert hát azért nem fontos 9 millis parabellummal versenyezni.Tudom ez a kiskapu de azért....talán ezt ne. Viszont összességében meg kellene reformálni a Magyar fegyvertartást és akkor lehet népszerűbb lenne a fegyveres testület is.
estónia 2017.02.24 16:31:07
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Magasan kiképzett? Miről beszélsz?
Az eper a tavasz egyik kedvelt gyümölcse, amit nemcsak isteni íze miatt éri meg fogyasztani. Mi tudunk még 5 okot, ami miatt tutira rákattansz majd! Ha érdekel, olvass tovább!..
A Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Ehelyett a semleges hangzású "állapotos ember", vagy a "terhes személy“ használata ajánlott az egészségügyi intézményekben, mert az „mindenki számára…..
estónia 2017.02.03 14:50:17
A tavaly szilveszterkor elkövetett kölni szextámadások után Angela Merkel szembesült azzal, hogy eddigi menekültpolitikája továbbra sem hozza meg a jó gyümölcsét. A 2017-es újévi ünnepség sokak számára az egy évvel ezelőtti tömeges nemi erőszakok és rablások évfordulója volt. Voltak azonban, akik…..
estónia 2017.01.10 06:43:42
        1963-ban mutatták be Várkonyi Zoltán Fotó Háber című filmjét. Négymillióan nézték meg. A film egy magyar kémről szól, aki beépül egy a nyugati hírszerzéssel együttműködő csoportba. A magyar kémet (értsd: KOMMUNISTA BELÜGYEST!!!) a Latinovits Zoltán játszotta. A filmben szerepelt az a Lőte…..
estónia 2016.10.23 19:16:19
@zsebatya: Közelebb vagyok a hatvanhoz mint az ötvenhez. Egész életemben mindig azt hallgattam,hogy majd októberben! Eleinte csak suttogva aztán tele szájjal fosta az aktuális kormány a semmit. Soha semmi nem változott október 24-én minden ment tovább. Meg kell mondjam ugyanolyan szarkavarónak tarom azokat akik anno és akik most is akarnak valamit de nem tudják mit csak egy a lényeg.Kavarjanak. Ordibálnak ,balhéznak. Mit tudhat egy tizennyolc éves az életről?Könnyebben jutottak fegyverhez anno ez a kulcsa 56-nak. Ha most fegyver kerülne a Kossuth téren ordibálók kezébe ugyanaz lenne mint 1956-ban. Egy feltüzelt tömeg megindulna de hogy hova azt nem tudná csak menne és valószínűleg hősök lennének mert a hatalom hőst csinálna belőlük. A szüleim abban a világban éltek és ott voltak amiről itt a nagy forradalmárok mesélnek de nem azt mondták amit mostanság hallok hanem teljesen mást. Nem hiszem ,hogy okuk lett volna hazudni.
Nekem elegem van már ebből.
estónia 2016.10.24 06:55:43
@zizego: Mondanivalód jó és ha jól értelmezem két fő részből áll. Én az elsőre reagálnék. Elegem röviden abból van ami látható egy ilyen 23. rendezvényen. Vagy vén faszok vagy kopasz alkoholtól csillogó szemű emberek balhéznak....már évek évtizedek óta. nem tudják pontosan mit akarnak de ami van az nem jó és mást,mást. Semmi értelme ennek akár Orbán Viktor beszél akár Gyurcsány Ferenc.
Álláspontom szerint egy tizenéves nem gondolkodik nagy hazafias dolgokon hanem ha kell erőből próbálja megoldani a dolgokat. Szerintem ez történt 56-ban is. Feltüzelték őket,hitegették és belerángatták egy értelmetlen és halálos, nevezzük mert kell, forradalomba:-( Egy tizennyolc éves nincs tisztában szerintem mi az meghalni azaz az akkoriaknak igen talán folt fogalma róla de mostanság ne akarja senki elmesélni nekem,hogy egy fiatal tudna halni egy célért.. Nem nem fog csak felelőtlenségből meghalni. Túl sok itt a duma. Olyan ez az október 23. mint a kukta. szaporodik a gőz és néha ki kell engedni belőle aztán rotyoghat tovább mert hát a hús rágós ami benne van.No hát ezt jelenti nekem e nap.
Egy kifejezetten jó egyéni és egy nagyon vicces csoportos produkció, hét felejthető vagy kifejezetten rossz előadás és a műsornak egyre többet beszóló zsűri (amibe egy új tag is érkezett) - erről szólt a Sztárban sztár vasárnap. A TV2 zászlóshajója, ami egy kurva drága jachtnak tűnő, de a valóságban…..
estónia 2016.10.17 14:28:34
Indokolatlanul sokat vagyunk kénytelenek mostanában Lovas Istvánnal foglalkozni, de mentségünkre szóljon: Abszurdisztán díszbohóca sok tekintetben diktálja a divatot mindazoknak, akik hajlandóak követni a putyini úton...
estónia 2016.10.17 07:55:38
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
18 egyházi vezetőt szólaltatott meg a Heti Válasz arról, hogyan dönt az október 2-ai népszavazáson feltett kérdéssel kapcsolatban. A körkérdés egyik meglepetése, hogy a magyarországi katolikus vezetők részletes érvekkel szinte egyöntetűen a nemzeti szempontok mellett állnak ki, hasonlóan a…..
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
A vicc folytatása szerencsére az, hogy itt meg is állapodnak, és aztán nagyon egyéni, különleges és főleg laza és mégis magas színvonalú ételeket főznek a megújult Babelben...
estónia 2016.07.21 18:58:57
Esterházy Péter csütörtöki halála nem volt váratlan, de ezzel együtt megrázta a magyar közéletet. Az irodalmi és kulturális élet elbúcsúzott tőle, részvétet nyilvánított a politika is: Gyurcsánytól az MSZP-én és Tarlóson át Áderig. Csak Orbán Viktor nem...