Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ippiki

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lászlónak elege lett a baszakodásból, amikor a Ryanairtől vásárolt szabványméretű kézitáskáikra 50-50 eurót számoltak volna fel hazafelé. Feljelentéssel kellett fenyegetőznie, hogy ne húzzák le őket, a többi szerencsétlenül járt utashoz hasonlóan: Évente jellemzően…..
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
Ippiki 2010.04.15 16:57:18
Király András, a Jobbik szóvivője a párt honlapján közölt önéletrajza szerint átlagos jobboldali fiatal. ”Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás…..
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
Ippiki 2010.02.23 16:01:04
@Gyűjtőjegyes: szép dolog a bűnbánat, most feloldozlak utólag :)
Azért ilyen hozzáállással nem értem mit vártak, hihetetlen. Az én vállalkozásomban éppen ellenkezően működik a dolog és szerencsére meghálálják az ügyfeleink, mert visszatérnek később is. Igaz ez nem brókercég :)
A fogyasztói öntudat nemcsak praktikus, de élvezetes és szemnyitogató is lehet. Jani haverja például átélhette, milyen érzés másokat zaklatni telefonon, ugyanis dühében az őt piszkáló Capital Partners vezetőit tárcsázta, sikerrel. Figyeljük együtt, sikeres lesz-e a harc, és…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Ippiki 2010.01.12 15:19:13
Én sokszor vettem a neten autópálya matricát a ppo-n keresztül, de nem kötöttem velük szerződést. Ugyanis érdekes módon a www.terkepkalauz.hu/autopalyamatrica oldalon mindenféle regisztráció nélkül lehetett matricát venni. Amikor láttam ppo oldalán, hogy ingyenes, de majd fizetős lesz, azonnal a jobb felső X-et választottam. A terkepkalauz oldalán azonban mindig lehetett matricát venni reg. nélkül is. Nem is értem, hogy minek az ilyesmihez regisztráció, meg egyéb hókuszpókusz. Telefont meg a bankom ilyen irányú menüpontján tudok ingyen tölteni, ahhoz meg pláne nem kellenek. Remélem, hogy az ilyen ppo félék nem fogják teljesen aláásni (ha még nem tették) a netes fizetést, mert ez a jövő.
Mondjuk tőlem nehezen húznának le bármennyi pénzt, mert a virtuális MC kártyáról csak akkor lehet lehúzni bármit is, ha rátettem pénzt...

És még egy: az autópálya matrica vásárlás a neten miért drágább, mint ha bemegyek egy boltba??? Nem az lenne a netes értékesítés célja, hogy kevesebb költséggel adhatják el és ez így a vevő felé is olcsóbbnak kéne legyen? Hisz nem kell a kutasnak közreműködnie, ergo kihagytunk egy viszonteladót a sorból. Gondolom ez is magyar móka, hogy "a kényelmet meg kell fizetni" felkiáltással lehúzzuk a népet még jobban...