Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pszicho68

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóndulatú dilettánsok az ellenzéki kerekasztal egyik oldalán. Velük szemben vérprofi kommunisták.Történelemtanárok és joviális egyetemi oktatók által a katasztrófa szélére sodort szabad Magyarország.Privatizáció.Taxisblokád.Olaj-gate.Fehérgalléros szervezett…..
hírTV Híradó:"Nem ismeri el felelősségét az izraeli kémrepülőgépek ügyében a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerdán felmentett igazgatója. Vágó József először a hírTV-nek nyilatkozott, miután Hónig Péter közlekedési miniszter felfüggesztette állásából."Az…..
Pszicho68 2010.03.25 16:30:21
@napkutya: akinek nem... Remélhetőleg nem te vagy minden cím mögött. Kölönben meg lsd. alattad.
Brit tudósok megállapították, hogy a terhesség valóban feledékennyé teszi a nőket. A kismamák főként a szülést közvetlenül megelőző hónapokban veszítenek emlékezőképességükből - mondta el egy machesteri konferencián Diane Farrar, az angliai Badford Egészségügyi…..
Pszicho68 2010.03.23 10:14:49
 Tegnap látott napvilágot a naturArt - Magyar Természetfotósok Szövetsége sajtóközleménye, amelyben elhatárolják magukat Szentpéteri L. József, alias Joe Petersburger…..
Pszicho68 2010.03.05 14:26:50
Mit lehet tenni azzal a vállalattal, amelyik velejéig rohadt, képtelen ellátni a feladatát, ezzel szemben elképesztő méretű veszteséget termel, vezetői között bűnözők ülnek, akik elcsalják a bevételt, korruptak, és csalárd módon összejátszanak a hatalom bizonyos…..
A nap izéje Adózzunk okosan! 2010.01.28 12:03:00
A nap adóját saját hatáskörben vetjük ki, szigorúan környezetvédelmi okokból. Azért határoztuk el, mert nem látjuk más módját annak, hogy közvetlen környezetünket megtisztítsuk bizonyos jelenségektől. Mármost magánszemély köztudottan nem adóztathat meg másokat, ezért…..
A nap izéje A nap hasadása 2010.01.27 15:09:00
A nap hasadásából legtöbbször az égvilágon semmi sem látszik. Nem hallható reccsenés, és semmi sem válik ketté, se többfelé, legalábbis semmiféle szemmel érzékelhető dolog. A nap hasadását látni nem lehet – csak érezni, azt viszont nagyon. Most hallottuk a tévében,…..
Egymást túllicitáló ordibálós, belepofázós, anyázós hazugságverseny kezdődött az MSZP és a Fidesz között. A demagógia és a populizmus legolcsóbb és legomocskosabb szemétségeit felvonultató vita célja nem kisebb, mint megszerezni hárommillió magyar nyugdíjas szavazatát. A…..
Pszicho68 2010.01.22 14:22:21
@a katona fehérben: te ne dumálj! neked legyek vannak a szemedben!
Vajon ez a buszmegállókban látható reklám most mennyire dühíti fel az esetleg buszra váró utasokat? via:kazal..
Brit tudósok kutatási eredményei szerint a nők átlagosan hetente 252-szer gondolnak arra, hogy meg fognak öregedni. (Bors)Namármost. Ha ugyanezen brit tudósok szerint a férfiak évente átlagosan 4754-szer gondolnak a szexre, akkor hány nő hányszor gondol havonta arra, hogy a…..
Brit kutatók 3000 emberre kiterjedő felméréséből kiderült, hogy a férfiak átlagosan évente 4754 alkalommal gondolnak a szexre.Jó. És január másodikán?..
Pszicho68 2010.01.12 11:48:38
Pszicho68 2010.01.12 11:49:50
Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság szombat délelőtt Budapesten Sz.-né Sz. Eleonórát, a BKV volt humánpolitikai igazgatóját. A BKV szerdán őrizetbe vett volt humánpolitikai igazgatójának előzetes letartóztatását különösen nagy…..
Ami a spanyoloknak a bikaviadal, az a törököknek a teveviadal, ahol a párzási időszakban a kifejezetten erre a célra tartott bikák tusakodnak egymással a felvezetett nőstényekért. A küzdőtérben a két feldíszített versenyzőnek egy tehenet vezetnek körbe, amelytől a…..
Pszicho68 2010.01.07 17:27:39
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..
Az év toplistájaÉv elején minden újság tele van az előző év fontos eseményeit összegző toplistákkal, egyrészt mert összegezni ilyenkor lehet, másrészt mert ilyenkor általában nem történik semmi, viszont az újságokat meg kell tölteni valamivel. Annak, akinek nincs kedve…..
Ma sem indultak normálisan a BKV-buszok. A délelőtt folyamán ugyan javult a helyzet a közlekedési vállalat fődiszpécsere szerint, de a normalizálódásra még várni kell.(Index.hu)Ki a francot érdekel, hogy normálisan indulnak-e?! Csak induljanak már el végre!!!..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
A nap izéje Mitől szép a nő? 2009.12.21 14:25:00
Amerikai és kanadai pszichológusok hosszas kutatás és kísérletsorozatok után megállapították, mitől tartunk egy női arcot szépnek. A Vision Research című szaklapban megjelent tanulmány szerint a legszebbeknek azokat találták a tesztalanyok, ahol a szemek vonala és a száj…..
A nap szenzációja:Sarka Kata két napig nem szólt Hajdú Péterhez. (Velvet.hu)    Ez a pasas tényleg tud valamit.....
A Szentszék sajtószolgálata bejelentette: az idén karácsony szentestéjén este tíz órakor pontifikálja az éjféli misét a Vatikánban XVI. Benedek pápa.A hír némi értetlen döbbenetet váltott ki a katolikus világból, és nemcsak abból. A Vatikánnak, előbb pedig Rómának, voltak…..