Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novi bácsi

0 bejegyzést írt és 1130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
Novi bácsi 2014.08.26 19:07:40
@Lauraré: "Amúgy meg a 4. kérdés: miért ilyen véreres Matthew szeme a képen?"
Belement az alapozó.
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
Novi bácsi 2014.06.13 10:23:27
@vasziljevics: "mindenki a saját nyomorult életéért tartozik felelősséggel, de azért csak ő, senki más. se az állam, se a szomszéd, de még a rokonok se. az RTL, mint cég, meg pláne nem."

ENNYI. Köszönöm, hogy helyettem is összefoglaltad a lényeget! ;)

Remélem, hogy jól pofán rúgják ezt a tetű bagázst :D
Tulajdonképpen remek zenei marketing ötlet, hogy minden város készítse el a maga videoklipjét Pharrell Williams Happy című számára. Ez lett a miénk. Aranyos emberek aranyosan próbálnak bohóckodni benne - vagyis Budapest kifejezetten kedves és szerethető városnak tűnik fel…..
addict Emberi hentesbolt (18+) 2012.10.03 09:08:09
Bár sosem rajongtam igazán a fröcsögő vértől és őrjöngő zombiktól hemzsegő Resident Evil játéksorozatért, azt el kell ismernem, hogy az 1996 óta működő franchise remekül él és virul. Mivel a legújabb, szám szerint 23. epizód nemsokára megjelenik, a szoftvergyártó Capcom…..
Smoking Barrels Mr. Nobody (2009) 2013.10.18 00:01:00
Ha minden törvényszerűséget figyelembe veszünk, ennek az alkotásnak a létezése teljességgel megmagyarázhatatlan. Egyrészt egy angol nyelvű, francia-kanadai-német-belga koprodukcióról van szó, meglehetősen szokatlan megoldásokkal és ambiciózus történettel (és nem a…..
Novi bácsi 2013.10.22 07:55:26
@agika88: Agree ;)
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
Subba 2012 Fotóbombákban 2012.12.26 23:30:31
..
Novi bácsi 2012.12.31 19:19:41
Tessék kitalálni, mi a közös a következő sajtóorgánumokban és televíziókban: Tv2, RTL Klub, Hír Tv, ATV, Reuters Wall Street Journal, New York Times, HVG, Origo és Index? Az, hogy mind alaposan beszámolt a budapesti diáktüntetésekről. A köztévé velük szemben annyira azért nem…..
A Sandy hurrikán pusztítása nyomán ezrek maradtak otthon nélkül. Ezért megsegítésükre az évszázad utolsó azonos dátumú napján (12.12.12.) a Robin Hood alapítvány óriási jótékonysági koncertet szervez. A cél, hogy minél több adományt gyűjtsenek a Sandy hurrikán New York,…..
Közeleg a tél, elő a fagyállóval! ..
Amikor az egyik kommentelőnk röhögve jelezte, hogy az X-Faktor legutóbbi döntőjében a kockahasat kajakra odafestették Szabó Dávidra barnítókrémmel, csak legyintettünk, és a kicsinyes rosszindulat újabb megnyilvánulásának tekintettük, amit akár az a kép is kiválthatott, amin…..
1979 novembere. Az Amerikába menekült nyugat-barát sah vérét követelő iráni iszlámisták elfoglalják a teheráni amerikai nagykövetséget, és annak minden dolgozóját túszul ejtik. Azaz majdnem mindet: hat diplomatának sikerül elmenekülnie és elrejtőznie a kanadai nagykövet…..
Novi bácsi 2012.10.15 14:57:57
@Styxx: jujjj...

de igaz :)))
..
Novi bácsi 2012.09.23 16:48:33
JJ Abrams idén is beszállt a sorozatbizniszbe a Revolution című posztapokaliptikus scifi, oppardon családi drámasorozattal, amiben vannak verekedések, egy, azaz egy darab színész és sok-sok tökéletesre sminkelt és fodrászolt női szereplő. Nem ez lesz az a sorozat, ami kihúzza a…..
Novi bácsi 2012.09.18 14:44:05
A világ vezetői pókerprofijai 2010. novemberében fedezték fel maguknak a makaói high stakes játékokat. Bár eredetileg az Asian Poker Tour (APT) főversenyét vették célba, amikor szembesültek a kínai üzletemberek brutálisan magas tétjeivel, azonnal a cash gamne asztalokhoz tették…..
Filmdroid Az USCSS Prometheus 2012.04.13 15:05:00
Az USCSS Prometheus tudományos felderítő hajót a Weyland Co. gyártotta. A Prometheus Mission Connect játékot végignyomva a Prometheus film űrhajójáról napvilágot látott jó néhány kép...
A deadline.com infói szerint a Terra Nova producerei komoly tárgyalásokba kezdtek a Netflix nevű céggel a sorozat folytatását illetően. Az eredetileg online DVD-kölcsönzőnek induló Netflix idén beszállt a sorozatbizniszbe, Lilyhammer címmel egy dramedy-t forgatott, dolgoznak a House…..
Ennyi, meszeltek Jason O'Mara és Stephen Lang időutazós scifi kalandjának, a Terra Novának, a Fox ugyanis bejelentette, hogy nem kér a második évadból. Ez kellemetlen hír a készítőknek és a rajongóknak, viszont halvány reménysugár lehet az Alcatraz és a Fringe követőinek, mert…..
Novi bácsi 2012.03.08 11:51:06
@LiberAll: "Tényleg a BSG/Caprica folytatás a Chrome and Blood, vagy mi a címe, azzal mi lesz ??? Nylonokat a képernyőre meg egy nullkilométeres Galactikát."

SO SAY WE ALL!!! :)
Nesze!szer Stephanie Seymour újra! 2012.02.28 17:12:00
  Emlékeztek még rá? Ő volt anno az egyik kedvenc modellünk a 90-es évek modell generációjából. (Szinte nem volt címlap, amin ne szerepelt volna.) Persze, az ismertségére nagy lapáttal rátett az is, hogy Stephanie szerepelt a Guns N'Roses klipjében, hisz ő volt Axl Rose…..
Novi bácsi 2012.02.29 11:34:42
Amik már a hírekbe sem kerültek be: legközépszerűbb színészi alakítás, legjobb popcorn, legjobb betűtípus, legjobb, hogy kivágták jelenet. Legközépszerűbb színészi alakításGeorge Clooney idén hetedik alkalommal kapta meg a legközépszerűbb férfi színészi…..
Novi bácsi 2012.02.29 09:22:11
@dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: a "Zorbán, a magyar" című alkotásra gondolsz?... Pfff....
Ángyán József 59 éves, agrármérnök, mezőgazdasági kutató-szakmérnök, egyetemi tanár, intézetigazgató, az MTA doktora, országgyűlési képviselő, 2010–2012 között a második Orbán-kormányban a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.…..
Nu, teljes a kínálat, a Viasat felpakolta az összes szereplő bemutatkozó kisfilmjét az interwebre. A videókat elnézve az mindenképpen megállapítható, hogy ismét sikerült pár iszonyú antipatikus arcot beválogatni a műsorba, ami nem feltétlenül baj, hiszen a műsorhoz kellenek az…..
Szokás szerint átalakította a tavaszi műsorrendet a Fox, jön a Touch és mellé Gordon Ramsay újabb reality-je (ez már a harmadik, amit a Fox vetít), a Hotel Hell, visszatér a Breaking In, a Dr, Csont pedig az American Idol csütötörtöki felvezetését kapja meg, az így az újabb évad…..
A szerelmesek napján nincs szebb ajándék, mint egy dallal kedveskedni a hölgyeknek. Összeszedtük az internet színe-javát.   Sok pár úgy érzi, muszáj ünnepelniük a Valentin-napot, ám kapcsolatuk minősége már nem a régi. Nekik ajánljuk a Nefogazz zenekar Megtaposlak…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..