Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menyét7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
Menyét7 2010.09.03 20:48:51
Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés! Több évnyi társadalmi vita és nyílt egyeztetés után, a civil szervezetek, az államapparátus magas rangú tisztviselői, nemzetközi hírű professzorok, és 6700 szakértő bevonásával elkészült a Kétfarkú Kutya Párt Legyen minden…..
A magyar gazdaság már-már példátlan erőt mutat mostanában, legalábbis a Sziget fesztiválra érkező külföldiek erre is gyanakodhattak a tegnapi nyitó napon. Lényegében sosem ért olyan keveset az eurójuk kicsi hazánkban, mint most.    Az történt ugyanis, hogy az egyik…..
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..