Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaymz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voivod - Infini (Relapse/Nuclear Blast) A Voivod a világ egyik legjobb és egyik legnagyobb hatású metálzenekara. Lehet, hogy az „egyik” szó az egyik jelző elől akár el is hagyható, de az is lehet, hogy mindkettő elől. Valószínű, ha sok nagy tudású zenebuzi összeülne,…..
Régi barátunk, az Exit Tours ismét felbukkant. Most sítábor helyett hokimeccs az apropó, pofozkodás nem volt, csak anyázás, de a levélíró indulata ugyanaz.Épp az előbb olvasgattam Ákos februári élménybeszámolóját, amit a fent nevezett "utazási iroda" szervezett. Kár,…..
jaymz 2009.04.28 19:59:08
@májgeriberi: sztem + nem.
folynak polyénok.
el van mki : ez van +int +szívtuk ecetetrá, oszt a végén senki nem b* oda. végig.
lassan.
nem sírni.
ütni.
okosan.
nem ököllel.
azzal, ami ban.
hidd el. műx ez
!
jaymz 2009.04.28 20:11:41
@májgeriberi: semmi politik.
coit too.
engem az egyéni közösségvállalás érdekel.
senki nem fog helyedben/tekben ércsd: vki átb*tt.
küzdeni értetek.
kis dolgokért érdemes.
medvegyerek, ha tsak közvetetten. de n tsak sírjunk. tegyünk.
B-oldal Csernobil és a zene 2009.04.26 07:34:00
Ma 23 éve, hogy a csernobili atomerőműben katasztrófa történt. A B-oldal szerkesztősége inkább a vidámabb témákat szereti, de a modern kor egyik legnagyobb katasztrófáját, az arról való megemlékezést mi sem tudjuk kikerülni. Úgy gondolom, hogy a bővebb fizikai tanulmányokkal…..
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..
A Metallica Death Magnetic című lemeze nyerte el a legszebb csomagolás díját az 51. alkalommal megrendezett Grammy-díjátadón, vasárnap. A klasszikus Metallica-logó felfrissítésével készült arculat a londoni központú Turner Duckworth, közelebbről Bruce Duckworth, Sarah Moffat,…..