Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PrivyCouncil

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már biztosan valamennyien olvastátok-hallottátok, hogy a Privy Council Communications nevet váltott, és a mai naptól FLOW PR néven működik tovább. Ez egy tavaly ősszel megkezdett üzletfejlesztési stratégia része, melynek fő eleme, hogy a pr-szakma változásai elébe megyünk és…..
Trendlabor Facebook és vasvilla 2010.05.21 09:00:00
A piaci őstermelők az utolsó célcsoport, amellyel kapcsolatban azt gondolnánk, hogy lázasan használják a közösségi médiát. És mekkorát tévedünk! Több sikeres akció is bizonyítja, hogy a közösségi médiában való jelenlét segíti mind a húsáruk, mind a szezonális…..
Trendlabor Aki a kutyát szereti... 2010.05.12 12:53:00
Egy chicago-i kis üzlet, túllépve a hasonló boltok közösségi aktivitásait - melyek sokszor kimerülnek a rajongók gyűjtögetésében – egy időigényesebb, de igazán érdekes kezdeményezésbe fogott. A bolt kirakatában tölti mindennapjai nagy részét a tulajdonos bánatos képű…..
Az utóbbi hónapok kemény munkája után végre bemutathatjuk, min is dolgoztunk annyit: tegnap Joana Amendoeira fado-énekesnő koncertjének beharangozójával elindítottuk SMR-szolgáltatásunkat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ügyfeleink közleményeit a jövőben…..
 Egy amerikai kutatócég felmérést készített a Twitter ismertségéről, felhasználóiról és a használati szokásokról, ezeket foglaljuk össze abszolút olvasóbarát módon nagyon röviden:Az eredmények azt mutatják, hogy két év alatt lényegesen megnőtt azok száma, akik…..
Nem túlzás azt állítani, hogy az egész szakma várta, milyen eredmények fognak kijönni a Kreatív által meghirdetett, és a Next Wave által készített, a hazai ügynökségek webkettes aktivitásait felmérő térképen. Elsőként volt némi bizonytalanság a még nem ismert módszertan…..
Ma Madalina Rita egész nap a címben nevezett konferencián lesz és élőben igyekszik tudósítani az eseményekről.   ..
Ügyvezetőnk, Szabados Krisztián írt egy publicisztikát a rebrandingről, ebből mutatunk meg egy rövid részletet:"Idehaza sajnos sokan összetévesztik a rebrandinget a névváltással. (Sok helyen így is fordítják magyarra – tévesen.) Az arculatváltás ennél sokkal több. A…..
Trendlabor Barcamp Budapest 2010.03.10 07:30:00
Néhány munkatársunk eljött a Barcampre, és a nap folyamán megpróbálnak majd  folyamatosan tudósítani az előadásokról. Köszönjük, internet!   ..
Korábban arról írtunk, hogy a költséghatékonyság miatt mennyire hasznos lehetne a kisebb üzletek, vállalkozások jelenléte a közösségi médiában. Ha ügyesen használnák azt, jó ötletekkel, szélesebb körben megismertethetnék magukat és új ügyfeleket is szerezhetnének.…..
Egy amerikai kutatásban több mint 9000 újságírót kérdeztek meg arról, milyen mértékben és milyen formában használják a közösségi médiát információgyűjtésre. Az eredményekből kiderült, hogy majdnem 90 százalékuk használja a blogokat témakereséshez, 65 százalékuk az…..
A valódi és a számítógép által generált világok határán meghökkentő technológiai megoldások születnek, az egyik legnépszerűbb ilyen újdonság az Augmented Reality, azaz Kiterjesztett Valóság (AR). Az utóbbi bő két év során több érdekes kísérlet valósult meg a…..
Hetente egyszer érdemes áttekinteni, mik voltak a legfontosabb hírek, melyekről a Twitteren tudósítottunk: A MySpace integrálja a Facebook Connectet. Érdekes, de jónak tűnő döntés. http://bit.ly/7KIgl2 A Nexus One-ból csak húszezret adtak el az első héten. Ez azért…..