Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BHepi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelmeztetés: Mostanában kicsit beleástam magamat az előítéletesség témakörébe, és a következő pár poszt erről fog szólni, előre is elnézést.Nézzünk kicsit magunkba, vajon mi előítéletesek vagyunk-e? Természetesen nem, az előítélet rossz dolog, és különben is, én…..
Akkor most hogyan is tegyünk pozitív első benyomást újdonsült ismerősünkre, az interjúztatónkra, a randinkra?Az előző posztban tisztáztuk, hogy az első benyomás rendkívül meghatározó és kritikus élmény, mely alapján bekerülünk a "jók" és a "rosszak"…..
Vajon mit gondolnak rólunk azok az emberek, akik először találkoznak velünk? Milyen képet közvetítünk magunkról? Gondoljunk csak egy állásinterjúra, randevúra! Milyen fontos területei életünknek, és milyen gyorsan elronthatunk mindent. Ráadásul az emberek ugye kategóriákban…..
Gondolkoztál már azon, miért néznek rád néha furcsán? Miért sértődött meg valaki rád, mikor nincs is igaza? Vagy csak úgy általában, mi bajuk az embereknek?Fejtsük meg együtt! Cikkek, szórakoztató irások, esettanulmányok, néha könyvismertetők a hétköznapok…..