Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weki

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyöngyösi Márton (Jobbik) ma a magyar parlamentben felvetette, hogy nemzebiztonsági okokból listázni kéne a zsidó származású képviselőket és kormánytagokat. Igen? Mert miért? Mert azoknak nem két lábuk van, nem egy szájuk, amin bemegy a kaja, nem egy seggük, amin kijön a…..
The Room 2010.04.24 18:53:51
Gondolkodtam. Megtaláltam Flórát az egyik közösségi oldalon. Egy kép van róla kitéve. Az adatlapja nem túl bőszavú, de pesten él és dolgozik egy marketing cégnél.Lehet írnom kellene neki. Szerintetek olvashatja ezt a blogot? Mondjuk igazából fordítva kellene megközelíteni a…..
weki 2010.04.26 08:27:21
@ádám83: Kamu mint ez a blog maga, de ha már valaki veszi a fáradságot, hogy aktívan részt vegyen a történet kialakításában, lehettél volna annyira rugalmas, hogy beleszövöd a cselekménybe ezt is. Ehelyett kitörölted. Ez szánalmas.
weki 2010.04.26 08:40:42
@ádám83: Blablabla...
The Room 2010.04.06 23:22:22
Még több dokumentum került elő Manuel Simon lakásán. Újabb alapító okiratok, melyek a Draco szövetség egyes kutatási osztályainak megalapítását tartalmazzák. Ezeken szintén szerepel Manuel Simon neve, valamint aláírása is. Az egyik például 1958-ban alakult. Csak az még mindig…..
The Room 2010.01.31 17:43:56
Gyerekek, kezdek aggódni, mert ugyan még messze van, de közeledik április 30-a. A számsorban ez az utolsó dátum., Mi lesz akkor??????..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
weki 2010.01.20 08:06:10
Nevetségesek vagytok. Ki-ki a maga módján. Van aki véresszájú kommunistázó, kődobáló, gyújtogatóbarát; van aki mindenhová piros szegfűt ültető, mindent benyaló, meghunyászkodó "rendes" ember. Utáljátok egymást, mert más a meggyőződésetek. Nevetséges és egyben szánalmas is az itt hozzászólók 98%-a. Az a baj, hogy ez a trend nem csak itt él, hanem a munkahelyeken és az utcákon is. Tépitek a szátokat, egymás torkának ugrotok, van aki abban bízik, hogy majd minden rendbe jön magától, és van aki abban, hogy majd jön a nagy megváltó új vezér és mindent rendbe tesz. Pedig hiába várod otthon ülve a csodát, vagy mész ki követ hajigálni, nem változik semmi sem. Kevesen vagytok mindkét oldalon ahhoz, hogy számolni kelljen veletek. És ezt fent nagyon jól tudják. Erről szól a politika már jó régóta: megosztani az embereket, hogy ne legyen számottevő erő egyik oldalon sem, és nyugodtan lehessen szétlopni az országot. Ti meg asszisztáltok hozzá. Az itt hozzászólók többsége vagy a szegfűs vagy a narancsos lobogót szeretné mindenhol látni. És utálja azt aki a másikat. Gyűlölködtök, szidjátok a rendszer/rendőröket/politikusokat de legfőképpen egymást. Persze névtelenül, egy monitor mögött ülve ordibálja mindenki ilyen hangosan, hogy megbűnhődtök, felakasztani, hogy felelősségre vonni, hogy monnyonle, vagy hogy rend legyen, hogy vízágyút, meg könnygázt nekik, hogy minekmentoda. Az az ember, aki nem a te nézeteidet vallja az ellenséged, megölni, lámpavasra húzni ezt szeretné a másikkal csinálni a többség. Szomorú, hogy ennyi ember ilyen szűk látókörű ebben az országban és ennyire manipulálható a politikai elit által. Azt látja csak, amit el akarnak vele hitetni ---> ott a másik tábor, az az ellenséged. Nem veszitek észre, hogy mindegy melyik oldalon áll az EMBER az ugyanolyan MAGYAR mint ti (és itt most nem a narancsos dísznagymagyar fogalomra gondolok). És igen én is beállok a sorba és tépem itt a szám, holott tudom, hogy a legtöbb agymosott fel sem fogja miről pofázok. Felelősségre vonás... muhahahaha, mikor? hol? ki? azt se tudjuk már lassan mi a felelősség!
Rendben lesz minden... bakker hinni a templomba kell!

További kellemes gyilkolászást és pocskondiázást!
Tóth Viktor
weki 2010.01.20 11:06:11
@fehér liliom: A vagdalkozás az az amit Te csinálsz.
a megoldás az lenne, ha jobb és baloldali emberek végre rájönnének, hogy elsősorban mind magyarok, és hogy nem a Fletó vagy aZorbánc ellen kell tüntetni, hanem ahogy van a magyar politizálási "kultúra" és politikusok ellen. Rá kéne jönni végre, hogy nem jó a szembenállás senkinek sem csak a magasan lévő "Vezetőinknek". Szóval összefogás kellene, de neked ezt hiába mondom, ha az előző hsz-emből nem jött le akkor ebből sem fog.
weki 2010.01.20 14:55:42
@átlátó: Köss belém ha ettől jobban alszol. Sajnálom, hogy nem értetted meg a lényegét annak amit írtam.
Csak szólok, hogy nem utasítottalak rendre, azt csinálsz amit akarsz. A véleményem mondtam el mint ahogy te is.
The Room 2009.12.15 22:43:00
Kipróbáltam, hogy beleköpök a szellőző csövébe, hátha sikerül megállapítani a cső hosszát. Az a baj ezzel, hogy hiába próbáltam, a víz nem tudott valami messzire menni, mivel keskeny a cső. Vízszinteset meg nem tudok köpni...Viszont letöltöttem azt a programot, amivel meg…..
The Room 2009.12.11 01:22:00
Van egy barátom! :)))Néha szoktunk beszélgetni! De most sehol se találom :(..
weki 2009.12.11 08:29:37
The Room 2009.12.10 21:52:00
Hát ez kurvaszar volt!!!!!!! Még sohasem éreztem magam ennyire egyedül!!!!!!!! Kimondhatatlanul féltem, hogy mi lesz itt velem, ha net nélkül maradok!!! Áhh........................Elment, mihelyt lekapcsolták az egyetemen, elment nekem is! Mostanáig nem volt net, epdig már…..
The Room 2009.12.10 15:36:00
Közben úgy döntöttem, írok egy mailt Victor Danielának. Ha valakit egyéniségnek lehet nevezni, akkor őr igen. Az egyetemen tanít, megírom neki, mi történt velem, és hogy egy kicsit nézzen körül az intézményben. Egyszóval szaglásszon. Kiváncsi vagyok, mit fog nszólni a…..
weki 2009.12.11 07:46:47
@L'âne Trotro: Ne már! Hagyd a történetet kibontakozni. Vannak kisebb csúsztatások, na és? Ez egy mese, bocs játék, akkor kezeljük már úgy. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb tudása szerint alakítja a történetet. Lehet, hogy ez neki az első ilyen próbálkozása. Ne vedd már el a kedvét.

Victor, szerintem egy pszichopata bipoláris egyén. Kettős személyiséggel és kettős élettel. Van egy ami nyilvános, amit mindenki láthat és az a jófej Victor.
De amikor bezárja a labor ajtaját olyan dolgokat tesz, amiket még a legközvetlenebb környezete is elfogadhatatlannak tartana. Ezért nem is osztja meg senkivel kutatásait.
Szerintem.
The Room 2009.12.09 22:57:00
Ugyebár jeleztétek, hogy sérült a file amit feltöltöttem. Ez tulajdonképpen csak zúgás, hiszen aludtam éjszaka, nem volt semmi zaj. Viszont meghallgattam, mert nekem viszi az Audiacity. Találtam benne egy kis részletet.A felvétel éjjeli 3 óra körül történt.Szerintetek mi lehet?…..
weki 2009.12.10 13:36:50
@L'âne Trotro: Na igen én is erre próbáltam rávezetni burkoltabban. Mind1. Mondjuk, hogy az IP zsákutca. Nyelünk egy nagyot, és átsiklunk felette. Bele se kellett volna keverni. Mind1. Ugorjunk.

Most mi jön?
32 másodpercenként buborék száll fel a budicsészéből és kipukkan idegesítő hangot hallatva? Ha a 23 másodperces dübörgés időállandóját kivonod a klozetból az ugye 9, ha ezt megszorzod 3-al ami a 9-nek a négyzetgyöke akkor 21-et kapsz ami köztudottan az emberben lakozó lélek mérhető tömege. Ez egy jel, szerintem, hogy a Dharma Initiation az Alienekbe ember lelket akar ültetni, hogy így hozza létre a szuperkatonát...
weki 2009.12.10 14:58:00
@MMate: Igen. Tévedtem. Tehát túltolták a lelélekhatót. Akkor ez már Predator lesz...
weki 2009.12.10 15:10:05
@MMate: Azt hittem ez csak sima sztorizás, olyan mint mondjuk egy on-line sci-fi könyv vagy ilyesmi. Vagy mint mondjuk Orson Welles és a híres hírbeolvasás. Nem tudtam, hogy ez egy ilyen játék műfaj.

Ebben az esetben mindenkitől elnézést, hogy belebarmoltam a játékba.

Akkor játsszunk!
The Room 2009.12.10 14:19:00
Írtam Róbertnek, hogy hívja már felé ezt a RO-RCS-RDS-CABLELINK szolgáltatót, hátha ők nem mondanak baromságot. A cél az volt, hogy Róbert bediktálja az IP címem és ők majd megmondják, honnan jön ez.Korábban is tettünk efelé kísérletet, a nyomozócsoport felhívta Bukarestet…..