Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manyuska

0 bejegyzést írt és 1582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Szépen fésülten, gondosan kiválasztott ruhában ismerjük őket. Politikusok és világvezetők voltak, diktátorok és van, aki jelenleg is funkcionál még. Na, kitalálod, hogy ki-kicsoda volt gyerekként? Segítségül csak annyit mondanánk, ez az összeállítás nyomokban Ceausescut, Trumpot és Angela…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Olyan gondban vagyok a munkahelyemen, ami…..
manyuska 2015.11.14 16:04:52
@Michel Djerzinski: Pereltek be már? Megnyerted a pert, vagy elárverezték a javaidat a pármilliós kártérítésért? Vagy kifizeti édesapa?
manyuska 2015.11.14 16:06:28
@Sörömpőőr: Hú, milyen jó, hogy megint itt egy bátor tizenéves, aki de kitol a buta rendérekkel meg a zegyszerű szolgáltatóval.
manyuska 2015.11.14 16:21:40
@Michel Djerzinski: Beleolvastam a hsz.eidbe, és úgy látom, olyan anyagi körülmények közt élsz, hogy nem lenne gond neked pár milliót kipengetni kártárítésre egy jó hírnév megsértése típusú per után, viszont a panelproli kifejezés oly gyorsan csusszant ki ajkaid közül, hogy ez a hsz.idben sokat emlegetett, általad másokon követelt humanizmust hiteltelenné teszi. Tehát korrigálok: nem hepciáskodó kiskamasz vagy, hanem hepciáskodó középkorú. Az igazság bajnoka, aki befogja az orrát, ha meglát egy parasztot, mer' büdös neki.
2010 januárjában jelentkeztem a céghez, alkalmazotti közviszonyba. Eleinte jól indultak a dolgok. Majd lassacskán megromlott. Mivel a cég 5 hónapi rendszeres jövedelem után csak teljesítményarányos fizetésben részesített minket. Voltak akiknek 5000ft/hó gyűlt össze. Elég…..
manyuska 2015.08.21 17:18:15
@piroska1963: Hát igen, aki egyszer hülye volt, azt biztos
más is be tudja palizni:)
Sajnos mostantól attól félek, ha bármi történik velem, csak a családomra, vagy magamra számíthatok. Egy szívrohamnál, vagy agyvérzésnél is arra kell felkészülnöm, hogy nem fognak segíteni a bajban? Soha nem voltam komoly beteg, nem történtek velem balesetek, de 40 évig dolgoztam…..
manyuska 2015.07.31 18:25:02
@yogosan: Hát remélem, érted se megy ki.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Leírnám a történetemet, hogy lássam, én vagyok-e csupán "hülye" vagy alkalmatlan, vagy valóban nagyon szemétül bántak-e velem? Tanítóként egy idősebb kolleganő mellé kerültem alsós osztályhoz. Pályakezdőnek számítok, bár munkában…..
manyuska 2015.07.21 07:56:55
@Szumátriai Patkánymajom:

Te vagy korunk dísze, a Tipikus Magyar: iszol, mint a gödény, buta vagy, mint a segg, egy fél idegen nyelvet se beszélsz, tárgyakba vagy szerelmes (erősítő), emberrel nem tudsz mit kezdeni, és irigykedsz arra, aki egy centivel többet produkál, mint te.

"Az a mocsok csőcselék is a te, meg az én pénzemből (adónkból) fog itt rongálni, pofázni, beszólni, és itt rontani a levegőt.
Na, de legalább ki akarják füstölni a kozmosz ilyen jellegű, mihaszna, undormocskát, és elküldeni a jó büdös, picsába.
Na, pontosan így kéne bánni, az inglisül (meg egyéb nyelven)locsogó, turista, vandálgeci, undormánnyal is bánni.

Takarodjon innen, a mocsadék gané! És ne is jöjjön vissza!
Baszódjon meg!"
Egy regény első fejezete sorsdöntő lehet: ha működik, megnyeri és magába szippantja az olvasót, ha nem, legtöbbször félre is tesszük a könyvet. De mi a helyzet az első mondatokkal? Van, amikor már az telitalálat, mint az alábbi 11 klasszikus, az elmúlt 300 év világirodalmi…..
manyuska 2015.07.13 14:00:55
Tisztelt Olvasók! Tudom, utálja mindenki a postát. Mint én volt dolgozó én is. Nem szeretitek ha biztosítást meg egyéb dolgokat kínálgatnak nektek hát akkor nem vagytok egyedül. Én is utáltam kínálgatni. De ez a kötelező elvárás, és amennyiben nem teszem és észreveszi…..
manyuska 2015.06.19 11:43:37
@Szumátriai Patkánymajom: Te majom, nem tudom, mért sírsz, hogy kevés pénzt kapsz, úgyis csak eliszod, ha több zsozsód lenne, halálra innád magad belőle. Egyszer az is kiderült, hogy a maximális vágyad valami új erősítő meg hangfal, annál nem látsz tovább ennyi idősen. Neked pont nem érdemes többet fizetni, mert kár beléd.
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
manyuska 2015.04.29 16:41:38
@maxval bircaman szerkesztő: Birka, te balkáni patás-szőrös, nincs neked munkád, hogy éjjel-nappal a neten élsz? És itt illegeted az egy agyféltekédet.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A segítségüket szeretném  kérni. (…..
manyuska 2015.04.02 12:04:10
@Szumátriai Patkánymajom: Annyira üres marhaságokat írogatsz ide, hogy szerintem a bloggazda fizet téged a kommentek száma után.
manyuska 2015.04.05 03:40:08
@droid_: A majom szerintem bérkommentelő, annyira csak egyetlen dolgot hajtogat mindig. Hsz-generálónak dolgozik ide.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt cím!   A mai nap mondtak fel. A velem megtörténteket mondom…..
manyuska 2015.03.29 12:57:34
@monddazigazatmar: A patkánymajom szerintme nem pasi, hanem egy öregasszony az ajvékolásával.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Az én történetem januárban kezdődött…..
manyuska 2015.03.27 01:48:51
@igi1: Írjál még egy-két oldalt, keveslem.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt MT!   Az én esettem arról szól, hogy dolgoztam egy…..
manyuska 2015.03.19 13:48:33
@emzéperiksz: Lopás volt.
manyuska 2015.03.19 13:51:41
@sunabajnok: Ha belegondolok, a rendőrök valszeg kiröhögik, aki ilyennel bemegy. Még kompetens rendőri intézkedésről nem hallottam. Úgyse vizsgálnánk ki semmit. De azért meg lehet próbálni, hadd ijedjen meg a tulaj, mikor kijönnek az egyenruhások.
manyuska 2015.03.21 13:48:37
@sunabajnok: Ezt mire válaszolod? Senki se mondta, hogy jogos.
Olvasónk kilátástalan helyzetbe került szülei halála után, hiszen munkája nincs és adósságot örökölt, amely a vállát nyomja. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahely Terror!   2014 szeptembertől október közepéig…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Jó Napot! Alulírott Könyvelő Hölgy  azzal a kéréssel fordulok…..
manyuska 2015.03.12 22:26:30
@monyon le: Erről van szó. Kiszállni abból a munkából. Vállalkozó a posztoló, szabad ember. A tulajdonos egy éven belül pszichiáterhez, vagy börtönbe fog kerülni, családi ügy, nem a posztoló problémája. Nem kell mindenbe beleavatkozni, az élettárs foglalkozzon majd vele.
manyuska 2015.03.13 14:34:05
@beszélő majom: Volt egy főnökasszonyom, aki minden munkaadóját felnyomta az APEH-nál, amikor felmondtak neki. Bár semmit se találtak a cégeknél, amíg azt a semmit megtalálták, nagyon csúnyán megrángatták őket.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Lassan 7 hónapja állást keresek egy…..
manyuska 2015.03.12 10:36:21
@Szumátriai Patkánymajom: Hát milyen igazad van. Mikor el is ihatnák azt a pénzt. Vagy adják oda neked, majd te eliszod.
manyuska 2015.03.12 20:44:30
@Szumátriai Patkánymajom: Egy dolog, hogy te csak az ivástól éprzed jobban magad, de másnak ez egyébtől is sikerül. Van, akit az utazgatás dob fel. Van, akit a beszélgetés, múzeumlátogatás, barkácsolás, kefélés, kisgyerekkel foglalkozás, viccelődés - téged csak a szesz.
De ez te vagyol.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror! Egy luxus lakóparkban működő cégnél…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Címzett!   2011 szeptembere óta dolgozom eladóként, illetve…..
manyuska 2015.03.01 12:07:28
@Szumátriai Patkánymajom: Elmondásodból tudjuk, hogy szeretetlenül neveltek a szüleid, a beírásaidból meg az derül ki, hogy ennek következtében magad is képtelen vagy a szeretetre, ami azért fáj neked, különben minek innál. Mások viszont ismerik ezt az érzést, és szeretik a gyerekeiket. Nem mindenki, de sokan. Az szaporodás oka pedig nem a népesség növelése, azt te csak úgy hiszed.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Szia MT!   Szeretném megosztani Veletek a mai napot. Kissé talán már…..
Kedves Munkahelyi Terror,   Nagyon nagyon szeretem olvasni a bejegyzéseket. " A főnököm elcsábította tőlem a feleségemet" című bejegyzésre szeretnék küldeni egy igaz nem mai (5 éves) történetet, de ez a történet azért nagyon szépen is alakulhat, ahogy azt én példám is…..
manyuska 2015.02.12 20:23:53
@Szumátriai Patkánymajom: Van, aki egyedül boldog. De ha te boldog lennél, nem kellene innod. Valami hiányzik az életedből, másként nem folyamodnál pótszerhez. És nagyon beteg leszel, aztán hosszan haldokolva pusztulsz el ettől a pótszertől. Nem lehetne, hogy helyette barkácsolj, vagy bármi egyéb? Mit szeretsz csinálni, mi dob fel?
manyuska 2015.02.12 21:42:12
@Szumátriai Patkánymajom: Az embereknek nem egyforma az örömre való képességük. Van pár ismerősöm, akikkel tragédiák történtek, mégis derűsek, mások alkeszek lettek, mint te, pedig ők is értékesek, csak eltört a lelkük.
manyuska 2015.02.12 22:51:59
@Szumátriai Patkánymajom: ...vagy ha fog is, te majd nem hiszed el neki...
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Sajnos nem tudom, hogy kihez, hová fordulhatok a levélben leírt problémával kapcsolatban. Bízom Önökben, hogy ez a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Érthető okokból szeretnék inkognitóban maradni de a cég nevét nyugodtan tüntessék fel. A…..
manyuska 2015.02.10 21:09:43
@Szumátriai Patkánymajom: Nagyon be van akadva neked ez a koleszteringolyó... kölesgolyós müzlit szoktál reggelizni?
manyuska 2015.02.10 21:11:36
@Szumátriai Patkánymajom: Mondj már pár estet a magyar történelemből, amikor valaki gonosz valamiért meglakolt. Nem lesz lakolás. Maximum leváltás után tanácsadók lesznek egy vállalatcsopinál.
manyuska 2015.02.10 21:12:18
@Szumátriai Patkánymajom: Maximum egy rossz házasság érheti őket.
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
manyuska 2015.02.08 12:46:42
@Szumátriai Patkánymajom: Ha az vagy, akinek írod magad, te vagy a legszerencsétlenebb lúzer, akivel ember szóba nem áll, a főnöke is egy darab szarnak tekinti, barátja sincs, nem kefél vele senki, nem is beszélgetnek vele, ezért emberi kapcsolat híján csak vedel - olyan röhejes, ahogy a legkudarcosabb balfék vagy, és közben itt osztod az észt, hogy milyen fasza életed van kettesben a szesszel.
manyuska 2015.02.10 08:52:26
@Szumátriai Patkánymajom: Csak megerősítettél. Dolgozol valahol, ahol nincs emberi kapcsolatod. A munkahelyen kívül sincs emberi kapcsolatod. A szesz az élettársad.
manyuska 2015.02.10 08:54:17
@érthetetlen chris: Ez nem paródia, nem sikerült, nem lett ütős.
En pizza futárként kezdtem el dolgozni néhány hete. A legnagyobb éttermi láncolat egy kis, úgynevezett express- ében, ami attól express, hogy nincs helyi kiszolgálás. Bementem személyesen és megkérdeztem, lehet- e itt dolgozni, majd elirányítottak a központjukba. Még aznap…..
manyuska 2015.02.07 11:55:06
@manyuska: Ne is válaszolj, megnéztem a hsz.-eidet, ilyen fikázó nick vagy, csupa lehülyézés minden hozzászólásod.
manyuska 2015.02.07 13:20:56
@Artech: Igen, ez fikázás. Ahogy rájött, hogy nem jelentették be, mert nincs TB-je, abban a percben továbbállt. Megtette a szükséges lépést.
manyuska 2015.02.07 13:23:02
@Artech: A környezetemre meg semmi alapod hivatkozni, mivel semmit se tudsz róla.
Vendéglátó-ipari végzettséggel jelentkeztem az IKEA álláshirdetésére, amiben éttermi dolgozókat kerestek. A végzettségem nem érdekelte őket, csak az, hogy mennyire érdeklődöm a lakberendezés iránt és milyen gyorsan találom meg a labirintus (!) kijáratát! A következőkben a…..
manyuska 2015.02.01 22:42:17
@Szumátriai Patkánymajom: Ha csak 5 éve iszol keményen, akkor még megérheted az átlag férfi életkort is. Attól függ, mennyire pancsokat piálsz. A legdrágább viszkivel még meg is öregedhetsz.
manyuska 2015.02.01 23:35:00
@Szumátriai Patkánymajom: 2 majom vagy, és játszol egymással.
manyuska 2015.02.02 21:04:57
@Szumátriai Patkánymajom: Vagy az ivástól megkettőződött a tudatod.